Şimdi Ara

JBL t450bt ve t500bt Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. JBL t450bt kulaklığımı üst modeli t500bt ile değiştirmek istiyorum. Merak ettiğim basslarında ciddi bi fark var mı? Çünkü t500bt nin kutusu üstünde bassı vurgulanıyor.

• kardeşim merhaba uzun zamandir t450 kullaniyordum bende senin gibi t500 ü merak ediyordum.Letgodan 2.el aldim.incelemelerimde t500 de sikayet edilen cızırtıya rastlayamadım.T500 de bas çok daha iyi ama bu seferde tizler bir iki tık düşmüş.T450 de ses daha tiz ve bir tık yüksek Bas azcık daha düşük.T500 de Bas gercekten doyurucu ama t450 ye göre sesler belli belirsiz boğuk.Ama iki cihazı birebir karsilastirmazsan bas hariç diger farkları hissedemezsin.Şimdi ben hangisini satıp hangisi dursun diye karar vermeye çalişıyorum ama bas a daha önem verdigim icin t500 kalacak gibi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Dışarı ses veriyor mu dinlerken?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

Dışarı ses veriyor mu dinlerken?
    Hayır 1 senedir kullanıyorum 500BT çok memnunum baslar tizler gayet yerinde fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
  • ByTMY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu model ve banggood da sayılan blitzwolf kulaklık arasında kararsız kaldım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam
    T500BT aldım bende. Gayet iyi. Sadece biraz sıkıyor. Kafa büyük heralde:)
    Benim sormak istediğim. Pc de ve telefonda bağlarken cihaz arattım be çıkınca bağlan dediğimde direk bağlandı. Mesela otobüste giderken biri aratım kulaklığı bulduğunda bağlan dese bağlanacak mı? Güvenlik şifre ne bilim bir önlem yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.