< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frayne -- 28 Mayıs 2020; 6:36:57 > |
Pioneer vs Kenwood

-
-
Merhabalar şuan piyasadaki fiyat performans ürünü olan teyp kenwood kmm bt 306 modelidir muadili olan pioneer modelleri 1000tl üstü fiyatlara satılıyor. Bahsettiğiniz amfi ses çıkış gücü ise kenwood 3.5v rca çıkışına pioneer ise 2v ses çıkışına sahiptir. Hoparlör ses çıkış güçleri ise aynıdır. Kenwood kmm bt306 hem ses kalitesiyle hemde kulanım olarak çok avantajlı bu sebeple öneririm. Hoparlör konusunda size önerim 2 takım kaliteli coaxial kullanmanız yönünde olacaktır. Bütçenizi tam bilmiyorum fakat bir kaç model önereceğim. ALPINE S S50 13CM coaxial fiyat olarak 500tl biraz pahalı gelebilir fakat parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum gayet kaliteli temiz sesi var alt frekansta çalabiliyor ön arka 2 takım alarak sisteminizi tamamlayabilirsiniz. Morel MAXIMO ULTRA 502 COAX 13 Cm coaxial fiyat olarak 500tl civarıdır kalite olarak yine kaliteli bir üründür. Hertz DCX130 13 Cm coaxial fiyat olarak 400tl civarıdır bu hoparlörlerde diğerlerinden pek aşağı kalmaz kalitededir.
-
Selamlar , hangi teypte karar kıldınız -
Hiçbiri hocam, araç değişmek istiyoruz o zaman tekrar araştıracağız. -
Ben pioneer'ı aldım. 2 Haftadır kullanıyorum. Şimdilik gayet memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: Frayne
Hiçbiri hocam, araç değişmek istiyoruz o zaman tekrar araştıracağız. -
Üstat sağolasın. Sayende Pioneer SPH-C10BT'den haberim oldu ve 3-4 bin liralık Android Auto destekli cihaz almaktan vazgeçtim. Dünden beri SPH-C10BT'yi inceliyorum ve hayran kaldım. Direksiyon kumanda aparatı siparişi verdim. Pazartesi gelince hemen montajını yaptırıcam. -
Konunun yardımcı olmasına sevindim hocam, ben de araç değiştiğim zaman büyük ihtimal ondan taktıracağım. Memnun musun acaba nasıl ? -
Bende CD çaları olan Kenwood KDC MP serisi teyp var. Modeli hatırlamıyorum ama 333 modeli olabilir. Radyo frekansını elle değiştirirken ve arama yaptırırken ikişer ikişer atlıyor. 87.9 88.1 88.3 gibi. Çift frekansları nasıl arayabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese hayırlı günler , 5 yıl geriden gelip yardim istemek biraz komik ama 😁 ben şansımı deniyeyim ...aracım baya eski ve benim için önemli olan telefon gorusmesi yapabilmek ve pro olmasa bile en azından türk halk müziği ve biraz yapanci müziği keyifli dinlemek , usta bana Kenwood 306 yi inerdi 5000 TL ye olur dedi tabi işçilik ve kasnak hariç , sizce ürün işimi gorur mu ce fiyat nasıl, herkese hayırlı ve bereketli günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı günler öncelikle, sırf size cevap yazmak için hesap oluşturdum. Ben yıllardır aracımda olsun evimde olsun Pioneer marka ürünler kullandım bir kere bile olsun beni üzmedi. Şimdi kenwood'a gelince, 5000 tlyi hakettiğini pek düşünmüyorum özellik olarak pioneerdan geri kalmaz belki ama Pioneer piyasada en çok tutulan teyp. Alırken de satarken de çok kolay satarsın, çok değer kaybetmez hatta eskidikçe değeri artar. 5000 tl bandında Pioneer deh-s4250 bt önerebilirim size. Kenwooddan fazlası var eksiği yok. Hem ileriye dönük olur hem de arama yaparsınız hem de istediğiniz müziği istediğiniz tonda dinlersiniz. Ama bu durumda hoparlörleriniz de önemli. Yükseltme yapmayacaksanız 2 dandik hoparlör için 5000 tl harcamaya hiç gerek yok. Tekrardan hayırlı günler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X