Şimdi Ara

RISEN Türkçe Yama Çıktı!!! www.oyunceviri.com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
3
Favori
27.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık çok sağlam işler yapıyosun
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • Ellerine sağlık hocam.Sürpriz yapman çok daha iyi olmuş.Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: ally_snare

Ellerine sağlık hocam.Sürpriz yapman çok daha iyi olmuş.Teşekkürler...

Tecrübeli artık
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage
  • süpersin Gokyabgu ellerine sağlık. Rpg açlığımdan ötürü dao'e başlamıştım tekrar. Beş kez bitirdikten sonra oyuna tekrar başlamak pek sarmıyor tabi. Türkçe olmayan rpg'leride oynamanın bir anlamı yok zaten hikaye anlaşılmıyor doğru düzgün. Süper oldu bu haber.

steam kampanya yapsada oyunu orijinal alsak. 29.99$ şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 9 Haziran 2011; 22:37:55 >

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Witcher ve Witcher 2 ve ME serisinede yama gelse varya of of
  • Hiçbir karşılık beklemeden özveriyle bu çalışmaları yürütüp bizlere sunan Gokyabgu kardeşime çok teşekkür ederim. İyi ki varsın, iyi ki senin gibiler var. Sizler sayesinde Türkçe oyun oynayabiliyor, oyunların tadına varabiliyoruz. Risen, Türkçe yamayı hakeden bir oyun, emeğin için sağol.

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Hiçbir karşılık beklemeden özveriyle bu çalışmaları yürütüp bizlere sunan Gokyabgu kardeşime çok teşekkür ederim. İyi ki varsın, iyi ki senin gibiler var. Sizler sayesinde Türkçe oyun oynayabiliyor, oyunların tadına varabiliyoruz. Risen, Türkçe yamayı hakeden bir oyun, emeğin için sağol.

• Hocam yama haziranın ortalarına doğru mu çıkar yoksa sonunu mu beklersiniz?
  • Ellerinize sağlık. Hani diyorlar ya emeğe saygı diye işte bu emeğe gerçekten saygı duymak lazım. Yamanızın çıkışını iştahla bekliyoruz

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Hocam yama haziranın ortalarına doğru mu çıkar yoksa sonunu mu beklersiniz?

• COKKKKKKKKKKKKKKKK Tşk ederiz.... Dev KAdro ; Oda KraL : ) eLLerine SagLik... RPG OyunLarin Türkçeleştirmenin Devamini dilerim :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.