Galatasaray'da 27 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul'da ikinci kez başkanlığa seçilen Adnan Polat ile yönetimi, mazbatasını aldı. Galatasaray Kulübü'nün Mecidiyeköy'de bulunan binasında gerçekleştirilen mazbata töreninde, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Polat yönetimine mazbatalarını verdi.
"ÖZTÜRK VE EKİBİYLE BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ"
Adnan Polat, mazbata töreninin sonrasında görüntü için izin verilen basın mensuplarına, önce denetleme, sicil ve disiplin kurulu üyeleriyle poz verirken, daha sonra yönetim kurulu arkadaşlarıyla medya mensuplarının önüne geçti. Galatasaray Genel Kurulu'nun, tarihin en yoğun katılımlı seçimine katkı sağladığını belirterek, üyelere teşekkür eden Polat, Adnan Öztürk ve yönetim listesinde yer alan arkadaşlarıyla da istemeleri halinde birlikte çalışabileceklerini aktardı.
Adnan Polat, yeni yönetim döneminin Galatasaray için hayırlı olmasını dilerken, yönetim kurulu görev dağılımının gelecek hafta yapacakları toplantıda gerçekleştirileceğini kaydederek, medyada çıkan görev dağılımı olasılıklarıyla ilgili değerlendirmelere tepki gösterdi.
Polat'ın sözlerinin satır başları şöyle:
"ÖNÜMÜZDE ÇOK KRİTİK BİR DÖNEM VAR.ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"
"FRANK RİJKAARD'DAN MEMNUNUZ VE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DA DEVAM EDECEĞİZ"
"SESSİZLİĞİMİZİN ESAS NEDENİ EFENDİLİĞİMİZDİR"
ADNAN POLAT, "SEÇİM BİTTİĞİ ANDAN İTİBAREN GALATASARAY BİR BÜTÜNDÜR. YÖNETİMİNİ GÖREV DAĞILIMI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAPACAĞIZ.
ADNAN POLAT, "ÖNÜMÜZDE ÇOK KRİTİK BİR DÖNEM VAR.BİZ MÜCADELEMİZİ ÜST DÜZEYDE SÜRDÜRÜCEĞİZ. İDARİ KADROLARIMIZ GÖREVİNİN BAŞINDADIR. HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK SÖZ KONUSU DEĞİL.
BİZİM İÇİN BU 7 HAFTALIK SÜREÇ SON DERECE ÖNEMLİDİR."
Kaynak : DHA ve AA
quote:
"ÖNÜMÜZDE ÇOK KRİTİK BİR DÖNEM VAR.ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"
Derbiyi kazansaydık, biz olabilirdik ama artık 2. liğin en büyük adayız.
galatasarayın oldugu yerde her zaman bir umut vardır.ayrıca basının abuk subuk yazarlarınada kapak olsun bu yok rijkaard şoyle yok jo yok bilmem ne sussunlar artık.
Hah şöyle başkan bi sustur şunları.
Ben Rijkaard'ın eleştirileri okuduğunu düşünmüyorum.Köstek olmayın destek olun bence bundan sonra artık. Rijkaard'ı da savunur hale geldim ya, yuh diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Ben Rijkaard'ın eleştirileri okuduğunu düşünmüyorum.Köstek olmayın destek olun bence bundan sonra artık. Rijkaard'ı da savunur hale geldim ya, yuh diyorum.
Biz savunuyoruz bazı kişiler klasik 4-5 maç puan kaybet sonra derbide yenil neymiş efendim hemen T.D. gitsin.. Saçmalıga bak!!
Bu sene Şampiyon olamasakda her zaman T.D. arkasındayız biz.. RIJKAARD bu..
Bu adamı da göndereceksek kimi getireceğiz ? Mourinho'yu mu yoksa Alex Ferguson'u mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Biz savunuyoruz bazı kişiler klasik 4-5 maç puan kaybet sonra derbide yenil neymiş efendim hemen T.D. gitsin.. Saçmalıga bak!!
Bu adamı da göndereceksek kimi getireceğiz ? Mourinho'yu mu yoksa Alex Ferguson'u mu ?
Alex Ferguson ve Mourihnho gelse ne olcak 2 hafta sonra bir yazar cıkacak futboldan anlamıyor diyecek , bazı taraftar yine 1 2 maç sonra gaza gelecek eleştirmeye baslaycaklar en sonundada gönderecez aynı kısır döngü devam edecek ...
Hakikatten Rijkaard'ı savunmak durumuna düştük. O kadar çok eleştiri var ki skor taraftarlarından Neyse ki başkanımız Adnan Polat gerekli cevabı vermiş
Mourinho veya Ferguson bile gelse iki uc yenilgiden sonra Manchester veya Inter'deki kadro bizde de olsa biz bile yonetiriz bu takimlari demeye baslarlar. Bu kadar elestiri olduguna hala inanamiyorum. Sanki yorumlari yazanlar GS taraftari degil, ortami kizistirmaya calisan baska takim taraftarlari gibi.
Sene başında istikrarın güzelliklerinden bahseden bir çok konu vardı... Yine tipik sabırsız taraftar moduna geçilmiş. Artık bu adam gidene kadar skor taraftarı uğraşır...
yıllar geçmiş arada bir Uefa kupası var yine hiçbirşey değişmemiş
ha birde istikrarın ne demek olduğuna bakmak isteyenler Sir Matt Busby'i araştırabilir
Manchester United ın en uzun süreli teknik direktör 24 yıl(1945-1969)
Premier Lig şampiyonluğu 5 1952, 1956, 1957, 1965, 1967
quote:
Orijinalden alıntı: Bulenttt324
Hakikatten Rijkaard'ı savunmak durumuna düştük. O kadar çok eleştiri var ki skor taraftarlarından Neyse ki başkanımız Adnan Polat gerekli cevabı vermiş
hocam imzan çok güzelmiş konuya gelirsek rijkard'a bile tahammül edemedikten sonra kime sabredebileceğiz hatırlayın fatih terim'in daha il sezonunda kendi evimizde fenerden 4 yedik o gün fatih teri'in çok büyük kredisi olmamasına rağmen başta süren yönetimi ve bütün camia tek yumruk oldu ve başarıya iden yol açıldı işte ben bugun o gün fatih terim'e güvendiğimden kat be kat rijkaQ a güveniyorum aynı imzadaki yazı gibi başarının onunla geleceğini biliyorum yeter ki biraz sabır
quote:
Orijinalden alıntı: sheva3457
quote:
hocam imzan çok güzelmiş konuya gelirsek rijkard'a bile tahammül edemedikten sonra kime sabredebileceğiz hatırlayın fatih terim'in daha il sezonunda kendi evimizde fenerden 4 yedik o gün fatih teri'in çok büyük kredisi olmamasına rağmen başta süren yönetimi ve bütün camia tek yumruk oldu ve başarıya iden yol açıldı işte ben bugun o gün fatih terim'e güvendiğimden kat be kat rijkaQ a güveniyorum aynı imzadaki yazı gibi başarının onunla geleceğini biliyorum yeter ki biraz sabır
Teşekkür ederim hocam Rijkaard'a inananlar için uygun bir imza olur diye düşündüm
Zaten olay Adnan başkan'ın sabrında bitiyor. Daha önce hiçbir teknik direktörle bir seneden fazla üst üste çalışmadı. Yalnız burada Rijkaard'ı bu sezon değil esas gelecek sezon korumalı. Çünkü tahminim gelecek sezon bu seneyi bile mumla aratacak eleştiriler yapılacak ve hocanın mutlaka gönderilmesi istenecek. Birşeylerin değişmesi için hocanın bu takımla en az 3 sezon geçirmesi gerekli.
ben bunu daha önce bir yerde yazmıştım ... şuan ki taraftar o dönemde olsa derwal şutlanmıştı ... aynı şeyler hatta daha beterleri derwal için söyleniyordu .. şimdi derwali futbolun ilahı ilan eden hıncal ve türevleri o dönem kim bu alman köyü diyordu ... takımda ruh yok falan deniyordu .... çok defansif takım deniyordu ......ama sabredildi ve 20 25 yıllık lig tarihimizde hegomanya kuran sistem ortaya çıktı .... şimdi itiraz eden çıkar ... son 20 yılda kim ne kadar kupa almış ne kadar şampiyon olmuş araştırıp baksın ... rijkaardla benzer bir dönemden geçiyoruz ... olurda sabredersek ben çok daha iyi bir 20 yıl geçireceğimizi düşünüyorum ... adnan polat umarım sabreder ....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sheva3457
quote:
Teşekkür ederim hocam Rijkaard'a inananlar için uygun bir imza olur diye düşündüm
İnanıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme