Rıdvan kim ya? Adam GFB nin başkanı olsa hiç sırıtmaz. Kör olmuş artık gerçekleri göremiyor.
@tadanyz
Yanlış anlaşılma olmasın, sadece gülmek için izliyorum. Çok da gülüyorum her maç sonrası
direk olmasaydı üzülmezdik
bi yandan haklı bi yandan mantıksız bunu maçtan önce soylese tamam fener maça asılır filan bi şekilde alır. ama maç bitmiş böyle bir şey mantıksız olmus
biri twitter dan YAV HE HE yazabilirmi?
Rıdvann...Rıdvann
Ne var bunda ? evet 9 puan önde olmazdı bu kadar rahat gelemezdi ama sonunda şampiyon olurdu , şu anda ligde en iyi top oynayan takım .
rıdvan gitsin aykut kocamanla yemek yesin her programda diyor
- geçen gün aykut kocaman la yemek yedik şöyle şöyle diyordu ....vs vs vs.
Rıdvan ne kullanıyorsa Bende istiyorum..
Çok doğru değil,çok yanlışta değil:)
Takımlarda lan nasılsa play-off var,hallederiz mantığı söz konusu ama,aradaki puan farkını nasıl kapatacaklarını düşünmüyorlar sanırım pek.
Ayrıca belirteyim ki,ben play-off'u kabul etmiyorum zaten,normal sezonu ilk sırada bitiren,benim gözümde sezonunda şampiyonu olmuştur.Bu durumda sanırım Gs şampiyon oldu,tebrikler:)
15 felan olurdu bence, adam haklı
Halamın sakalları olsa amcam olurdu
Bence hakli oldugu konular var takimlar kasmiyor fazla bu puanlarin yariya inme durumuna güveniyor yada ilk 4 giripde play off oynamanin kötü sezon etkisini unuturma durumu var Bjk ve Ts durumundan bakarsak play offlar olmasa baya karisilik olurdu 2 camiada, Bu mactan sonrada Fb muhtemelen karisirdi bu acidan bakarsak bazi puan kayiplarinda diger 3 takimin maclarina daha fazla asilmasi yada oyuncularinin efor göstermesi düsünebiliriz ama oda en fazla 3 ila 6 puan olur en fazla.