Böyle sürekli tvden söylenen birşey değil ama ilk duyduğumda gülmekten çeneme kramp girmişti.
Rıdvan Dilmen: Hocam gol değil, gol değil. Ahmet Çakar: Gol Rıdvan gol. Mehmet Özdilek: 1 metre içeride hocam. Bülent Karpat(mikrofonu Engin'e uzatır): Engin gol müydü sence? Engin İpekoğlu: Ya "yan hakeme gol değil" dedim, bana "senin ananı s...im" dedi.
Ömer üründül:Annan'da bugün iyiymiş
Ömer üründül: Kramonesi iyi bir oyuncu kollektif futbolu çok iyi oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
ilker yasin: yapma hayrettin daha kadroları saymadım
En bombalarındanmış.
Link varsa atabilir misin ? İlk defa duydum okurken kahkaha attım bir an.
Futbolcular hakkında kişisel bilgi verme olayını abartanları da es geçmeyin :)
Ertem Şener:Goooollllllll Van Buytennn Babası bir güreşci
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Böyle sürekli tvden söylenen birşey değil ama ilk duyduğumda gülmekten çeneme kramp girmişti.
Rıdvan Dilmen: Hocam gol değil, gol değil. Ahmet Çakar: Gol Rıdvan gol. Mehmet Özdilek: 1 metre içeride hocam. Bülent Karpat(mikrofonu Engin'e uzatır): Engin gol müydü sence? Engin İpekoğlu: Ya "yan hakeme gol değil" dedim, bana "senin ananı s...im" dedi.
Maç Başı Ömer Üründül:Japon hakem bu maça verilir mi? Maç sonu Ömer Üründül:Japon hakem iyi maç yönetti.
İlker yasin:hem penaltı hem gol
look-at-to-tabela
değil şımaykıl bütün maykıllar gelse o topu ordan çıkaramazdı.Ümit Aktan
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Bu doğru mu yahu? Link falan mı?
Norveç-Türkiye maçı ilker yasin oslo'da rıdvan'la maçı anlatıyor ve maçı kazanıyoruz.Maç sonu konuşmaları söyle: Rıdvan:Bugün çok büyük iş başardı cocuklar hepsini teker teker tebrik ediyorum.Türk milleti olarak tek yürek olduk kim oynasa kazanırdık bugün bu ruhla. İlker yasin:Sende mi oynamak istiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Norveç-Türkiye maçı ilker yasin oslo'da rıdvan'la maçı anlatıyor ve maçı kazanıyoruz.Maç sonu konuşmaları söyle: Rıdvan:Bugün çok büyük iş başardı cocuklar hepsini teker teker tebrik ediyorum.Türk milleti olarak tek yürek olduk kim oynasa kazanırdık bugün bu ruhla. İlker yasin:Sende mi oynamak istiyorsun.
İlker yasin konuyu anlamamış
İlker Yasin: Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var.
quote:
Orijinalden alıntı: rq7_burak
sergen: sıkıntı var
sergen: tam bir kapalı kutu
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: eagle795
Bide baska takımı yorumlarken Fb ye gecmesı yok mu.Ayar oluyorum her konu fb ye gelıyorGs kasımpasayla oynar fbden ornek verır Ts xx takımla oynar fbyle kıyaslar ne alaka
Aynısını Sinan Engin lig tv'de futbol gündemi adlı programda her gün yapıyor. Hep dikkat ediyorum buna hep aynı cümleler, hep Beşiktaş'ı övmeler, falan filan...
Bu tutumunu devam ettirirse hususi lig tv'yi arayıp bu ne biçim yorumcudur diye hesap soracağım. Bu kadarına da pes gerçekten.
sinan engin eskiden farklıydı.. rıza hoca'yı, tigana'yı felan bizzat kendisi yedi.. takımı felan itin bi tarafına çıkarıp çıkarıp geri sokuyordu.. sanırım birisi kulağını çekti kendisinin.. şimdi yalakalığı beşiktaş'lı olarak beni bile rahatsız ediyor.. anlamıyorum güntekin onay (beşiktaşlıdır), mehmet demirkol (fenerbahçeli diye biliyorum) güzel güzel yorumlar yaparken bu adamlar ne için böyle olma ihtiyacı duyuyorlar.. yani eleştirdi mi dozunu kaçırıyorlar, övdükleri zaman da secde pozisyonuna geçiyorlar.. bi ortasını bulmak bu kadar mı zor bu adamlar için anlayamıyorum valla..
nonda çok iyi oyuncu sırtı dönük oyunu iyi oynuyor alması vermesi :D:D:D Rıdvan Dilmen
Şimdi hakana baktığın zaman sıkıntı var güntekin ... Sergen Yalçın
Guti 2 assist 1 golle 87. dakikada oyunda alınıyor Ömer Üründülün yorumu klas oyuncu tabi ama temposu biraz zayıf kalıyor...
Gökmen Özdenek... Nobre fb den de hatırlıyoruz fiziği güçlü falan filan ama hiç bu özelliklerinden istifade değil yaniiii.. EEE a...na oooouuggghh ... Kanat alıyon orta yok orta alıyon kanat yok :D:D:D:D
Ahmet Çakal... "X" adam madam değil beylerrr açık söylüyorum.. "X" takımı takım makım değil .. Açık söylüyorum beylerr bakın daha da açık söyliyeyim mi...
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Ömer üründül: Kramonesi iyi bir oyuncu kollektif futbolu çok iyi oynuyor