nonda çok iyi oyuncu sırtı dönük oyunu iyi oynuyor alması vermesi :D:D:D Rıdvan Dilmen
Şimdi hakana baktığın zaman sıkıntı var güntekin ... Sergen Yalçın
Guti 2 assist 1 golle 87. dakikada oyunda alınıyor Ömer Üründülün yorumu klas oyuncu tabi ama temposu biraz zayıf kalıyor...
Gökmen Özdenek... Nobre fb den de hatırlıyoruz fiziği güçlü falan filan ama hiç bu özelliklerinden istifade değil yaniiii.. EEE a...na oooouuggghh ... Kanat alıyon orta yok orta alıyon kanat yok :D:D:D:D
Ahmet Çakal... "X" adam madam değil beylerrr açık söylüyorum.. "X" takımı takım makım değil .. Açık söylüyorum beylerr bakın daha da açık söyliyeyim mi...
quote:
Orijinalden alıntı: SaFaKTR3
Ömer üründül: Kramonesi iyi bir oyuncu kollektif futbolu çok iyi oynuyor
kramonesi dese gene iyi
kremosinya dedi Gülmekten kalp krizi geçirecem yeter
bakın öğretmenim adamsanız kaldırmazsınız beni sözlüye adam değilsin demiyorum bak. şerefsiz değilsen adi kokuşmuş bir yaratık değilsen yaparsın ! - ahmet !! - bakın şerefsizsiniz demiyorum - allah allah be ?
- adamsan çıkarsın saklandığın yerden adem. adam değilsin demiyorum ama biraz haysiyetin varsa çıkarsın - ya ahmet oynamıcam ben - şerefsiz değilsen oynarsın oğlum. bak şerefsizsin demedim ? - ya of beee of
a.ç-nasil ki kazan çömlek patlaiğinda birileri düğmeye basti.saklananlarin bulunmasinda da birileri düğmeye basmiş olabilir. bakin kimseyi töhmet altinda birakmak istemiyorum bu nedenle basmiş olabilir diyorum ali şen-sen bu oyunda benim sayemde oynuyorsun ahmet a.ç-madem senin sayende oynuyorum oyundan çikar da göreyim
- ahmet oğlum niye vurdun arkadaşına? - ama anne, töhmet altında bırakıyorsun beni! - e annesi aradı işte vurmuşsun çocuğa... - eğer azıcık şerefi varsa bak arıyorum annesini, çıksın telefona!
- merve hanım soruma evet ya da hayır diye cevap vermenizi istiyorum. benimle çıkar mısınız? bakın soru bu kadar basit. ya evet ya hayır - ahmet şimdi bunun sırası mı canlı yayında ya? - alakasını cevap verince anlayacaksınız. bakın lafı nereye getiricem... - peki, hayır diyorum o zaman ahmet, bu da sana kapak olsun böyle. - merve hanım siz adamsanız...bakın adam değilsiniz demiyorum dikkat edin. - ahmetçim niye üsteliyosun, kız reddetti bitti işte aaaa... - bi dakika turgay abi, ben onun ne mal olduğunu biliyorum. haaa haşa malsınız demiyorum bakın dikkat edin. - aaaa ahmetçim aaaaa...
bide bu var benim çok hoşuma gitmişti görmeyenler olabilir diye paylaşıyım dedim :))
dolduuuuuuuuu
quote:
Orijinalden alıntı: Ivoorzwart
dolduuuuuuuuu
doldu hocam dolduuğ
bi de rıdvan'ın son zamanlarda "set oynama" lafı var onu bellemiş dikkatimi çok çekiyor:)
8-0 lık İngiltere maçında 5. yada 6. golden sonra spiker: -Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk. 8. golden sonra: -Maç bitti hala gol yiyoruz. Olacak iş değil
Bu Kewall'da iyi oyuncuymuş Güntekincim ( hadi canım )
Ya yazmayın ya yarın finalim var çalışamıyorum gülmekten
Sunucu: Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin ? Sergen Yalçın: Almanya ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor.
Süper konu gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Erman Toroğlu: Silah taşıyorum bu olaylardan sonra basıma ne gelecek bilmiyorum. Ahmet Çakar: Seni kendi korumam altına alıyorum Erman Toroğlu Erman Toroğlu: Sen önce kendini korusaydın Allahsız.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
ömer üründür:Kora-kor mücadele,günümüz futboluna uygun santrafor.
ö.ü: Sırtı dönük pivot forvet Kazanmaları için gol lazım İki takım da gol atamazsa maç berabere biter Eğer kaçırmasaydı, goldü Top havadan geldi Bak yine toptan dolayı, bu top hep sekiyor Ben demiştim, bak defans şey ediyor Kollektif futbolun kontrollü yapısını yansıtamıyorlar Maç bitmeden iki takım da gol bulabilir FAVORİM-HINCAL BENİ KISKANIYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: rq7_burak
sergen: sıkıntı var
sergen:kanat oyuncusundan yıldız olmaz.(ronaldo,messi..)
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk_0606
değil şımaykıl bütün maykıllar gelse o topu ordan çıkaramazdı.Ümit Aktan
o gol çok güzeldi ama.
Ömer üründül:futbolu bilen bir forvet
Ömer üründül:Top cizgiyi geçerse gol olur
Bu müthiş tespit beni derinden etkilemiştir. Nasıl bir aklın ürünü, felsefik bir anlamı mı var hala çözemedim
Ronaldo oralardan vurmamalı. Her yerden vuruyor. Gol olsa bile vurmamalı.
Arjantinde çok iyi bir forvet hattı var daha yedekte di maria agüera var.
Ben sakatlanmasam barcelona'ya giderdim.
quote:
Orijinalden alıntı: JeelibooN
Sunucu: Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin ? Sergen Yalçın: Almanya ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
quote:
bomba bu işte:)
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme