Az önce Galatasaray tv'de gündem özel programını izledim, Rıdvan hoca konuktu... O bilinen yorumlarıyla takımların son durumlarını ve haftanın maçlarını yorumladı...Davet etmişler gelmiş, zaten ntv'de ki programınıda zevkle izlerim. Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçeli arkadaşlara böyle bir futbol adamına sahip olduklarından dolayı gıpta ettiğimi söylemek isterim. Gerçek bir Fenerbahçeli ama şu an yaptığı iş dolayısıyla gerçekten tarafsız... Keşke şu objektiflik abidesi kaşar abilerimiz biraz kendisini örnek alsa, dün akşam hangi spor programını açsam kustum, bi tarafta Aziz Üstel, Ömer Çavuşolu, diğerinde Serhat Ulueren, Selçuk Yula, Gökmen Özdenak ve Adnan Aybaba, foxta var bi program spor programı demeye bin şahit, trt desen o da nane, İlker Yasin ve tayfası varmıydı bilmiyorum göremedim...
Şu Rıdvan Hocayı klonlayıp çoğaltsakta spor programlarına dağıtsak...
quote:
Orijinalden alıntı: Pseudonym
quote:
Orjinalden alıntı: Pseudonym
quote:
Orijinalden alıntı: Pseudonym
harbiden adamı bende tebrik ettim ve dün NTV de okadar guzel yorulmadıkı galatasaray'ı dedım sana helal olsun be rıdvan hocam..
4.3.1.2 taktıgını adam arastırmış ve sadece milan'ın oynadıgını ve galatasaray için gercekten guzel bır taktık oldugunu ve turk lıgıne bu taktıkle damgasını vurucagını guzel guzel anlattı tebrık ettım.
quote:
Orijinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
Alıntıları Göster
Ben onun saçlarına gıcığım yaw.Biraz olsun yaşlandıkça seyrelmez mi yaw alla alla bizim kafada saç kalmıyacak nerdeyse onunkiler hala fırça gibi duruyor.
Bu arada programı ben de seyrettim gerçekten en objektif yorumlar bu hafta Rıdvana aitti.
quote:
Orijinalden alıntı: fastfurious
harbiden adamı bende tebrik ettim ve dün NTV de okadar guzel yorulmadıkı galatasaray'ı dedım sana helal olsun be rıdvan hocam..
4.3.1.2 taktıgını adam arastırmış ve sadece milan'ın oynadıgını ve galatasaray için gercekten guzel bır taktık oldugunu ve turk lıgıne bu taktıkle damgasını vurucagını guzel guzel anlattı tebrık ettım.
Alıntıları Göster
Bende Galatasaray'lı Ogan Tarhan'ı çok beğenirim.Zaten şu anda Galatasaray yapısında çalışıyor ve inanılmaz bir bilgi birikimine sahip.Şu Ahmet Çakar,Kazım Kanat,Selçuk Yula,Serhat Ulueren,Selim Soydan,Hıncal Uluç,Elmantaroğlu gibi futbol fukaralarınn yerine;
Ogan Tarhan,Mehmet Demirkol,Bağış Erten,Uğur Meleke,Rıdvan Dilmen ve Mert Aydın sönük kalıyorsa vay bu ülke futbolunun haline.
Bende Galatasaray'lı Ogan Tarhan'ı çok beğenirim.Zaten şu anda Galatasaray yapısında çalışıyor ve inanılmaz bir bilgi birikimine sahip.Şu Ahmet Çakar,Kazım Kanat,Selçuk Yula,Serhat Ulueren,Selim Soydan,Hıncal Uluç,Elmantaroğlu gibi futbol fukaralarınn yerine;
Ogan Tarhan,Mehmet Demirkol,Bağış Erten,Uğur Meleke,Rıdvan Dilmen ve Mert Aydın sönük kalıyorsa vay bu ülke futbolunun haline.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
Gerçekten saydığın isimler hakketikleri ilgiyi maalesef göremiyorlar, tek suçları sadece futbol konuşmak, bu da yeterli olmuyor maalesef ülkemizde. Ogan Tarhan sadece Galatasaray'a değil bir çok kulübümüze Futbolcu transferi konusunda danışmanlık yapmakta... Uğur Meleke ha keza, futbolu bilerek konuşan insanlar... Şu yukarda saydığımız amcalara avrupa liglerinden 5'er takım say desen apışıp kalmazlarsa neyim...
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Gerçekten saydığın isimler hakketikleri ilgiyi maalesef göremiyorlar, tek suçları sadece futbol konuşmak, bu da yeterli olmuyor maalesef ülkemizde. Ogan Tarhan sadece Galatasaray'a değil bir çok kulübümüze Futbolcu transferi konusunda danışmanlık yapmakta... Uğur Meleke ha keza, futbolu bilerek konuşan insanlar... Şu yukarda saydığımız amcalara avrupa liglerinden 5'er takım say desen apışıp kalmazlarsa neyim...
Alıntıları Göster
Rıdvan Hoca
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Alıntıları Göster
+ rıdvan,mehmet demirkol,ahmet çakır,gültekin onay,hıncal,haşmet bir iki tane daha var..
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
+ rıdvan,mehmet demirkol,ahmet çakır,gültekin onay,hıncal,haşmet bir iki tane daha var..
Alıntıları Göster
ERMAN TOROĞLU
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
Hıncalın objektif olduğunu iddia eden insanlar hıncalı daha öğrenememiş demektir. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinden sonra izle Hıncalı bak nasıl da güzel yorumluyor
quote:
Orijinalden alıntı: AyBuBi
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime
Hıncalın objektif olduğunu iddia eden insanlar hıncalı daha öğrenememiş demektir. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray derbilerinden sonra izle Hıncalı bak nasıl da güzel yorumluyor
Alıntıları Göster
ne hıncalı ne ermanı ne haşmeti yaw geçin bunları fıss.
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
ne hıncalı ne ermanı ne haşmeti yaw geçin bunları fıss.
Alıntıları Göster
bunu bir fblinin söylediğine şaşırmadım doğrusu @aybubi ben takip ettiklerimi sıraladım hıncal trafsız anlamı çıkmasın bundan
quote:
bunu bir fblinin söylediğine şaşırmadım doğrusu @aybubi ben takip ettiklerimi sıraladım hıncal trafsız anlamı çıkmasın bundan
Alıntıları Göster
Ömer üründül nasıl futbol yorumluyor onu anlamıyorum....
pazar günü şöyle birşey söyledi: sanki büyükşehir belediye nin kazanması çok normalmiş gibi futbolcular çok sevinmedi...
quote:
Orijinalden alıntı: irish
pazar günü şöyle birşey söyledi: sanki büyükşehir belediye nin kazanması çok normalmiş gibi futbolcular çok sevinmedi...
Alıntıları Göster
Rıdvan hoca iyidir iyi.diğer gençler iyi de dinazorlar beğenmediklerini gönderiyorlar programdan..
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Alıntıları Göster
Bırakın yaw tarafsızmış falan filan o adam içinden neler geçiriyor Allah bilir mesala bir örneği şu http://www.youtube.com/watch?v=4NVqc4Z3tks ayrıca okadar parayı size de verseler siz de tarafsız numarası çekersiniz her yayında yayın arasında da ben rıdvanın tarafsız olduğuna hiç inanmıyorum sözde değil özde olsun
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
Bırakın yaw tarafsızmış falan filan o adam içinden neler geçiriyor Allah bilir mesala bir örneği şu http://www.youtube.com/watch?v=4NVqc4Z3tks ayrıca okadar parayı size de verseler siz de tarafsız numarası çekersiniz her yayında yayın arasında da ben rıdvanın tarafsız olduğuna hiç inanmıyorum sözde değil özde olsun
Alıntıları Göster
Rıdvan Dilmene şu bizim zicoyu 15 gün göndersekte bişiler öğrense...
quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
Rıdvan hoca iyidir iyi.diğer gençler iyi de dinazorlar beğenmediklerini gönderiyorlar programdan..