Hıncal için söylüyorum; bazen öyle yorumlar yapıyorki, millet hayretler içinde kalıyor. Bi adam bu kadar mı saçmalar diye. Ama bazen de öyle ciddi ve herkesin kolay kolay söyleyemeyeceği yorumlar yapıyor ki gerçekten "haklı" demek düşüyor bize. Ben kendisini, ne durumda olursa olsun fazla eleştiren biri olduğu için pek izlemiyorum ama yaptığı bazı yorumlar gerçekten saygı duyulacak cinsden.
Bu adamı seven, saygı duyan ve yorumlarını dinleyen çok Fener'li, Beşiktaş'lı arkadaşım var.
Bunun dışında genç ve çok iyi yorumcular var zaten v0lky benim yazacağım herkesi yazmış.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
Hıncal için söylüyorum; bazen öyle yorumlar yapıyorki, millet hayretler içinde kalıyor. Bi adam bu kadar mı saçmalar diye. Ama bazen de öyle ciddi ve herkesin kolay kolay söyleyemeyeceği yorumlar yapıyor ki gerçekten "haklı" demek düşüyor bize. Ben kendisini, ne durumda olursa olsun fazla eleştiren biri olduğu için pek izlemiyorum ama yaptığı bazı yorumlar gerçekten saygı duyulacak cinsden.
Bu durumda kötü bi yorumcu demek.Bir saçmalıyor,bir iyi yorum yapıyorsa
Rıdvan-Ömer Üründül-Mehmet Demirkol-Ahmet Çakar... En berbatları kesinlikle Hıncal-Haşmet ikilisi.Ama Haşmetinki kurunun yanında yaşta yanar hesabı
Abi adam genellikle saçmalıyor ama bazen yaptığı yorumlar varki; kimse kolay kolay söyleyemez bunları. Adam gerçekleri konuşuyor. Bu yüzden saygı duyan kişi fazla Hıncal'a.
Ona göre gonuş.(Şahan)
herseyden onemlisi bence rıdvanın gs tv ye çıkması rıdavnın bunu kabul etmesi ve gs tv ninde hiç gocunmadan onu ekrana cıkarması buyuk olay bende aksam izledim gs tv de ustelik butun takımları konustular konu sadece gs değildi bjk fb de konusuldu gs tv de doğrumu yanlısmı tartıslır cunku gs tv adı ustunde gs için kurulmus diğer takımları konusmak sacma kacabiliyor
altan tanrıkulu'nu ve şansal büyüka'yı çok beğenirim. hıncal bazen saçmalasa da fenomendir.
90 dakikada fenerbahçe yorumcusu olarak yeni başlayan mehmet yılmaz'ı da çok beğendim, dengeli ve karizma adam.
rıdvan iyidir altanda iyi ama ben pek sevmem mehmet içten pazarlıklı biri hiç sevmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Mutley
Rıdvan Mehmet Demirkol Altan Tanrıkulu
3 objektif yazar. ne gariptir ki üçü de FB li
mehmet yılmaz milliyetta yazı işleri müdürlüğü yapmış kültürlü birisi ayrıca.. ama futbol yorumcusu olabilecek birisimi bence tartışılır.. ntv onu kültürlü olduğu için koydu tahminim..
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
altan tanrıkulu'nu ve şansal büyüka'yı çok beğenirim. hıncal bazen saçmalasa da fenomendir.
90 dakikada fenerbahçe yorumcusu olarak yeni başlayan mehmet yılmaz'ı da çok beğendim, dengeli ve karizma adam.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
rıdvan iyidir altanda iyi ama ben pek sevmem mehmet içten pazarlıklı biri hiç sevmiyorum..
quote:
ön yargılı gördum seni Tech
ben pazar gecesi ve pazartesi geceleri spor programı izlemiyorum.denk gelirsem rıdvanı dinlerim.birde hıncalı dinlerim.
ogan tarhanın ismini sölemiş bir arkadaş ona katılıyorum.futbol olarak bu kadar genç yaşta çok fazla birikimi var.dinlemenizi tavsiye ederim.
yav önyargılı olsam rıdvanı neden seveyim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
ön yargılı gördum seni Tech
sevberim rıdvanı kahinlik yapıyo maçlarda gol demesi var ya ama babamla yarışamaz
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: w0lky
Bende Galatasaray'lı Ogan Tarhan'ı çok beğenirim.Zaten şu anda Galatasaray yapısında çalışıyor ve inanılmaz bir bilgi birikimine sahip.Şu Ahmet Çakar,Kazım Kanat,Selçuk Yula,Serhat Ulueren,Selim Soydan,Hıncal Uluç,Elmantaroğlu gibi futbol fukaralarınn yerine;
Ogan Tarhan,Mehmet Demirkol,Bağış Erten,Uğur Meleke,Rıdvan Dilmen ve Mert Aydın sönük kalıyorsa vay bu ülke futbolunun haline.
Gerçekten saydığın isimler hakketikleri ilgiyi maalesef göremiyorlar, tek suçları sadece futbol konuşmak, bu da yeterli olmuyor maalesef ülkemizde. Ogan Tarhan sadece Galatasaray'a değil bir çok kulübümüze Futbolcu transferi konusunda danışmanlık yapmakta... Uğur Meleke ha keza, futbolu bilerek konuşan insanlar... Şu yukarda saydığımız amcalara avrupa liglerinden 5'er takım say desen apışıp kalmazlarsa neyim...
söylenecek söz bırakmamışsınız
Rıdvan 10 numara süper yorumcu ah birde Fb yenildiği zaman surat mahkeme duvarı gibi olmasa
Rıdvan mı tarafsız? Kendi söyledi, Fenerbahçe'nin zarar göreceği haberi açıklamam gerekse de yazmam, açıklamam diye... Bu mu tarafsızlık?.. Siz beğenmeye devam edin ama biraz sinsilik var adamda...
Rıdvanı milli maç yorumlarken dinleyin asıl.
Rıdvan:Takım şimdi 4-3-2-1 oynuyor gibi ama şimdi 5-2-1-2 ye döndü gibiyse de 6-1-3 de oynuyo olabilir yok 4-4-2 oldu tam 5-1-2-2 galiba.....
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Az önce Galatasaray tv'de gündem özel programını izledim, Rıdvan hoca konuktu... O bilinen yorumlarıyla takımların son durumlarını ve haftanın maçlarını yorumladı...Davet etmişler gelmiş, zaten ntv'de ki programınıda zevkle izlerim. Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçeli arkadaşlara böyle bir futbol adamına sahip olduklarından dolayı gıpta ettiğimi söylemek isterim. Gerçek bir Fenerbahçeli ama şu an yaptığı iş dolayısıyla gerçekten tarafsız... Keşke şu objektiflik abidesi kaşar abilerimiz biraz kendisini örnek alsa, dün akşam hangi spor programını açsam kustum, bi tarafta Aziz Üstel, Ömer Çavuşolu, diğerinde Serhat Ulueren, Selçuk Yula, Gökmen Özdenak ve Adnan Aybaba, foxta var bi program spor programı demeye bin şahit, trt desen o da nane, İlker Yasin ve tayfası varmıydı bilmiyorum göremedim...
Şu Rıdvan Hocayı klonlayıp çoğaltsakta spor programlarına dağıtsak...
kesinlikle katılıyorum. rıdvan dilmen haricinde mehmet demirkol,uğur meleke,ogan tarhan,osman şenher de çok sevdiğim isimlerdir.
Abi 2 yıl önce bi kupon yaptım sürekli yapardım o zamanlar şimdi bahsi bıraktım...Dünya kupası maçları oynanıyordu...adı geçen kuponuma 9 maç yazdım sondan bir önceki maç Meksika-iran maçı???Ben rıdvanı dinleyim ona göre kuponumu yapayım dedim..nede olsa usta yorumcu ya...o zaman yine maçtamn bir gün önce maçların yorumları yapılıyordu...Rıdvan ntv de yarınki maçta asıl favori İran dedi,zaten 5-6 oyuncusu alman liginde oynuyor,meks. forveti borgetti yaşlandı ,hazırlık maçında bosnaya 5 attılar filan fistan dedi...bende atladım tabi ki...0 veya 2 irana verdim...idda oranlarına göre irana 0 veya 2 çifte şans bile çok fazla oran veriyordu hatırlıyorum...oranlar meks.1.35 berbrlik 3.00 iran .4.50 çifte iran .2.00 ...abiler neyse maç başladı iran sağdan soldan geliyorr 1-0 öne geçti iran aha dedim 6500 ytl geldiiiiiiiiii...devre biterken meks. gol attı ikinci yarı 2 tane daha attı maçı 3-1 aldı meks...herkes gibi meksikaya oynasaydım milyarder olacaktım ülennn rıdvan yaktın beni dedim sabaha kadar kafayı çektim içecek parası da cabası...işte o günden sonra Şeytan rıdvan gerçekten bir şeytan benim gözümdetv de görünvce hemen kanal değiştiriyorum şimdi...
kazım kanatta öyle bbjkli die çok koruyo hiç tarafsız davranmıyor