Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen gibisi yok... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maydemir52

........
    ....................
    ....................
    .... ........
    ............................
    .......

+1905
    onu yapmaya çalışıyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: UlTrArDa

quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: Pseudonym

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • ahmet çakar,rıdvan

gerisi hikaye
  • rıdvan,mehmet demirkol,hıncal(bazen) favorilerimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbe16

quote:

........
    ....................
    ....................
    .... ........
    .......

+1905
    onu yapmaya çalışıyodum

eee kaleografide üstümüze yoktur baskaları gibi elimize yüzümüze bulastırmıyoruz

• kaleografi ?? önce bunu düzgün yaz da sonra millete laf söyle
    quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: darbe16

quote:

........
    ....................
    ....................
    .... ........
    .......

+1905
    onu yapmaya çalışıyodum

eee kaleografide üstümüze yoktur baskaları gibi elimize yüzümüze bulastırmıyoruz

• Rıdvan mı tarafsız az çok değil biraz sıkıştırın fener böle diye hemen döker içini Şörli Rıdvan ... Sinsi Tarafsız ayağına yatıyor ama onu bile beceremiyor konu fener olunca !!!
  • Beyler ben futbol aşığı Trabzonlu Laz abilerimiz olsun, GS li abilerimiz olsun, FB li olsun onu anlatanları dinliyorum hepsinin ortak noktası şu: Rıdvan bu devirde oynasa yetenek olarak Ronaldinho filan hikaye, kesin Barça nın bir numaralı forvetiydi.

Zaten efendilik kişilik olarak herkesin sevdiği biri. Ama gerek sakatlıklar olsun gerek futbol mantalitesi olsun Rıdvanın üst düzey yeteneklerini tam olarak dünyaya göstermesine mani oldu.

Objektifliğine gelince, objektif değil gayet taraflı ama adam Futbolu seviyor, oyun olarak aşık. E böyle olunca rakiplerini de seviyor, GS yi de seviyor BJK yide seviyor. Onları objektif yorumlaması burdan kaynaklanıyor. Takım olarak görüyor futbolcu olarak görüyor, futbollarından zevk alıyor.

Zaten o yüzden seviliyor.
  • Bu arada Rıdvan gerçek Fenerbahçelidir, kanı sarı lacivert akar.

Başkaları gibi yedek kalınca filan kalkıp ben gidiyom filan yapmaz, takımda husursuzluk yapmaz , göz yaşı döküp ben oynamak istiyoru mformamın hakkını vereceğim der, onu zorla uzaklaştırmak isteyenelr olsa bile. Başkaları gibi takımını satıp gitmez.

Tarafsız değil tabiiki adam Fenerbahçeli.
    Hem de açık açık söylüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Rıdvan mı tarafsız? Kendi söyledi, Fenerbahçe'nin zarar göreceği haberi açıklamam gerekse de yazmam, açıklamam diye... Bu mu tarafsızlık?.. Siz beğenmeye devam edin ama biraz sinsilik var adamda...

şeytan rıdvan değil miydi lakabı
    ben gültekinle maç sonu yorumlarına bkarak beğeniyorum dedim
  • ya geçen gün santra prog izliyorum.konu hakan şükürün tanjunun rekorunu egale etmesi.kazım kanat amcamız hakan şükürün attığı golleri beğenmiyorum diyerek konuya girdi.sonra konuştuda konuştu.tamam tanjuya lafımız yok adam güzel goller atmış zamanında ama iide hakanda öle veya böle bu gol sayısına ulaştı.allahtan amcamz şöle bişi demedi 'burdan federasyona sesleniyorum..hakanın basit gollerini çıkarıp gol sayısını ona göre hesaplasınlar...

• en beğendiğim yorumcu tabiki de Rıdvan Dilmen.Ama ben uğur melekenin dünya futbol bilgisine hayran kalıyorum.Dehşet bi birikimi var.Neredeyse her futbolcu hakkında bi ayrıntısı var...
  • rıdvan dilmen fenerbahçelidir ama hiç fanatikçe, saçmasapan bir yorumunu dinlemedim, okumadım. en azından futbolu bildiği gerçek. severim rıdvanı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.