|
Biliyorum 1 sene geçince denuvoyu kaldırıp enigmayı ekliyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Biliyorum 1 sene geçince denuvoyu kaldırıp enigmayı ekliyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zaten drm işini beceremiyorlar Village denuvo ile sorunlu çıktı takılıp duruyordu denuvo kırılınca düzgün çalıştığını gördük sonra güncellemelerle düzeldi. Şimdi 4 e yeni enigma koydular optimize etmeden uğraşmadan bu da sorunlu çıktı bir güncelleme ile düzelir medya fazla abarttı. Hatta RE9 da denuvo ile sorunlu çıkış yapabilir village gibi. Yani mevzu drm değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
Kesin konuşmayı sevmem ama Leon'a hiçbir şey olmaz derim; yönetmen bence Requiem'e ne kadar emek harcadıklarından bahsederken Requiem hakkında "we implement stories and things fans would enjoy" diyerek Leon'a aslında bir şey olmayacağını ağzından kaçırdı. :) Leon'un ölmesi - eğer sadist veya mazoşist olarak değerlendirilmiyorsak - fanların hoşlanacağı bir durum değil. Bu diğer karakterler için de geçerli. :) Bence geç T-Virüs sendromu insanların dikkatini çekmek ve gerilimi artırmak için eklenmiş bir senaryo unsuru. Hatta eğer Ada, Claire vb de oyunda boy gösterecekse onları oyuna dahil etmenin aracı yapılmış olabilir. Nitekim Sherry Birkin var/gösterildi. Eldiven giyiyor. "Vaktimiz daralıyor Leon" diyor. Muhtemelen o da "sendrom" muzdaribi. Bu sendrom esas-sembolik olarak ana karakterleri fiziken öldürecek gerçek bir tehditten ziyade (ki gerilimi yüksek tutmak için bir yandan da öyle) Raccoon City krizinin dahil olmuş karakterler/insanlar üzerine yapışmış olan kişisel bir laneti, hayata ve dünyaya olan inançlarını, yaşam istençlerini derinden kemiren aşamadıkları bir travmayı anlatıyor. Peşlerinde hep hayatlarını etkileyen bu travmanın, bu dehşetin hayaleti var. Kurgusal olarak bu hayatlarını hala etkilemeye devam ediyor. Hem manen, hem de fiziken. Özellikle belirli açıdan aslında serideki son oyun diyebileceğimiz RE4R'da Raccoon City felaketinin karakterler üzerinde ne kadar iz bıraktığı oyun boyunca sık sık işlendi. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
eğer leon'la birlikte raccoon city'den sağ çıkan jill, claire ve ada gibi has karakterleri harcayacak boyuta gelmişseler yürek yemiş olmalılar. bu serinin hem finansal hem de hayranların bir daha yüzüne bakmayacağı bir son olur. kaldı ki, leon faktörü başlı başına 5 milyon istek listesi ve koydukları hedefin çok üzerinde bir ön sipariş sayısı getirdi. o yüzden altın yumurtlayan hatta re serisini re yapan bu ana karakterleri re 9'da hepsini mezara gömmeyi planlamışsalar bu tamamen capcom'un intiharı olur. ben bunun böyle olacağını düşünmüyorum ama yine de umarım demo'yu da böyle keskin ve anlamsız kararlardan ötürü tepki almaktan korkup sırf bu spoilerlar yüzünden saklamıyorlardır, sadece pazarlama stratejisi olarak geciktiriyorlardır. ben hikayenin aslında biraz yere basar ve ters köşe olmasını ümit ediyorum. yani daha sinematik daha gizemli bir hava katmışlardır oyuna umarım. çünkü grace'in oyunculuğu leon'ın birçok şeyle mücadelesi buna çok güzel bir zemin hazırlıyor. bu arada 4. fragmandan sonra nacizane bir teorim ve yorumlamam var ama bakalım... Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Valla ben de daha basit iyiler biyoteröristlere karşı hikayesinin ötesinde aynen dediğin gibi biraz daha cesur, entrikalı ve ters köşe bir hikayeyi tercih ederim. RE serisine yakışan da bu olur. Çok anlamlı yorumlar yapmışsın. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha 10 gün var, kutulular piyasaya düşmüş. Fanlara bol şans, kutulu sürümlerin en kötü yanı bu çok erkenden dağıtıma çıkarıyorlar bu sefer retaillerde yakınlara onlara bunlara satıyorlar. Normalde çıkış gününe kadar satışları yasak ve yakalanırlarsa ceza uygulanıyor ama hiçbir oyun firması takip etmiyor. 2 güne bi ton hikaye leakleri çıkar meydana, oynayacaksanız dikkat edin. |
|
Ellerinize sağlık hocam çok güzel bilgiler veriyorsunuz. Sayenizde ne kadar çok az şey bildiğimi fark ettim. |
|
|
|
yahu heyecan yaptıran şöyle bir şeye denk geldim, yok artık burda konuştuğumuz şeyi mi yapmışlar dedim, gerçekten sızıntı sandım yüreğime iniyordu :) Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Daha önce görmüştüm. Ada'nın tepkisi kendisine göre aşırı gelmişti ama yapay zeka gerçekten mucizeler yaratıyor. |
|
Kaynaklar biraz çelişkili. Ortalık biraz karışık halde. :) Resident Evil Requiem | PS5 | ANA KONU https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163048518Ama görece güvenilir bir kaynağa kancayı taktığımı ve kendisiyle irtibat kurmayı başardığımı düşünüyorum. Tek sıkıntı oyunu daha bitirmemiş; ortalarına gelememiş bile. :d |
|
Ramazan da geliyor ki hocam üfff. İş yoğunluğum da azalıyor benim. Oyunun çıkmasıyla birlikte gömülürüm ben. Allah sağlık, afiyet versin gerisi bizde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Queen varmı en önemli konu kimisi var diyor kimisi yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|