|
@Nat Alianovna Buna dikkat etmemiştim. |
|

|
@Nat Alianovna Buna dikkat etmemiştim. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Mart 2026; 1:59:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
Bende tam oyunu bitirdim konuya geldim ve yorumun hepsini okudum Grace'in o kadar katliam yaptıktan sonra hala "Le Le Leon" şeklinde konuşması saçmaydı hatta bir yerde Leon ona dikkatli ol diyor orada ben ah be Leon dedim yani senden çok temizledi mekanı kadın. Daha önce sadece 7 yi bitridim demiştim şimdi önce 2R sonra 4R. Steam 19 saat diyor oyun ise 9 saat 9 dakika 5 saniye dedi keşke bi 4 saniye daha geciktirseymişim. Bana 19 saat gibi geldi açıkcası 9 saat nedir. |
|
Evet bana da yavaş geldi hadi leonun yavaşlığını yaşına ve hastalığına veririz de Grace daha da yavaş gencecik daha :D Grace in sürekli korku halinde olmasını karakterine ve oyun içi kaçınmaya odaklı yaptıklarını düşünüyorum ayrıca tabancada dedigin gibi farkedilir derece de yavaş upgrade ederek hızlandiririz diye düşündüm ama nafile stun uda kolay kolay yemiyorlar fazlaca kullanamıyoruz yakın dövüş hareketlerini birçok eksiği de var yazdıklarının çoğuna katılıyorum ama yinede güzel oyun keyifle oynadım re 4 remake apayrı bir efsane yanına yanaşamaz bile malesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 2 Mart 2026; 3:19:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Menü, envanter, cutscene ve ölüp tekrar başlamayı dahil etmiyor oyun süresine ondan dolayı, steam bende de 18 19 saat gösteriyor playtime 11 saat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 2 Mart 2026; 3:22:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Orjinal RES4 Hayranı olarak yeni oyunuda oynayıp bitirdim.(12 Saat) Ufak bir hayal kırıklığına uğrattı. Kötü mü değil ancak bazı şeyler hoşuma gitmedi.Grace de ben bir gelişim göremedim.Baştan sona aynı şekilde ilerleyen bir kız.@Nat Alianovna dediği gibi onca olaya rağmen hala sesin titreyerek yeni gelin gibi davranıyor Leon sahnelerinde beğenmediğim 2. kısımdaki Raccoon City gittiğimizde kapıyı patlatmamız gerekiyor. O görev neden vardı ki ? O sekansı oyundan çıkar hiç bir şey kaybetmezsin.1 saat boyunca sağa sola git gel onu alman lazım bunu bulman lazım.Oyunun süresini uzatmak için koyulmuş bir sahne. boss fight kısımları tam bir facia.Özellikle yenilmek için bekliyor. Mr.X sahnesin de arabanın üstüne çıkıyor 10 sn boyunca afk düşmüş gibi bekliyor.Arabayı fırlatıyor leona ama arabanın sana vurması için arabanın üstüne koşman lazım. Anlamsız şekilde çok kötü tasarlanmış.Hiç bir boss fight kısmında önceki oyunlar gibi keyif alamadım. Sesler,Grafikler en beğendiğim kısım oldu.Path tracing ile oyun harika gözüküyor. Oyun bana göre 10/7 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Mart 2026; 3:49:13 > |
|
O bahsettiğin kısım sayesinde raccoon city harabelerini keşfedip bol bol aksiyona giriyoruz benimde en sevdiğim bölüm orasıydı tlou 2 deki ellie ile seaatle yi keşfettiğimiz bölüm gibi gayet iyiydi o bölümüdee çıkarırsak Leon la oynanacak fazlaca sekans kalmıyor ve oyun çok şey kaybederdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 2 Mart 2026; 3:42:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tlou 2 deki ellie ile seaatle bölümünü bende sevmiştim.Oradaki kurgu çok daha iyiydi. Bu sekansı ben hiç beğenmedim.Hadi leon 3 tane şey var. 300 zombi öldür o sırada.Hepside aynı tarz zombiler. 1 saat dolaş dur. Üstüne bir de puan topluyorsun sanki online oyun oynuyorsun. Hikayeye ne kattı şimdi bu kısım ? ben sizin gibi zevkle oynayamdım hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 2 Mart 2026; 4:5:13 > |
|
Ellie de benzin arıyordu o bölümde hikayeye doğrudan kattığı birsey yoktu burda da bomba ve ekstra benzin arıyoruz daha ne olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit40 -- 2 Mart 2026; 4:31:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|