< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 17 Şubat 2019; 2:46:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegir -- 17 Şubat 2019; 2:46:35 > |
U-Crew denen para gözlere inat dik durun kardeşlerim. Helal olsun!
|
BETA OYNANIŞ VİDEOSU
Yama tamamlandıktan sonra pc için de bir oynanış videosu gelebilir. PS4 kullanıcıları için küçük harf yerine büyük harf kullandım. PC için de umarım öyle olur :) Olmazsa da sağlık olsun. Herkese iyi forumlar diliyorum ![]() EDİT: Gold sürümünü indirmeyi unutmayınız :) |
Keyifli oyunlar. Bir daha burada yorum yapmazsanız sevinirim. Yama çıktığında umarım yamamızı indirmezsiniz.
|
Herkes kendi yamasının reklamını kendi konusunda yapsın lütfen. Bundan sonraki mesajları kontrol edeceğim.
|
şöyle boş boş programlamalar yapıyorsunuz müzik koyuyorsunuz birde ona bangır bangır çalmaya başlıyor. Doğru düzgün çeviri dosyasını paylaşın kurulu yere kopyala yapıştır yapalım. Oyun kurulu dizinde bulunamadı diye boş boş hatalar almayalım sonra da.
|
Bunun gamepass versiyonu var mıdır acaba ? Ben baktım da hiç bir sonuca varamadım. |
Siz adamın dibisiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah ne muradınız varsa versin. İşleriniz rast gitsin, kolay gelsin. :) Daha fazla dua edicem adınıza da buraya yazmayayım :)
|
Çevirmen arkadaşlar şu anda bu yama ile ilgileniyorlar. Hayırlısı ile yama çıksın, gerekli açıklamayı arkadaşlarımız yapacaklardır. :)
|
Valla abi ne söylesek boş. Adam kıskanç abi. İlla beni rezil et diyecek. Ben bıktım, bu sahte nick ile yorum yapmaktan bıkmadı. Resimlere baksın herkes. Hep aynı laflar. Yazım şeklini düzeltse de bir şekilde yakayı ele veriyor bu şahıs. Etiketleme filan da yapmayacağım. Acıyorum sana, vallahi acıyorum. Buyrun: PSX63: ![]() Zubizu: ![]() Geçmişte yapılan yorumlardan bir kaç resim. Adam bukalemun gibi kılıktan kılığa girmiş. Urfalı mehmed, Egemen, uğur, her türlü sahtekarlık var bu adamda. Facebook adresine tıklayın, o bile fake. Facebook Adresi https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.facebook.com/profile.php?id=645438887 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|