Yeni nesil güncellemesi geldi oyuna ışın izleme ve birkaç ekstra da bunlarla birlikte geldi, oyunun tamamının yeniden inmesi ise dosya sisteminin değişmesi olabilir emin değilim. Resident evil 2 remake ve 3 remake te de benzer durum var hepsi yeni nesil güncellemesi aldı şu an onlarda da yama çalışmıyor. |
Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı (24. sayfa)
-
-
Şuan steam gold edition version'unda çalışmıyor. Bir düzeltme yapılır mı acaba?
-
Yamayı yeni güncelleme uyarlanacak mı ? ya da başka bir şekilde çözümü var mı
-
Eğer bir çözüm bulursan haberdar eder misin dostum? Ben bulursam da yazarım.
-
Yeni güncelleme ile yama çalışmıyor steam'de bir düzeltme gelecek mi acaba?
-
Oyun sürümünü geri alarak yamayı tekrar kullanabilirsiniz. Bunun için oyuna sağ tıklayıp özelliklerden şu şekilde ayarlamanız gerekmekte.
-
Teşekkürler hocam
-
hocam 2 kere denedim 1.sinde 15 dk bekledim yedeği kaydet ve dosyayı doğrula açık şekilde ama böyle kalıyor bi bilginiz var mı
-
Ya kardeş eyvallah emeğinize sağlık da, altı üstü yama yani. Setup kurarken bile 30 35 dakika sürdü . Yarım saat süren TR yama mı olur? 50 tane yama yaptım böyle görmedim.Hala bitmedi.
-
Olmadı üstüne oyunumuzu da bozdu. Yapmayın
-
Eyvallah.
-
Oyunu bugün steam dan yükledim, buradaki yama ile hala geçerli bir taktik. İki dakikada yama yüklendi. Teşekkürler.
-
bende böyle oluyor
-
yamayı kurdum oyun pert oldu giriş yapamıyorum mahvoldu
-
Betalardan dxrtno11 gibisinden bir sürüm var onu seçtiniz mi -
Güncel indirme linki paylaşabilir misiniz?
-
-
Bu şekilde sorunsuz çalışıyor. Onun dışında yama kurulmuyor arkadaşlar...
-
Orijinal olmayan sürüme 17 18 dakika gibi bir sürede sorunsuz kurdum, teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X