Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
25
Favori
83.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StativeDread

    Farklı hocam. Senaryodaki karakterler ve bazı mekanlar değişiklik gösteriyor. Oynamanızı tavsiye ederim. Maksimum 5-6 saat sürüyor zaten.
    Tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlight54

    Capcom ciddi ciddi Resident Evil Remake'in materyallerini nasıl kaybetmeyi başarmış? ulan sen koskoca milyar dolar değerinde bir şirketsin, gidip tüm materyalleri iddia'ya mı bastın, gittin birisine mi sattın ne yaptınız da kaybetmeyi başardınız hayret. Ben Resident Evil 3: Nemesis, Dino Crisis 1-2 Remake geldikten sonra ilk Resident Evil oyununda RE Engine ile birlikte sağlam bir uyarlama bekliyorum ve sabit kamera değil de, omuz üstü kameraya geçiş yapılırsa çok iyi olur. Resident Evil 2 Remake'deki gibi oyun süresi kısaltılmış ve düşman yaratıklar çıkarılmış bir uyarlama istemiyorum.
    Şaşırtıcı değil mi ? Evet hiç beklenmeyecek birşey ama yani durum öyle. Bunun aksine RE0'ın dosyalarını ise kaybetmemişler bu nedenle onun remaster sürümü bundan daha iyi görünüyor.

    İlk Resident Evil için yeni bir remake yapacaklarsa da işi hem görsel hemde mekaniksel bakımdan çok daha ileri götürmeleri gerekiyor. 2 ve 3 eski olduğundan pek takılmıyor insan ama Gamecube sürümü hali hazırda çoğu kişi için doruk noktalardan birisi.

    Zaten gayet iyi olan oyunu remake yapacaklarsa bile yeniden sabit kamera ile yapmanın pek manası yok. O konuya katılıyorum ama mesela yeni başka bir oyun yapsalar sabit ve yarı hareketli Code veronica gibi ya da 3,5 prototipi gibi hayır demem.

    Güncelleme : Resident Evil 2 remake yönetmenine göre Capcom'un 2002 tarihli Resident Evil 1 Remake'i tekrardan yapmak konusunun tamamiyle geçen zamanla ilgili olduğu söyleniyor. Yani işin özü oyunun yeterince eskimesini bekliyorlar diyebiliriz. Belki de Resident Evil 2 gibi oyunun 20'inci yılını doldurmasını bekliyorlardır. Bu da minimum 4-5 yıldan önce umut yapmamak demek.

    Zaten Remake 2 benim içinde en çok düşman yönünden hayal kırıklığı yarattı. Zombi çeşitlemesi iyi ama geri kalan düşman tipleri kısa sürede tekrara düşüyordu. Birde laboratuvar olması gerektiği kadar heyecan verici bir yer değildi sanki. 3 remake umarım bu konularda daha iyi başarılı bir iş koyar. Ellerinin artık altında bir altyapı var umarım kullanabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 7 Şubat 2019; 18:45:17 >




  • Konuda RE3 Remake diyenler var, var mı elinizde resmi bir kanıt?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 7 Şubat 2019; 13:49:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Konuda RE3 Remake diyenler var, var mı elinizde resmi bir kanıt?
    Capcom yetkililerinin sosyal medya ya da basında yaptıkları açıklamalar...

    RE3 Nemesis Remake %90 oranında gelecek ama bu 2 yıldan önce olmaz..
  • Şehirde zombi istilası bile olsa trençkot üzerinizde ve makyajınız tam olmalı, hem ne zaman parti olacağı belli olmaz değil mi

    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 8 Şubat 2019; 13:32:4 >




  • Oyunda 2. turu dönüyorum sen otur daha
  • Başka oyunlar ile vakit geçiriyorum. RE2R sonra sonra...
  • 4 senaryo da bitti. Bonus kaldı sadece. Özet geçmek gerekirse oyun her seyi ile Harika. Claira senaryolarında tryant in karakterlerin “jesus christ” dedikleri kafası leon tipli saçma yaratık tarafından bir darbe ile ikiye bölünmesi hiç olmamış. Tryant en büyük boss. Oyle bi yaratığın oldurmemesi gerekiyordu. Düşünüyorum Re3 te nemesis i oldurebilecek bir yaratık çıkarırlar mi. İmkansız. Zaten klasik oyunla da çelişir. Senaryolar aralarında ayni. Beni çok aşırı sıktı. Herkesi de sıkmıştır büyük ihtimal. Bonus bölümü de bitirip uzun bi ara verip Leon ile hardcore baslicam. Asıl zorluk asıl tad o zaman çıkacak net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar b ile bitirdim 7 saat 40 dakikada çok mu kötü : ) sıralama nasıldı.
  • Kime sorduysam o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki şu oyunu sonunda dayanamadım.

    Bu sessizlik olayı nedir can sıkıcı diyorlar. Müzik paketini alanlar varmış bu yüzden. Deluxe sürümde müzik paketi almamıza gerek varmı ? bir sürü kıyafet felan iniyor ama müzik paketi yok listede.
  • 13 lira müzik paketi. Deluxe almana gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki deluxe sürüm zaten. İndirme listesinde müzik paketini göremedim kıyafetler vardı onu diyorum hocam. Belkide gözden kaçırmışımdır indirme listesinde görmedim. işe çıkarken indirmeye aldım zaten alelacele. neyse akşam bakarım.

    Edit: Şimdi eşime baktırdımda varmış listenin sonunda olduğu için görememişim ben Original Ver. Soundtrack swap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 12 Şubat 2019; 8:58:13 >
  • Müziksiz çok mu rahatsız ediyor oyun atmosferi? Ona göre ben de alayım henüz başlamadım oyuna.
  • Retro oyun oynuyoruz para veriyoruz müzikleri olmayacaksa zerre anlamı yok bu oyunu oynamaya. Ha tercih meselesidir bisey denemez. Ama tavsiyem deluxe ya da ek paket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Original müzikle oynayın mutlaka dehşet olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video da cephane hilesi paylasilmis.nasil yapabiliriz acaba bunu

    https://youtu.be/FTdWyuQrYZU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_GaL -- 12 Şubat 2019; 16:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağdan soldan ribbon mermi dilene dilene gidiyorum yok böyle
    Bisey ya hard mode

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepBlue_

    Sağdan soldan ribbon mermi dilene dilene gidiyorum yok böyle
    Bisey ya hard mode
    Orjinal seri oyunlarının en güzel tarafı da oydu. İlk easy oynar bitirirsiniz sonra birde daha zor oynasam nasıl olur diye başlayıp bir bakmışsınız hard hatta en üst zorlukta bitirmişsinizdir. Garip bir cazibesi vardı.

    Hatta sonradan beni şaşırtan Resident Evil 1 Remake'i eğer normal ya da daha üst seviye zorlukta oynarsanız (oyunu ilk açtığınızda İsmini koymadan sadece "en kolay, kolay ve orta seviye" bulunur bu yüzden genelde ortadaki seçeneğin normal olduğunu sanıp oynarsınız) karşınıza hiç görmediğiniz çıplak ya da cerrah kıyafetli bazı başka tip zombiler çıkararak size sürpriz yapıyordu. Zorluk exc. düşman tiplemeleri yani. Keşke yeni oyunları da böyle yapsalar.




  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Sunu bekliyordum hard mod icin. Envanterlerin yerlerinin değişmesini. Re bunu yapmış bir oyundu. Ama sıkıntı yok yukarılarda da demiştim oyunun asıl tadı hard modda çıkacak Emin’im diye gerçekten de oyle oluyor. Oyunu hızlı bitirince sınırsız mermi vs veriyormuş bunu yapmayı düşünmüyorum hard modda bitirdikten sonra zaten onun bir gereği kalmaz. Suan 1,5 saatlik oynanis surem var tryant ile karsilasicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.