Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.657
Cevap
24
Favori
84.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzikleri açıp denedim birde kapatıp öyle denedim. oyunun müziksiz hali çok yavan geldi gerçekten.
  • Madalyonlari topladim bitti cok sukur onlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Orjinal müzikler olmadan bu oyun,kupkuru ,tatsız,tuzsuz bir yemek gibi..Müzik,şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lab escape bölümünde canavar artı tryant hardcore modunda beni cildirtacaklar bu gece gırtlaklarını kesmeden bana uyku yok şimdi ara verdim

• claire ile leon story arasında sadece karakter farkı var sanırım doğrumu arkadaşlar? ikisinide iki bölüm oynadım herşey aynı çünkü, farklı sonlarmı içeriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 13 Şubat 2019; 22:7:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

claire ile leon story arasında sadece karakter farkı var sanırım doğrumu arkadaşlar? ikisinide iki bölüm oynadım herşey aynı çünkü, farklı sonlarmı içeriyor ?
    Oyunun yüzde 70’i aynı gidiyor iki karakter arasında. Sonları da aynı denilebilir. Bir tek b senaryosunda farklı bir son var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 13 Şubat 2019; 22:19:19 >
  • Benim kumarım biter

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)

• bu oyun 2019 GOTY olur ahanda buraya yazdım bu sene dahada hiç bir oyun yaklaşamaz yanına
  • RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)
  • Su oyunu yapsalar da çok da geç çıkarmışlar keşke be

• Hunk modunu açmak için nasıl oynamak gerekli ?

ben önce leon ile oyunu bitirdim şimdi clare ile 2nd run olarak oynuyorum bu şekildemi olacak
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Cleare ile bittikten sonra açılır
  • ortalik karışacak. Dlc sağlam geliyor. Siteye girip sizde bakın. Çeviride zorluk çekenlere yardımcı olabilirim. Kısa bi göz gezdirdim yeni karakterlerin oynanislari gelecek ve bugün tüm platformlara ücretsiz çıkacak. Başka bi sitede ps ye çıkacak diyor umarım oyle değildir
    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

ortalik karışacak. Dlc sağlam geliyor. Siteye girip sizde bakın. Çeviride zorluk çekenlere yardımcı olabilirim. Kısa bi göz gezdirdim yeni karakterlerin oynanislari gelecek ve bugün tüm platformlara ücretsiz çıkacak. Başka bi sitede ps ye çıkacak diyor umarım oyle değildir

• 1Gb update gelmiş

• RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)

Hayırlı olsun

• Yeni dlc ile gelen 3 hikayede çok iyi olmuş

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    İyi derece kardesim , tebrikler.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bro A rank 16Dk ile kaçırdık o da sulama sistemi bulmacası yüzünden oldu ama oyunun hakkı hardcore mode da veriliyor tavsiye ederim herkese

• Bu helikopter den sonra gelen ayiyi nasil indirecez yaaa😬adam her yerde karsima cikiyor..cephanede 0

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.