Şimdi Ara

Reno kango 1.9d motor hakkinda tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam. 120 bandinda arac ariyorum. 98 model 1.9d doblo var bitane motor yeni yazmis arkadas. Fiyat benim icin uygun geldi. Sizin bu arac hakkimda bilginiz varmi. Tavsiye edermisiniz. Hiz vs cok onemli degil sorun yasamak istemiyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmetylcn16 A kullanıcısına yanıt
    Bende o bantta araç bakıyorum yedekte dursun diye o tarz araçların arızası korkutuyor beni. Ayağımı yerden kessin diyorsan Renault 9 ya da Tofaş falan bakın , masrafı üzmez .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rozetmenciğime katılıyorum bende 86 broadway aldım 600 tl ye yağ su... komple bakım yaptırdım + 450 tl ye 2.el akü aldım her yere götürüyor  

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldınız peki ? Şimdi bakıyorum 100 k altı kalmamış var mı tavsiyen spring anca bulunuyor alayı çürük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • renault kango 1.9 dizel yazacağınız yerde doblo 1.9 dizel yazdınız herhalde. almak istediğiniz araç renault kango 1.9 dizel ise satıcı bedava verirse alın. eğer para verip alırsanız verdiğiniz para kadar arabaya harcama yaparsınız fakat yine de adam edemezsiniz.

• 85-90 arasi fransiz kasa broadway bak onlar curumuyor kolay kolay kaportalari galvanizli daha saglam fransadan gelme 100k ya bulunur yuksek model olsun su olsun bu olsun dersen araba alamazsin

Taban sacina bagaj icine ve kapi aralarina bak

Gecen sene 56k ya aldim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 5 Haziran 2023; 11:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangoların 1.9 motorları oldukça sıkıntılı. Motoruna iyi baktırın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.9 motor kimbilir kaç kere motor yapılmış kaç yaşında araç macera aramayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.