Reno kango 1.9d motor hakkinda tavsiye

-
-
Bende o bantta araç bakıyorum yedekte dursun diye o tarz araçların arızası korkutuyor beni. Ayağımı yerden kessin diyorsan Renault 9 ya da Tofaş falan bakın , masrafı üzmez .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rozetmenciğime katılıyorum bende 86 broadway aldım 600 tl ye yağ su... komple bakım yaptırdım + 450 tl ye 2.el akü aldım her yere götürüyor
-
Ne zaman aldınız peki ? Şimdi bakıyorum 100 k altı kalmamış var mı tavsiyen spring anca bulunuyor alayı çürük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
renault kango 1.9 dizel yazacağınız yerde doblo 1.9 dizel yazdınız herhalde. almak istediğiniz araç renault kango 1.9 dizel ise satıcı bedava verirse alın. eğer para verip alırsanız verdiğiniz para kadar arabaya harcama yaparsınız fakat yine de adam edemezsiniz.
-
85-90 arasi fransiz kasa broadway bak onlar curumuyor kolay kolay kaportalari galvanizli daha saglam fransadan gelme 100k ya bulunur yuksek model olsun su olsun bu olsun dersen araba alamazsin
Taban sacina bagaj icine ve kapi aralarina bak
Gecen sene 56k ya aldim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 5 Haziran 2023; 11:42:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kangoların 1.9 motorları oldukça sıkıntılı. Motoruna iyi baktırın derim.
-
1.9 motor kimbilir kaç kere motor yapılmış kaç yaşında araç macera aramayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X