Şimdi Ara

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
40.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Eskişehir'liyim burada hiç görmüyorum Fluence.
    Genelde gördüklerim 34 plaka şirket aracı.
    Onlarda en baz versiyonu ve iğrenç duruyor.

Pazar günü Bursa'ya gezmeye gittim.
    Birçok Fluence gördüm.

Anca bu kadar tipsiz bir araç yapılabilirdi.

En fulüde tipsiz, en boşuda tipsiz.
    Bu arabaya para verenleri anlamıyorum.

47 Bin bayılıp,bayıla bayıla binenler var öyle deme

milletin neye ne kadar bayıldığı niye bu kadar enterese ediyor sizi onu anlamış değilim misal ben de fluence bir de golf için aynı şeyleri düşünüyorum ama sırf post sayım artsın diye aynı mesajı tekrar atmıyorum gerek de yok lafın kısası makuldür 10 kere yazmaya ne hacet anladık arabayı beğenmemişsin on kere deme

• Tipini beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bende yeni E serisinin tipini beğenmiyorum ama benim beğenmem mercedesi kötü yapmıyor.

Kim ne derse desin Fluence güzel bir araç ben çok memnunum dizel motor çok sessiz süspansiyon tatlı sert yana yatmıyor 6 ileri şanzıman 6 koydunmu uçuyor, geniş ferah daha ne olsun kocaman bagaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

quote:

Birçok Fluence gördüm.

milletin neye ne kadar bayıldığı niye bu kadar enterese ediyor sizi onu anlamış değilim misal ben de fluence bir de golf için aynı şeyleri düşünüyorum ama sırf post sayım artsın diye aynı mesajı tekrar atmıyorum gerek de yok lafın kısası makuldür 10 kere yazmaya ne hacet anladık arabayı beğenmemişsin on kere deme

Benim bu yorumu yapmam sizi neden bu kadar enterese ediyor ? Rahatsız oluyorsanız,hemen yukarıda ''Şikayet et'' butonu var,oraya basarsınız,ortada rahatsız edici bir durum var ise gereği yapılır

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 8 Mart 2010; 22:35:49 >

• Valla her nekadar bu araç beğenilmesede, ben bu otomobili yollarda çok görüyorum. Yanlış anlaşılmasın, fluence yi bende pek beğendiğimi söylüyemiyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

quote:

Birçok Fluence gördüm.

Benim bu yorumu yapmam sizi neden bu kadar enterese ediyor ? Rahatsız oluyorsanız,hemen yukarıda ''Şikayet et'' butonu var,oraya basarsınız,ortada rahatsız edici bir durum var ise gereği yapılır

Edit:İmla

beni rahatsız eden birşey yok fluence hakkında ikimizde o kadar para vermeyeceğimizi söylüyoruz aradaki fark ben 1 kere söylüyorum sense neredeyse her mesaj yazana söylüyorsun sadece birşeyi sürekli söylemen dikkatimi çekti ve doğru olmadığını söyledim alınacak gücenecek ve şikayet edilecek birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

Önünü beğenmeyip (kurbağa vs) arkasını kalkık bulanlar acaba Ferrari'nin Clifornia'sını gördüler mi?
    Tabi onu da beğenmeyebilirsiniz :)

sen en yakın zamanda bir göz doktoruna uğra benden söylemesi.

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST)

• Araçları çıktıkları aylarda hemen almamak lazım beklemeli derlerdi eskiler... Bence doğru.. biraz testten geçsin arızalar ortaya çıksın düzeltilsin.. sonra düşünülebilir.. Benim için Renault mu ??? asla.....
  • renault bu arabayı tasarlıyanı kovsun en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

Önünü beğenmeyip (kurbağa vs) arkasını kalkık bulanlar acaba Ferrari'nin Clifornia'sını gördüler mi?
    Tabi onu da beğenmeyebilirsiniz :)

sen en yakın zamanda bir göz doktoruna uğra benden söylemesi.

• Boşuna tartışıyorsunuz arkadaşlar;
    Türk milleti alacağı araçlarda tipe fazla önem vermez, daha çok;
    Az yakması,
    Vergisinin az olması,
    Parça fiyatlarının makul olması ve bulunulabilirliği,
    Bagacının geniş olması (çoğunlukla sedan olması),
    Altının yerden yüksek olması (malumunuz ülke yolları),
    İkinci elinin kuvvetli olması gibi kriterleri ön planda tutarak tercih yapar,
    flüans mıdır nedir (ismine alışamadım bir türlü) tam Türk insanının aradığı özellikleri, bir arada sunan bir otomobil...

Ülkemizdeki alınan araçlara dikkat ederseniz dış görünüşün her zaman ikinci planda olduğunu göreceksiniz, bizde birinci öncelik ekonomidir, (hem alırken hem kullanırken) her ne kedar flüans alırken çok ekonomik değilsede kullanırken sağlayacağı ekonomi insanımızı cezbediyor...
    Ben olsam alırmıydım? Hayır, almazdım, o fiyata daha kalitelileri varken, renoya o parayı bağlamazdım ama alanlarada ''bu arabaya bu para bağlanmaz kardeşim'' demezdim, yukarıda belirttiğim gibi tercih ve ihiyaç meselesi.

• Topiğe bir katkım olsun.

Edit: Kaynak, e-otodergi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [mra] -- 9 Mart 2010; 12:49:36 >
  • ön kısım çok kötü arkası fena değil ama yuvarlak hatlar, sanki kasayı şasiye oturtamamışlar gibi havada duran görüntüsünü daha da destekliyor; pek estetik değil.

Bence çok kötü bir tasarım değil, idare eder seviyede. Diğer nitelikleri ise oldukça rekabetçi. Fiyat biraz yüksek sayılabilir. Sonuçta Renault ülkemizde çok tutulan bir marka, satışları da bu sebeple yüksek seyrediyor.

Benim fikrim ise bu aracı almayı düşünenlerin kesinlikle RENAULT MEGANE Sports Tourer 'ı da incelemeleri yönünde.

Ülkemizde araç sahiplerinin genel alışkanlıklarını düşündüğümüzde kesinlikle MPV ve SW araçların daha fazla tercih edilmesini beklersiniz ancak sadece "alışkanlıklar" sebebiyle bu şekilde olmuyor. Sedanlar daha uzun süre hüküm sürecek gibi.
  • quote:

Topiğe bir katkım olsun.

Edit: Kaynak, e-otodergi.com

Çok tuttu denilen Cruze'un yerine bakın

Dizayn konusuna fazla takılmamak gerek.Özgün tasarımlar oluşturmak gerçekten zorlaştı.Eğer kullanıcıya istediğini veriyorsa herhangi bir marka/model tercih edilebilir."Bu para bu tipte bir araca verilir mi?" gibi yorumlar bence çocukca.

• Öncelile alan arkadaşlar dua edin Megane II lerdeki problemler aşılmış olsun.Fluence geometrisi bozukmuş gibime geliyor,baktığınızda birşeyler yanlış mış hissi veriyor.Birşeyler eksik kalmış sanki,arkası havada gibi,yandan bakınca değil gibi,bana honda city havası verdi ilk anda(geometrik olarak),bu araba bana göre yakın zamanda makyaj yer.Bence HB daha iyi duruyor.
  • Merhaba arkadaşlar;

Bu fluence yorumlarınızı okuyunca gercekten insanların ne kadar ön yargılı olabilecgi hakkındaki görüşlerim netleşti..

Bende inş. 2-3 güne kadar Fluence 1.5 DCİ privilege premium paket araçımı teslim alacagım. Araçı alma hikayemi anlatayım 2009 nisan ayında megane II sedan 1,5 DCİ aldım 33bin tl ye evet dış görünümü cekici ve tutulan bir araç ama o fiyatı vermeme ragmen arka camlar manuel di bu bana şaka gbi geldi şahsen ne kadar da satış servis sorumlularının paket secenegi bunlar dediysede arka camların manuelligi pakete girmemesi gerekiyor benim görüşüm bu cağda 33bin e araç aldıkdan sonra bunları yaşamak gercekten cok komik.

Aracımı satıp hiç deilse arka camları otomatik olan bi araç almak istiyordum. aklımda Corolla ve Jetta nın dizelini almak istiyordum

Daha sonra yollarda Fluence leri gördüm. tabi benim aracım megane sedan ve bu araç benim aracımın yerine üretildiği için şu arabaaya bak ne kadar igrenci feln tarzda kıskanclık yorumları yaptım :)) sonra bigün yolum üzerinde olan renault bayiine ugradım şu Fluence yakından bakayım die ama aracın yanına gelip baktıgımda ilk düşüncem wuww oldu cunki arac beyaz heybetli ve kaliteli duruşu beni cok şaşırttı kaliteli iç mekan zaten megane ile feln kıyaslanamaz derecede kaliteli...

jetta için bayii ile görüştüm zaten o konuda meganı almadan öncede gitmiştim araca alacagım dedigin an 3 ay 4ay sonra teslimden agızlarını acıyorlar. bunu yine duyunca jetta iptal oldu zaten daha öncede kullanmıştım pek içim ısınmıodu jettaya ama adı var işte düşüncesi vardı aklımda.
    Corolla için bayiie gittim hız sabitleyici en ful pakette yok park sensörü yok bu tarz donanımlar ful pakette bulunmaması-sürekli gazetelerde toyatanın araçlarını geri cagırması yurt dışında (ülkemizde cagırma feln yok nası olsa bizde hata da olsa problem olmaz insan canı önemli deil ) ve ikinci eldeki tutulmazlığı corollayıda iptal ettirdi..

En mantıklı olan FLuencey di iyi bi secim yaptığım konusunda yorumlarınızı okumama rağmen eminim. Araç dış görünüşü coğu kişiye kurba ördek fln gbi gelebilir. Özellikle Meganı olanların aracı karalamarını cok iyi anlıyorum ( Kıskançlık )

Aracımı teslim aldıkdan sonra size araç hakkındaki bilgilerimi inş. yine acıklarım.

saygılar iyi forum lar

• Tip olarak bende hiç beğenmedim ama bizim ülkemizde bu aracın satacağını sanıyorum.Kime sorsan renault u kötülüyor ama yine sonuçta gidip renault alıyor anlamadığım bir konu bu.Herhalde dilden dile gelen parçası ucuz ,servisi ucuz, az yakıyor muhabbetinden sanırım.
  • icoo06
    corolla ikinci elde tutulmuyor mu??
    ayrıca megane ı olan birinin de fluence ı kıskanacağını hiç sanmıyorum.
  • Renault marka aracımı internete koydum 5gün geçmeden sattım aynısı Toyata da sanmıyorum... illaki satılır 46 ya alırsın 35 e verirsin 5 günde satılır. ben meganeyi 33 e aldım 1yıl sonra 32,5a sattım
  • fluence gerçekten iç mekan kalitesi olarak megane 2 nin oldukça önünde. Test aracında benzinli mi dizel mi olduğu anlaşılamayacak kadar sessiz bir motor vardı. Motor kaputunda sanırım iyi bir ses yalıtımı yapmışlar.

Tipi de fotoğraflara bakınca bende acayip gıcık olmuştum ama bayide daha güzel göründü.
  • Renault'un 3 serisinin yani Megane3 ve Fluence'ın ilk makyaj yapılacak yeri aşağıdaki resme işaretledim.

İşaretlediğim yerde öyle bir malzeme ve renk kullanmışlar ki sanki hep tozlu gibi duruyor. Bir kaç defa bindim güzel hoş araba ama en çok işaretlediğim yer dikkatimi çekti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.