Şimdi Ara

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
40.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işaretlediğin yer en ful paketinde ahsap kalite izlenimi için konulmuş oranın değişecegini sanmıyorum
  • Megane II kullanmış biri olarak dizelinin çok sessiz çalıştığını biliyorum. Yalnız yeni versiyonda full donanım aldığın zaman çok arıza verebilirmiş gibi geliyor. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: icoo06

işaretlediğin yer en ful paketinde ahsap kalite izlenimi için konulmuş oranın değişecegini sanmıyorum

Evet, ahşap kalite izlenimi için konulmuş ama olmamış, yapamamışlar. Orası çok sırıtıyor ve tozlu gibi duruyor. 2-3 sene sonra oraya makyaj yapacaklarını tahmin ediyorum...

Fluence'ın arkadan görüntüsü hiç hoş değil. Kocaman bir bagaj. Tamam Türkler büyük bagajlı araba sever ama bu nedir? Bu bagajla 5-6 seferde ev taşınır
  • Kaynak: e-otodergi

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

Kaynak: e-otodergi

Bizim millet arabadan anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

Kaynak: e-otodergi

Bizim millet arabadan anlamıyor

Anliyor anlamsina da alirken keyifle bineyim diye degil , hemen elimden cikarabileyim mantigiyla aliyor.

• RENAULT veya Fluence alınca anlamıyor, VW veya Opel yada vs. alınca anlıyor öylemi?
  • çoğu kişi aracın tasarımıyla ilgili eleştiride bulunmuş ama bu konuda kimseyi yargılayamazsınız.(bizim insanımız arabadan anlamıyor,bu arabaya nasıl bu kadar para veriliyor vs gibi)tasarım işi kisiden kişiye değişir sana kötü gözüken başkasına iyi gözükebilir zaten o başkası dediğimizde aracı satış lideri yaptı demekki coğu kişide beyeniyo.aslında türk insanı aracın gösterişli olmasınada cok önem veriyo.
    az para deyil herkes bu kadar parayı verirken bir sürü altenatifleri göz önune alarak bu aracı secmişlerdir eminim.birde 70 lerde 80 lerde öve öve bahsettiğiniz arabaların hiç biri yokken renault türkiyenin yükünü ve kahrını çekti yılların deneyimiyle türk insanının ne istediğini biliyor.türk insanın araclarında aradığı özelliklerin başında servis,ikinci ele,yerden yüksek olmasına,bagaj büyük olmasına,sağlamlığına bakıyor.herkez büyük sehirlere göre yorum yapıyor doğuya doğru gidilsin bakayım yollarda bi renault bide petrol ofisi reklam levhalarını görursunuz.
    sonuc olarak renaultu beyenmeyenler olsada renault türkiyeye mal olmuş aracdır.ve herzaman iyi rakamlar yakalayacaktır.

• linea bile daha güzel yaa renaultun son arabaları iğrenç tasarıma sahip
  • çok tipsizsin yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

linea bile daha güzel yaa renaultun son arabaları iğrenç tasarıma sahip

bence genelleme yapmamak lazım

• Tam Türkiye'nin arabası;
    Bagajı geniş
    Az yakıyor
    Vergisi az
    İkinci eli kuvvetli
    Altı yerden yüksek
    Bakım, parça, servis fiyatları uygun
    Bu yüzden de satış rekorları kıracak. Ha amerikada yaşasaydım ben de yeni chevrolet camaroyu almak isterdim.
  • Verilmez o kadar para
  • slm abiler arkadaslar.reno hastasi degilim. bu araci da ovmeyecem.ancak yukarda bi arkadasin dedigi gibi renoya dusman olanlar hemen on saflarda yerini almis sanirim her form a da bole yorumlar yapiyolar.bazi arkadaslarda onu almam mercedes alinirim.woswos alirim.ya reno kadar az yakacak mi o aldiklariniz.onu merak ettim.mercedesin rahatligi var oburunun saglamligi var da renonunda ekonomisi var.ne kadar sacma dusunuyonuz :)ben alacak olsam ekonomisi icin parcasi icin ve 2. elde ne kadar hizli satilabilir onun icin aliyom.tabi bi arkadas 50 pesin verip passat alacak.para .. oldugu icin laf olsun torba dolsun konus bakalim
  • Konuyu hortlatım ama soru için başlık açmadan burada sorayım dedim. Bu aracın ncap sonucu nedir? Reno-TR sitesinde 5 yıldızlı modeller arasında adı geçmiyor. Hiç mi test edilmedi yoksa düşük not mu aldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz30

Tam Türkiye'nin arabası;
    Bagajı geniş
    Az yakıyor
    Vergisi az
    İkinci eli kuvvetli
    Altı yerden yüksek
    Bakım, parça, servis fiyatları uygun
    Bu yüzden de satış rekorları kıracak. Ha amerikada yaşasaydım ben de yeni chevrolet camaroyu almak isterdim.

• fluence keşke hep kamuflajlı kalsaydı,spy fotolardaki gibi o maske hiç çıkmasaydı keşke.. megane sedan durdurulup,yeni bir modele kötü bir başlangıç olmuş..
  • Kim ne derse desin, klimasız golf parasına;dizel otomatik megane ve de 60 küsür binlirakıl jetta yerine;full+full dizel otomatik fluence alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Kim ne derse desin, klimasız golf parasına;dizel otomatik megane ve de 60 küsür binlirakıl jetta yerine;full+full dizel otomatik fluence alınır.

Fluence EDC ye verdiğim bütün paralar helali hoş olsun....
  • Sene 1992 flash ............ Sene 2011 meganeII aradaki 8-10 aracı yazmıyorum bunlardan sonra attan in eşeğe bin olmuş dersiniz , ne biçim kadermiş sıyıramıyorum yakamı , araba alacağım zaman birşey elimi bağlıyor , bahar a çıkarken sıfırlaycam arabayı allah için yeter artık renault renault yetti yaa
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.