Şimdi Ara

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
40.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki herkes zaten tipini elestiriyor. Fransız olduğundan da eleştiriliyor haliyle. Daha espyi yeni getirmiş bir marka yani onu da hesaba katmak lazım
  • Valla ben aldım. Genel kanaate katılıyorum, 50.000 lira verilmez, nitekim ben de vermedim. İnternetteki fiyatlar yanılıtıyor sanırım. 42.000 liraya privilege versiyonu alınabilir. Tipini beğenmeyebilirsiniz tabi ama yukarıda da bahsedilmiş, tercih sebebim içinin ferahlığı ve ekonomisi. Çocuk koltuğu sürekli bağlıdır, ne oturan elemanımız ne öndeki şahıs hiç sıkışmıyor. Ayrıca bakım masrafları ve yerli olması da tercihimde etken oldu.

Malzeme kalitesi, privilege için söylersem gayet iyi. Kullanılan deri ve plastikler yumuşak bir his veriyor.. İç ergonomisi çok başarılı. Şöyle ki, radyo-telefon olayını tamamen direksiyondan idare edebiliyorsunuz. Sadece lazım oldukça klimanın derecesini ayarlamak için kıpırdamanız gerekiyor. Motorun performans / tüketim oranı çok başarılı. Yüksek beklentileriniz yoksa tatminkar, araba dolu da olsa basınca gitmem demiyor.

Olumsuz tarafları da var tabi. Bagajdır, stepnedir, navigasyondur (ki ben almadım mesela) özensiz yapılmış.
    Genelde de gayet memnunuz (ailece :))

• Bu araba 47.000 TL küsur etmez. Bu para Ranault'a verilmez. O paraya ne güzel araçlar var. Tasarım olarak zaten yerlerde kimse kusura bakmasın ama çirkin ördek yavrusu bile bundan daha yakışıklı . . .
  • Kasım ve Aralık 2 aylık satış rakamı 3650 adet fazla söze gerek yok. Türkiye'de rekorları yine alt üst edecektir. kasım 2009 - kasım 2010 arası 22.000 lere ulaşır bu rakam çok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Bu araba 47.000 TL küsur etmez. Bu para Ranault'a verilmez. O paraya ne güzel araçlar var. Tasarım olarak zaten yerlerde kimse kusura bakmasın ama çirkin ördek yavrusu bile bundan daha yakışıklı . . .

Doğru söze Hacı Emmim ne desin
  • c sınıfları niye bu kadar pahalandı, hadi bu değişti bilmem noldu falan ama hala değişmeyim zamanında çok daha aşağıda olan fiyatları biliyorum.Orda değişen nedir___
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

c sınıfları niye bu kadar pahalandı, hadi bu değişti bilmem noldu falan ama hala değişmeyim zamanında çok daha aşağıda olan fiyatları biliyorum.Orda değişen nedir___

Devletin ÖTV'si sağolsun. Önce indirimi devlet yaptı sonra bindirimi firmalar yaptı. ÖTV kalkınca da fiyatlar şişti. Şimdi kimsede tükürdüğünü yalakamak istemiyor. Alırsan Ekim'e almazsan Kasım'a kadar diyorlar.
  • Biz en kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu
  • Ben de yapıcı bir eleştiri olarak beğenmediğimi dile getirmiştim daha önce, halen de aynı fikirdeyim daha iyisi yapılabilirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Biz en kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu

• Önünü beğenmeyip (kurbağa vs) arkasını kalkık bulanlar acaba Ferrari'nin Clifornia'sını gördüler mi?
    Tabi onu da beğenmeyebilirsiniz :)
  • renault ıkınıp sıkınıp kabızlık çektikten sonra ortaya bişiler çıkarsa

türkiyede yine satacaktır
  • Bu kadar kötü bir tipi olmasına rağmen bu kadar çok satabilmesi gerçekten müthiş başarı. Buda demek oluyorki Türk tüketicisi kesinlikle tipe bakarak araba almıyor. Yoksa bu arabanın hiç satamaması lazımdı. Ama maşallah piyasada (Ankara) o kadar çok görüyorum ki. Sanki 3-4 senedir üretilen bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

Önünü beğenmeyip (kurbağa vs) arkasını kalkık bulanlar acaba Ferrari'nin Clifornia'sını gördüler mi?

Ferrariyle Fluğansımı karşılaştırıyorsun ? Bugatti Veyron'da gram tip yok,sürat arabalarının çopunda tip yok zaten.Fluğans sürat arabası olmadığı halde tipi yok orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: [mra]

Önünü beğenmeyip (kurbağa vs) arkasını kalkık bulanlar acaba Ferrari'nin California'sını gördüler mi?

Ferrariyle Fluğansımı karşılaştırıyorsun ? Bugatti Veyron'da gram tip yok,sürat arabalarının çopunda tip yok zaten.Fluğans sürat arabası olmadığı halde tipi yok orası ayrı

Gayet tabii karşılaştırıyorum. Zira eleştiriler motoru şöyle, vitesi böyle diye yapılmıyor. Direk tipe odaklanılmış. Madem mesele tip, sen daha iyi örnek vermiş oldun. Beni de desteklemiş oldun, teşekkürler :) Eminim Bugatticiler de tasarlarken "çirkin olsun, nasıl olsa spor araba" demişlerdir.

Beri yandan ferrari performansı beklemeden paşalar gibi rahat rahat biniyorum orası ayrı :)

• İdare eder işte fazla uzatmaya gerek yok.

C sınıfını lüks yapan tüm firmalara sitemi bir borç bilirim...
  • Tek suçu üzerinde RENAULT logosu olması. Yoksa VW veya Opel ya da Honda, vs. olsa ÜF BE ARABAYA BAK NEFİS derdiniz eminim.

BUYRUN SİZ ÇIKIN DA DİZAYN EDİN DE GÖRELİM. HELAL OLSUN DİYORUM RENAULT'A, BAŞARILAR DİYORUM. UMARIM BİR GÜN ALLAH SİZİ BİNDİĞİNİZ ARABALARDAN İNDİRİP RENAULT'A MUHTAÇ ETMEZ. KONU İÇERİSİNDE ADAM GİBİ ELEŞTİRİ MAALESEF YOK. ÇOĞU CAHİLCE BASİT ELEŞTİRİLER. NE YAPTIYSA RENAULT SİZE ANLAM VERMİŞ DEĞİLİM. SANKİ ALMANIN VW Sİ VEYA OPELİ ÇOK MATTAH BİR ŞEY. SORUN FRANSA İSE ALMANLAR OLSUN İTALYANLAR OLSUN ÇOK MU İYİLER?
  • Eskişehir'liyim burada hiç görmüyorum Fluence.
    Genelde gördüklerim 34 plaka şirket aracı.
    Onlarda en baz versiyonu ve iğrenç duruyor.

Pazar günü Bursa'ya gezmeye gittim.
    Birçok Fluence gördüm.

Anca bu kadar tipsiz bir araç yapılabilirdi.

En fulüde tipsiz, en boşuda tipsiz.
    Bu arabaya para verenleri anlamıyorum.
  •  Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST)

sinirim bozuluyo gördükçe
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.