Şimdi Ara

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
40.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 bin tl bu şeye vereceğime temiz 2.el 2003 model mercedes E alırım.... flueance midir nedir bundan 3 kat fazla konfor, 2 kat fazla güvenlik, 10 kat fazla imajım olur..Soran olursa da Mercedesim var derim..

http://www.sahibinden.com/2003_model_full_100_000_km-78WQQaXQQ21210285WQQpXQQdisplayitem
  • 36 milyara full cruze alsana Çarpışma testlerinde araba golf dışında hepsinden iyi. ayrıca astra ile aynı yürüyen aksam
  • Kullanıcıları kızacak ama, ankara-ist. yollarında her araba uzun yıllar gider, gelsin doğuda görelim renoyu.
    hayatta reno almam, şimdiki fiyatlarından %50-60 İNDİRİM yaparsa belki düşünüürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vocador

50 bin tl bu şeye vereceğime temiz 2.el 2003 model mercedes E alırım.... flueance midir nedir bundan 3 kat fazla konfor, 2 kat fazla güvenlik, 10 kat fazla imajım olur..Soran olursa da Mercedesim var derim..

http://www.sahibinden.com/2003_model_full_100_000_km-78WQQaXQQ21210285WQQpXQQdisplayitem

56.000 tl

+her yıl fazladan 1m vergi

+2-3 m yakıt+

+min 1m her yılbakım masrafi

4-5 yılda ortalama fazladan 20m

56m +20m 76 m

bende mersoyu alacağima çekerim 2.0 tdı passat

56 peşin veririm gerisini de 2 yılda öderim

zaten mersoyu alsam yakıtından bakımından çıkar o para.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: vocador

50 bin tl bu şeye vereceğime temiz 2.el 2003 model mercedes E alırım.... flueance midir nedir bundan 3 kat fazla konfor, 2 kat fazla güvenlik, 10 kat fazla imajım olur..Soran olursa da Mercedesim var derim..

56.000 tl

+her yıl fazladan 1m vergi

+2-3 m yakıt+

+min 1m her yılbakım masrafi

4-5 yılda ortalama fazladan 20m

56m +20m 76 m

bende mersoyu alacağima çekerim 2.0 tdı passat

56 peşin veririm gerisini de 2 yılda öderim

zaten mersoyu alsam yakıtından bakımından çıkar o para.

damn....seçtiğim araba 2.5 litrelik miş...ya olsun 2 litreliği de var bunların vergisi daha az olur... artı daha az yakar....

• Mercedesin yanında passat yalan olur
  • şuan satılan eski kasa astranın sedanını veya focusun sedanını alırım bunu almam yemin ediyorum.eski model olmasına rağmen bu araçtan daha güzel tasarımları var onların.sokakta gördüm gözlerime inanamadım.g..tü kalkmış iğrenç bir tasarım.önü berbat arkası daha bi berbat.megane sedanı gerçekten çok seviyordum.bu araç facia
  • Tamam full'ünde donanım vs. bol ama artık C sınıfı bir aracın da 50-60 seviyelerinde gezmesi garibime gidiyor.Bundan sonra tüketiciler heralde 40-45 arası B sınıfı ne önerirsiniz diye konular da açar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Tamam full'ünde donanım vs. bol ama artık C sınıfı bir aracın da 50-60 seviyelerinde gezmesi garibime gidiyor.Bundan sonra tüketiciler heralde 40-45 arası B sınıfı ne önerirsiniz diye konular da açar..

Bu otomobil fiyatlari nasil bu kadar artti anlayamiyorum 2007 yilinda B sinifi dizel bir araca 26000YTL odemistim simdi 35000YTL ler konusluyor B sinifi dizeller icin
  • Göz alıştıkça hoş geliyor. Şahsen ben gördükçe alıştım. Gerçi önü HB ile aynı olsa daha şık olurdu ama araba o kadar da kötü durmuyor.
    Kedi erişemediği ciğeri mundar edermiş. Bu forumda ki arkadaşlarımızın çoğu zaten otomobil uzmanı ve dizaynırı. Hatta çoğu S65 AMG, Maseratti, Bentley, vs. kullanıyor.
    Sizler ister beğenin ister beğenmeyin. İster bilmem neresi kalkık deyin ister şöyle deyin. Yapan yapmış, üretmiş. Parayı veren alıp biniyor. İsteyen 50 verip full paket alıyor, isteyen daha az verip baz donanım alıyor.
    Konu içerisinde bunu alacağıma yok şunu gider alırım diyenler, buyrunuz alında görelim alırım dediğiniz arabaları. Olsun da FLUENCE'niz olsun. Sanki Corolla, Jetta, Asra vs uzay mekiği, çok böyle bulunmaz hint kumaşı. Hepsi aynı yahu. Logolar değişik o kadar.
  • Son 2 gündür full olanlarını çokça görmeye başladım. Gözüm de alışmaya başladı

Alır mıyım, almam... Ama alana da mani olmam şu an için
  • Sadece bu değil, dikkat ederseniz yeni çıkan hemen hemen tüm araçlarda kalite eskilere göre artık düşüyor. Bununda sebebi sanırım yaşanan global krizler ve maliyetler, başka bir açıklaması olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Göz alıştıkça hoş geliyor. Şahsen ben gördükçe alıştım. Gerçi önü HB ile aynı olsa daha şık olurdu ama araba o kadar da kötü durmuyor.
    Kedi erişemediği ciğeri mundar edermiş. Bu forumda ki arkadaşlarımızın çoğu zaten otomobil uzmanı ve dizaynırı. Hatta çoğu S65 AMG, Maseratti, Bentley, vs. kullanıyor.
    Sizler ister beğenin ister beğenmeyin. İster bilmem neresi kalkık deyin ister şöyle deyin. Yapan yapmış, üretmiş. Parayı veren alıp biniyor. İsteyen 50 verip full paket alıyor, isteyen daha az verip baz donanım alıyor.
    Konu içerisinde bunu alacağıma yok şunu gider alırım diyenler, buyrunuz alında görelim alırım dediğiniz arabaları. Olsun da FLUENCE'niz olsun. Sanki Corolla, Jetta, Asra vs uzay mekiği, çok böyle bulunmaz hint kumaşı. Hepsi aynı yahu. Logolar değişik o kadar.

aha biri yine imza atacağım bir mesaj atmış hocam yaşça büyüğümsen ellerinden yakın yaşlardaysan yanaklarından öpüyorum

• fluence iyi bir araç dizaynı beğenen olur beğenmeyen olur ama Megan II den çok daha düzgün hem işçilik hem malzeme olarak.
    Bence çokta satacak araca ön yargı ile bakanlar satmayacağını söylüyor. Biz şirkete 15 adet alacağız 10 gün sonra teslim edilecek fabrika şu anda taleplere yetişemiyormuş. Bende şu anda kullandığım Focus'u Fluence ile değiştireceğim. Fluence yumuşak ama dengeli hemde sessiz bir sürüş sunuyor. Yol tutuşu Focus kadar olmasada ona çok yakın hemde Focus kadar titreşimli ve sarsıntılı değil. 105 lik motor performans olarak Focus' tan geride değil sessizliğide cabası.
  • quote:

Göz alıştıkça hoş geliyor. Şahsen ben gördükçe alıştım. Gerçi önü HB ile aynı olsa daha şık olurdu ama araba o kadar da kötü durmuyor.

Hiç değilse Jetta Corolla Astra daha şekilli daha alımlı duruyor. Fluence Corolla Astra arasında bir benzerlik göster yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Hiç değilse Jetta Corolla Astra daha şekilli daha alımlı duruyor. Fluence Corolla Astra arasında bir benzerlik göster yav.

ünal arkadaşın anlatmak istediği tip değil her körün bir topal alıcısı bulunur, onun anlatmak istediği burdaki herkesin otomobil uzmanı gibi davranması yoksa arkadaşın mesajını desteklememe rağmen ben de beğenmiyorum fluence ın tipini

• Satmaz diyen boş konuşur...Çünkü en çok satılan araçlar arasına girdi bile..
  • e yani , yeterli genişlikte iç hacim , kocaman bir bagaj alanı , gayet iktisatlı bir motor , muhtemelen uzunca bir süre değişmeyecek kasa daha ne olsun , tipi de azıcık bozuk oluversin göz alışıyor , aslında araba biraz alçak olsa hiç batmayacak göze
  • Sayın Ünal;

FLUENCE'yi ön görünüm ve özellikle ön farlar ve orta konsolun tam üstünde ortasına konulmuş ve çıkacakmış gibi duran navigasyonunu bende beğenmiyorum. Ne anlatmak istediğimi zaten ozzie isimli arkadaş belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

e yani , yeterli genişlikte iç hacim , kocaman bir bagaj alanı , gayet iktisatlı bir motor , muhtemelen uzunca bir süre değişmeyecek kasa daha ne olsun , tipi de azıcık bozuk oluversin göz alışıyor , aslında araba biraz alçak olsa hiç batmayacak göze

Bi bayide beyaz full fluence görmüştüm arka tamponun ve çıtalarını araç rengine boyatmıştı birde orjinal 17" jant takmıştı renault'un jantı o beğenmedim arabaya birden bayılmıştım.Göze alışınca daha güzel gelen bir araç onun dışında gerçekten pek eksiği olmayan gayet başarılı bir araç.İllaki satıcaktırda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.