Şimdi Ara

Renault Fluence 1.5 DCi Privilege: ' Çok satar!' (TEST) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
175
Cevap
2
Favori
40.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tipe bak. sokakta her gördüğümde şok geçiriyorum. bir insan bu arabaya nasıl para verir.
  • Fiyatı ne olursa olsun satar bu araba. Donanım,tip,güvenlik şu bu hiiiiç önemli değil, ister full olsun ister baz, ister güvenli olsun ister güvensiz, 40.000 olsun 50.000 olsun kesinlikle C segmentinin lideri olur. İlk çıktığında o fiyatlar açıklanınca olmaz diyodum ama şimdi bakıyorum megane sedanı da geçer satışlarda.
  • Gözüm araca gitgide alıştı lakin 1.5 dCi'daki enjektör-pompa sorunu varken ve Symbole'e 2 Kangooyada 1 kere motor yaptırmışken kesinlikle almam.Ekonomiklik olarak kral motor o ayrı.Ama dizelin ömrü 100K olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: Passione

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

47bin ytl kesinlikle etmez ederi 35bin şu piyasada

ama alan olmaz mı sürüyle olur

kimse bundan sonra VW golf, toyota corolla, honda civic şöyle böyle pahalı demesin ucuz C sınıfı kalmadı artık

ki bu bahsi geçen araçlar fluansa 5 basar

O bahsi geçen araçlardan Fluence'a 5(beş) basacak olan sadece Golf'tür. Vurda öldürme

Civic,Golf Corolla dururken kurbağa fluğansa b*k yemek düşer

Corolla'ya düşer bence o onur Fluence 2007 saman kasa Corolladan 10 numara güzel bir araç iç-dış olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

quote:

quote:

kimse bundan sonra VW golf, toyota corolla, honda civic şöyle böyle pahalı demesin ucuz C sınıfı kalmadı artık

O bahsi geçen araçlardan Fluence'a 5(beş) basacak olan sadece Golf'tür. Vurda öldürme

Corolla'ya düşer bence o onur Fluence 2007 saman kasa Corolladan 10 numara güzel bir araç iç-dış olarak.

3 arabadan en sona Corolla'yı yazdığım halde Corolla'yı kötülemeye çalışıyosun.Kötü bir tecrüben mi var Corolla ile ilgili ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 26 Şubat 2010; 16:17:21 >

• Ben tipine alistim valla eskisi gibi cirkin gelmiyor gozume, tamam oyle sportif yada agir bir havasi yok yani tarz bir arac degil ama oyle cok cirkin bir aracta degil bitaz alcaltilirsa daha hos olur.

Ayrica fiyat olarak cok elestirilmist golf ile falan kiyaslanmista

Dizel Golf Comfortline + Sunroof = 51650 TL

Dizel Fluence Privilege+ Acilir Tavan+Navigasyon+ESP+Xenon = 51450 TL

yani ayni paraya aldiginiz Fluence de golf de olmayan

Elektrikli katlanabilir ve isitmali yan aynalar
    Xenon farlar
    16" Aliminyum Jant
    Entegre Navigasyon
    Cruise Control
    Arka park sensorleri
    Eller serbest kart sistemi
    Otomatik yanan farlar
    Yagmur Sensoru

de aliyorsunuz, bunlar ilk bakista dikkatimi cekenler, detayli karsilastirma yapilirsa baska farklarda belki.

Evet 50000 TL cok para, C segment bir arac icin gercekten cok para ama maalesef tum ureticiler bu baraja dayandi, Honda belki bu 50000 e dayanmadi ama ondada dizel yok benzinli modellerde ise rakiplerden asagi degil hatta 1.6 dream . Renault fiyatlari VW e esitledi demek ne kadar dogru ustte yazdim, Bugun C segment bir arac alacak olsam bende fluence yi dunurdum, neden dusunmuyeyimki?

Hem dizel, Hem en az 4-5 sene kasa degistirmeyecek, Hem donanimli baska kac tane arac var? Fiyat olarakta rakiplerinin yaninda oyle pahali degil

• Ülkemizde bu paraya bu araba nasıl çok satacak çok merak ediyorum açıkçası
  • her yerde goruyorum zaten kndi sınıfnda satısta .1. Ynlıs htrlamıyrsam.
  • satar mı satar çünkü bizlere fazlasıyla hitap ediyor..Geniş iç mekan az yakan motor..İlk başta biz Türklerin baktığı ve bu aracı alacak olan kişilerin aradığı özellikler zaten bunlar..Kalite ne seviyede veyahut tasarımı güzel mi o kadar önemli değil bu aracı alacaklar için..

Ama bana üstüne para verseler ben bu tip bir aracı neyleyim, bana göre değil ki..!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

quote:

quote:

3 arabadan en sona Corolla'yı yazdığım halde Corolla'yı kötülemeye çalışıyosun.Kötü bir tecrüben mi var Corolla ile ilgili ?

Yok o kadar sıradan ve sıkıcı bir tasarımı varki göz zevkimi bozuyor. Kötü tecrübe olarakta İzmirde Dolmuş olarak binmiştim bi kere şöfor söleniyordu çekmiyor diye o kadar onun dışında o arabaya binmedim zaten içim sıkılıyor binince.

• Çok pahalı ya eskiden C segmenti dediğinde 35 milyarlık bir araba gelirdi artık 45 milyarı gözden geçirmek lazım(yeni kasalar için).Bu arabaya asla vermem ben 47 milyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Srt

Çok pahalı ya eskiden C segmenti dediğinde 35 milyarlık bir araba gelirdi artık 45 milyarı gözden geçirmek lazım(yeni kasalar için).Bu arabaya asla vermem ben 47 milyar

Çoğu kişi ve ben hemfikiriz bu konuda

@Rockford Fosgate Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki,ama bence,bu kadar rağbet gördüğüne göre çoğunluk beğeniyordur.Bu arada imzamdaki yani bizim olan araç eski kasa,yani savunduğum kasa değil
  • C sınıfı hiçbir araca 47 bin lira vermem. GTI vb. kategoride olmadıkça tabi.
  • şu ana kadar hiç hususi fluence görmedim hepsi filo arabasıydı ve geçen 2 pazartesi önce döküldü hepsi yollara.
  • Arkası bana yeni mondeo'yu hatırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: courtstar

Arkası bana yeni mondeo'yu hatırlattı.

Mondeo'nun yanından bile geçemez bu
  • tipi hiç güzel değil..
  • Ben de beğenmedim ama "satmaz" yorumlarına katılmıyorum. Eski megane mı yoksa yenisi mi deseler, ben eskisi derdim...
  • dolusu hoş görünüyor ama boş hali bana lineayı hatırlatıyor...
  • O değilde Megane II ilk çıktığında büyük sükse yapmıştı.Hatta arabanın tasarımını ben abartılı bulmama rağmen ilk aylardan itibaren o kadar sattı ki her taraf birden Megane II doldu.Türk halkının beğenileride günden güne değişiyor.Bu yönden seviniyorum.Mesela:"Chevrolet CRUZE'a yazık olacak millet Chevrolet diye almaz diyordum" ama şimdi hergün en az 3-4 tane görüyorum.Yeni Fluence yok denecek kadar az piyasada.Yine baya satacaktır ama Megane II kadar başarılı olamayacak.Bu sınıfın lideri Toyota COROLLA.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.