jetta 1.6 tdi 105 hp comfortline bu araçtan tam 3 bin tl , yeni astranın 140 beygirlik benzinli modeli 5 bin tl , ve BENZİNLİ civic de 500 tl daha ucuz yani açıkcası fluence diğerlerine göre şuan biraz ucuz kalıyor ama o paralara c sınıfı araba alınmaz ki bence fluence hiç alınmaz ayrıca bence megane sportourer çok hoş
bir de son olarak megane hb bu kadar pahalı değil fluence dan çok daha güzel görünmesine daha iyi olmasına rağmen neden bu fluence a böyle fiyat koydularsa
meganeye sedan versiyon yapmaya tenezzul etmeyip samsungu renalult diye satıyorlar.bu kadar işgüzarlık olur.
arkadaşlar alacaksanız şundan alın çok daha güzel.... muhtemelen daha kaliteli olduğu da bir gerçek
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
47bin ytl kesinlikle etmez ederi 35bin şu piyasada
ama alan olmaz mı sürüyle olur
kimse bundan sonra VW golf, toyota corolla, honda civic şöyle böyle pahalı demesin ucuz C sınıfı kalmadı artık
ki bu bahsi geçen araçlar fluansa 5 basar
O bahsi geçen araçlardan Fluence'a 5(beş) basacak olan sadece Golf'tür. Vurda öldürme
fransıza fransız kalacaksın ki kafan rahat etsin
Ne tuhaf iş, 1 önceki nesil Megane ların sedanı çok yakışıklı, hatchbacki iğrençti Bu nesli Meganelarında hatchbacki yakışıklı, sedanı (fluance) iğrenç
otomobillerin çoğunlukla orta donanımlısı talep görür,en üst donanımlısı az satar privilege'de aynen öyle olur
jetta dururken ...... :)
quote:
Orijinalden alıntı: Passione
quote:
kimse bundan sonra VW golf, toyota corolla, honda civic şöyle böyle pahalı demesin ucuz C sınıfı kalmadı artık
O bahsi geçen araçlardan Fluence'a 5(beş) basacak olan sadece Golf'tür. Vurda öldürme
golfte 5 basamaz belki bir tık öndedir. Bukadar abartmayın şu golfü s kasa değil.
Hem kel hem fodul die bi laf varya.
Hem çirkin, hem pahalı...
yanlız değilsiniz bende kurbağaya benzetiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
benden başka bu aracı önden kurbağaya benzeten var mı acaba ?
edit:benzeten varmış
quote:
quote:
Civic,Golf Corolla dururken kurbağa fluğansa b*k yemek düşer
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
quote:
quote:
Civic,Golf Corolla dururken kurbağa fluğansa b*k yemek düşer
Bence Fluence iç mekan kalitesi ve özellikleriyle Corollaya 10 basar.Fluence iç mekanını incelediniz mi ?
İç kalitesi gerçekten iyi aracın incelemeden yorum yapmayın HB kadar kaliteli olmuş tasarım ofsayt olmasaydı büyük rakip olurdu.
Tipe bak çay demle Hele o fiyatı gördükten sonra
renault + 47 bin küsür tl bayilerde çok bekler gibime geliyor
şirkete kiralık olarak yeni bir fluence geldi beyaz renk sanruflu deri döşeme vs. yok 105 hp lik versiyon önden arkadan nerden tutsan tasarım elinde kalıyor ama yandan bakınca coupe bir araba gibi gözüküyor ve bayağı heybetli duruyor. içine binincede 47000 tl lik arabanın iç tasarımı için bana zayıf geldi orta konsola bakınca hala symbole biniyormuş hissi yaşadım. göğüsteki malzeme fena değil biraz sert biraz yumuşak bir malzeme ama kenarda köşede kullanılan plastik ucuz gözüküyor ve birleşme noktalarındaki işçilikte zayıf geldi. ayrıca sanrufta bir eğreti duruyor arabada, sanki dışarıda yaptırılmış gibi. süspansiyon ve konforu fena değil.
değeri bunun 2/3 ü kadar olan kendi aracımla kıyaslama niyetindeydim (2002 316i) ancak kıyaslamanın hakaret olacağını düşünüyorum. kartlı çalışma vs. gibi birkaç elektronik oyuncak dışında hiçbir cazibesi yok benim gözümde. geniş iç hacmi ve tasarruflu motoruyla şirket için çok uygun bir araç. zaten sırf şirketin olduğu sokaktaki kiralık araçlardan 3 tanesi bir hafta içinde fluence ye dönüştü pek çoğuda kontratı bitince değişir.
ederi 40000 tl maksimum. ben yine o kadar verme o ayrı.
renault ve 47bin TL....
fluence bence cinayettir...
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
çirkiiinnnnn kalite olarak megane ile farklar olduğu kesin gibi... (havalandırma ızgaraları kapatma düğmesi falan yok)
son günlerde dikkat ediyorum tasarımı gerçekten baya güzel olan megane sw çok sık görüyorum... aslında insanımız için çok uygun olan sw araçlar pek tutulmuyor... megane sw oldukça güzel ve muhtemelen fluence den daha kalitelidir...
SW'ler gerçekten tutulmuyor. Sedandan bile güzel tasarımlı araçlar varken SW eğilimi yok memlekette. İlginç valla. Ankara'da 1 tane Megane III SW ticari taksi 1 tane de HB Megane III gördüm. Sarıya boyatmış birde. İkisi de dizel. Akıllılık etmiş adam.
tipi iyi yada kötü. tercih meselesi golf kaliteli bir araba ama en son kasası tam bir felaket çok merak ediyorum 2010 yılına girdiğimizde acaba nasıl bir çirkin kasamı yapsak diye düşünmüşler ben şahsen golf almayı düşünüyordum ama bu kasayı görünce bir anda vazgeçtim .corolla sağlam sağlam başka bir şey donanım yok iç mekan kalitesi iyi değil. fiyatı çok pahalı yurdum insanı bakmaz ona buna basar parayı alır renoyu yurdum insanı için ful demek abs klima demektir bir kaç tanede hava yastığı ondan sonra devam ne fiyat söylersen söyle.esp asr edl dre klm dtr adt ebd nrt bkl boş bunlar