Şimdi Ara

remington pg6030 bakım kiti 39 tl..istanbul bilişim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pg6030 istanbul bilişimde 39 tl den satılıyor.
    ihtiyacı olana sıcak bence..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pg6030-remington-remington-en-ucuz-fiyatlari%2C61726.html?ref=akakce&v=0.56.5

• Guzel fiyat ihtiyacı olan alsın amerikada 25$ dı
  • Kullanan varsa yorum yapabilir mi sağlamlık ve kullanım açısından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

arkadaşlar pg6030 istanbul bilişimde 39 tl den satılıyor.
    ihtiyacı olana sıcak bence..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pg6030-remington-remington-en-ucuz-fiyatlari%2C61726.html?ref=akakce&v=0.56.5

kargo olmasa sıcak fırsat
  • nasıldır bu alet
  • Geçen sene 6050 modelini almistik sicak firsatlarda, kullandıktan sonra keşke önceden alsaydim diye düşündüm...jilet JEL vs derdi yok basit kullanisli urun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 29 Aralık 2013; 0:16:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Geçen sene 6050 modelini almistik sicak firsatlarda, kullandıktan sonra keşke önceden alsaydim diye düşündüm...jilet JEL vs derdi yok basit kullanisli urun.

bilyonerdeki miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Geçen sene 6050 modelini almistik sicak firsatlarda, kullandıktan sonra keşke önceden alsaydim diye düşündüm...jilet JEL vs derdi yok basit kullanisli urun.

bilyonerdeki miydi ?

Evet kargo dahil 34 lira
  • Remington pg340la aynı klasmanda olur mu olmaz mı bilmiyorum.morhipoda pg340 69.90 her hesaba remington 30tl tanımlamışlar 39.90 a geliyor.internette kargo dahil bu fiyata göremedim. Pg340 nasıldır yorumlayacak varsa iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

bilyonerdeki miydi ?

Evet kargo dahil 34 lira

Bende 34 liraya aynı yerden almıştım ancak ürünün pili şarj tutmuyor, 10 dk'da çalışamayacak kadar bitiyor pili Pil bitikten kabloyla çalışabiliyor diye almıştım ama kabloyla da çalışmıyor, illa şarjla çalışacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

quote:

bilyonerdeki miydi ?

Evet kargo dahil 34 lira

Bende 34 liraya aynı yerden almıştım ancak ürünün pili şarj tutmuyor, 10 dk'da çalışamayacak kadar bitiyor pili Pil bitikten kabloyla çalışabiliyor diye almıştım ama kabloyla da çalışmıyor, illa şarjla çalışacak.

Bana 1 ay dayanır hocam, belki benim de o kadar gidiyordur tam bilmiyorum öyle pek orman gibi sakalım yok, yarım dakika bitti iş

• ürün bugün elime ulaştı , görüntü gayet şık , yaklaşık 40 dk traş oldum tüm parçalarını denedim sıfır jilet kesimi gibi yapan parça eğer sakalınız benimki gibi sık ise beklentinizi karşılamayabilir fakat diğer parçalar gayet iyi. ben beğendim fiyat performans olarak çok çok iyi..
  • bilyonerdeki cihazsa,evet bende kullanıyorum. parasına göre gayet iyi. bu arada pilsiz direkt olarak prizden çalışması için bir şey yapabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.