HepsiBurada Toshiba 70UA5D63DT 70' 178 Ekran 4K Smart DLED TV 22499 TL
-
-
Toshiba kalitesi değil öncelikle vestel kalitesi.
Aldık garantisi bittikten sonra panel bozuldu parçası yoktu. Üstüne para verdikten sonra yeni vestel tv ile değiştirdiler. Umarım bu da bozulmaz. Şans işi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadasım aynı durumu yasadı 1 televızyon parası ıstedıler panelı degıstırmek ıcın thh ye gitti tv nın ucretsız deıgsımı kararı cıktı .
-
şans işi hocam bende 65 inç Vestel tv vardı 8 yıldır kullanıyordum ufak bir çatlak oldu ekranda oda bizim hatamız onun dışında hiç sıkıntı çıkartmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay erteleme bi de üstüne 6 taksit olaydı yanardı buralar,
yine de bedava bu fiyat.
vestel yüzlerce farklı markaya (sony, lg samsung vs dahil)
milyonlarca tv üretmektedir, bu tvler dünyanın dört bir yanında harıl harıl çalışmaktadır.
bir ingiliz bir amerikan bir fin bizim yerli malı düşmanları kadar dert etmiyor Türk malı olmasını da bizim kendi kitlemiz bitmek tükenmek bilmez bir şekilde,
çaresizce forum köşelerinde Türk malı kötülüyor yapman etmen aklınızı başınıza devşirin
AGA toplumu bilinçlendirme enstitüsü bilgilendirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boş yapma genco. abd de dsg 10 yıl garantili senin ülkende niye değil aynı mantık. garantiyle uğraşmamak için malın iyisi oraya gidiyor. üstüne düşün ondan sonra yaz ne yazacaksan.
-
Bunun yerine , Qled ekran olanını tavsiye ederim.Üstelik te android işletim sistemli.
şu an fiyatı da iyi. 24750 tl
www.hepsiburada.comToshiba 70QA5D63DT 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/toshiba-70qa5d63dt-70-178-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-qled-tv-p-HBCV00004T4BTR -
dsg ney wv burda mı üretilyor? onu almana sorsana delikanlı
bizim sizinle işimiz var ha.
malın iyisi ney? domates portakal mı bu? yav uğraşacağız sizinle anlaşıldı.
takipte kalın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 20 Mart 2024; 16:9:33 >
düşün öyle yaz dedim yine düşünmedin. almanya bile olsa dsg nin iyisi abd ye kötüsü buraya gelir. buranın firmaları da kendini sıkıştıran ülkelere iyisini buraya kötüsünü yolluyor !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 20 Mart 2024; 16:22:48 > -
aşkolsun ben size hakaret ediyor muyum bey efendi?
almanın amerikadaki garantisinin Türkiye'deki vestelin yüzlerce ülkeye milyonlarca tv üretmesiyle ne alakası var.
sosyal medayada sürü psikolojisi ve eziklik katkısıyla,
sürekli memleket ve ürünleri kötüleniyor anlamsızca, bu memleket de bizim burada üretilen ürünler de bizim,
bu toprak da bizim bu insanlar da bizim, kimse bize babasının hayrına ayfon vermiyor.
ne diyorduk yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı,
sen kullanmazsan ben kullanmazsam nasıl çıkacağız gelişmiş ülkeler seviyesine yapman etmen.
AGA köy enstitüsü vatansever vatandaş diler
hakaret değil ön ödemeli söylem o kusura bakma geri alayım bari. gerçekleri biliyoruz biz sosyal medya algısına kananlar düşünsün. mesela türkiye de hala dsg li golf satılıyor ama abd de tazminatlar can yakınca tam otomatik golf ler satılıyor. yedek parçalardan toplama mallar buraya gelirken oralara en sağlamlar gidiyor. bu bilinen gerçekler. hem yerli malı yurdun malı işi bizim insana yaramıyor hiçbir topluma yaramaz kapital firmalar para hariç kendi çocuğunu düşünmez konu burda yeterince açık. insan psikolojisine girmeyelim şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 20 Mart 2024; 16:22:28 > -
memleketin kötü yönetiliyor oluşu,
yabancı ülkelerin bize kötü mal satmaları,
memlekette üretilen ürünlerin tam manasıyla belki dünyanın en iyi olmaması,
bizi bu memleketi sevmekten alı koymamalı,
ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz,
binlerce yıldır burada olduğumuza göre alternatifimiz yok.
bir fidan dikeceğiz güzelce sulayacağız budayacağız öyle öyle meyve yiyeceğiz,
armut piş ağzıma düş olmuyor gerçek hayatta.
yoksa elin şiliisi bize elma, meksikalısı fasulye, kanadalısı mercimek, hintlisi pirinç satar.
AGA kalkınma ajansı iyi günler diler.
65 inçi 19800tl kartta limit yok olsa alırdım
edit anroid değilmiş olsun yine alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 20 Mart 2024; 18:36:56 > -
Ben hiç tavsiye etmem.bunu kendime, aynısının smart olanını kız arkadaşıma aldım.android aldığıma çok pişmanım,smart çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.
Bunun haricinde herşeyinden memnunum tv'nin.
qled model mi dled model mi tercih edilmeli ?
-
Diğer konuda paylaştım, bugün kuruldu 70qa modeli. Qa andorid tv, Qg google tv. Google versiyonu belki daha iyidir.
Ben sadece ana ekranın akıcılığını çok beğenmedi. Diğer odada Samsung 49 inch Tizen tv var, o daha seri.
Axess ile 1 ay erteleme iki taksitle aldım. Ek bilgi olsun.
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158316784
kötü mal satan kötü insandır. kimse kimseye kötü mal sattırmaz. kendisi bile isteye açıktan faydalanıp satıyor!
-
Almak isteyenler için hepsiburada da şuan fiyat 19850 liraya düşüyor.
A101 den aldığım Vestel üretimi 50 inç TV ilk sene şase yandı, ikinci sene sonunda sağ taraftan kararma başladı ve garantisi bitmisti. Öyle köyde yatıyor artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eski kalitesi yok regal vardı 8 sene kullandık ledleri patladı söktüm baktım ramler samsung tcon samsung hep kaliteli bileşenler kullanmışlar 40 inç panelde 12 cof var şimdi 50-55 inçe 6 cof anca takıyorlar bide topraklı fiş niye koymazlar merak ediyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
boş yapma genco. abd de dsg 10 yıl garantili senin ülkende niye değil aynı mantık. garantiyle uğraşmamak için malın iyisi oraya gidiyor. üstüne düşün ondan sonra yaz ne yazacaksan. |
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- kalado akülü elektrikli süpürge
- dijitsu klima alınır mı
- metro market derin dondurucu
- tcl 65c745 yorumlar
- bim bot
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X