Şimdi Ara

Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aral game de maşallah ittirecek adam arıyor. Playstorede 60 tl oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

Aral game de maşallah ittirecek adam arıyor. Playstorede 60 tl oyun

Ben bir iki oyunu dışında,nasıl para kazandıklarını çok merak ediyorum. Sana tamamiyle katılıyorum,ama bu adamlar EA'nin zamanında ilk orjinal oyunlarını getiren firma,o nedenden belki yeniden yola gelirler diye umut ediyorum. Buarada 81 TL'ye CoH2 getirmişler direktman çıktığında alıyorum.
  • İlk defa ortam ışıklandırması bu kadar iyi yapılmış bir oyun oynuyorum.Gerçekten başarılı olmuş.
  • Oyunun kamera acilari bazen cok kotu olabiliyor. Mouse da problem cikartabiliyor sağa sola bakarken. Onun disinda evet lineer gidiyor oyun ama gorsellik ve atmosfer cok iyi olmus. Ben gt460 ile 1080p full oynayamiyorum 30fps civar oluyor herhalde. Mecburen 1600 900'e aldim. Ambient occulusion acinca fps cok dusuyor. Kacirmayin oyun genel olarak guzel. Tek eksigi bence kamera problemleri.
  • Oyunu bitirdim oldukça güzel devam eden bir senaryo güzel bir şekilde bitti ve büyük ihtimalle devam oyunları gelecek Capcom bunu bir seri yapacağa benziyor.

Oyunu genel olarak beğendim sadece kendi combo yapma özelliği dedikleri gibi o kadar oyunu çeşitlendirmiyor , bazı kamera sorunları var ama dövüşürken zorluk çıkarmıyor her iki update'de kurulmasına rağmen bazı boss dövüşlerinden sonra oyun devam etmiyor restar yapmanız gerekiyor ve sebepsiz FPS düşüşleri oluyor ama bunlarda oyun zevkinizi çok bozmuyor.Oyun süresi olarak oldukça iyi , Nilin'e zaten aşık oldum sadece başkalarının hafızasına girip olayları değiştirme olayı daha çok kullanılsaydı.Kısacası oyuna 60-70 verenleri anlamam mümkün değil bu oyunun notu kafadan 80.
  • Şu Olga memory de kaldım, adamın ilk sefer kelepçesini açıyoruz, ikinci sefer nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Şu Olga memory de kaldım, adamın ilk sefer kelepçesini açıyoruz, ikinci sefer nasıl yapıyoruz?

http://www.youtube.com/watch?v=jbANyg8Z16o
  • Böyle oyunları oynayışı için değil sırf kurgusu ve hikayesi için bulup oynuyorum gittikçe çok değişik oyunlar çıkmaya başladı eskiye takılıp kalan yapımcılar aynı oyun tipinden birsürü çıkarıp seri yapıyorlar bir süre sonra sıkıyor onlar yerine böyle tek oyun çıkarsınlar ama herşey çok farklı olsun.
  • Bilimkurgu iştahı, capcom önyargısı ikilemiyle başladım, 5 dk baktım, bama güme gidiyor, ama dedim grafikler güzel sıktım dişimi bama güme devam edince işin içine combolarda girince tarihteki tozlu yerine bırakıp 10. dakikasında combonun hasını yemeye gittiğim pizzacıya bıraktım sırayı. altı üstü 10 dakikalık bir ilişki nasıl hatırlayayım ben seni
  • grafik, ses, müzik, hikaye iyi hoşta oyunda bir hissizlik var sanki. Tatmin hissi yok oyunda bana göre, ama bu sıcakta eğlencelik güzel bir oyun olmuş. Oynamaya değer.
  • Oyunda sanırım optimizasyon sorunu var.Benim bilgisayarında aşırı kasma yaptı.Ama buna rağmen güzel oyun. Hikayeside güzel tasarlanmış.
  • Kötü yorum fazla yok galiba. Deneyelim o zaman.
  • sıradışı bir oyun olsa da bir iki bölüm oynadıktan sonra sildim. ara sıra takılmalar, zevksiz oynanışı... daha fazla oynayamadım.
  • Aslında oyunda büyük bir optimize sıkıntısı yok sadece bazı yerlerde ani FPS düşüşleri oluyor ama iyiki bunlar aksiyon içinde olmuyor yani oyun zevkinizi çok bozmuyor.Sadece doğal olarak SSAO açtığınız zaman büyük bir FPS düşüşü oluyor ki zaten bu normaldir bir de üç tane update'i çıktı bunları yüklmeyi deneyebilirsiniz.
  • inceleme videosu umarım beğenirsiniz ;

http://www.oyun habercisi.com/2013/06/25/remember-me-videolu-inceleme/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakeren -- 25 Haziran 2013; 11:56:00 >

•  Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]  Remember Me (PC Ana Konu) [Metacritic 66]

alttaki SweetFX preset ı mutlaka deneyin
    http://sfx.thelazy.net/games/preset/530/download/

• Oyunun Türkçe yaması çıkacak mı forumdan merak ediyorum.SilentPower veya R.Rondo düşünüyoruz gibi bir şey demişti haftalar önce
  • oyunu bitirdim sonunda.baya uzun bir oyun olmuş bölüm sayısı az ama bölümler baya uzun.benim hoşuma gitti oyun sıkmadı oynarken.tabi tps lerde çıtayı baya yükselten tomb raider dan sonra oyun biraz yavan kalıyor ama oynatıyor kendisini .sonuda baya etkileyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 22 Temmuz 2013; 12:14:47 >
  • Oyunun Türkçe yaması çıktı sonunda internetten araştırıp bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.