Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
11.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subkick

    Turkcell önce aynada kendine baksın. Kendi altyapısı üzerinden sunduğu fiber internet abonelerine hangi hakla upload kotası koyabiliyor? Bunun da mı sebebi TT? Al birini vur ötekine. İSS'lerin alayı paragöz, şeref yoksunu firmalar. Millete fiber diye kakaladığınız tarifeleri alında siz anladınız onu. Yıl 2017 kaç yüz bin sözde fiber kullanıcısı var ulan bir tane bile simetrik tarife olmaz mı? Fiber ulan bu fiber teknik imkan var e o zaman nerede 100Mbit upload hızları sunan paketler? Hani nerede 50/50 100/100 simetrik paketler?

    Millette konuda gaza gelmiş. Aklı azcık çalışan bilinçli bir kullanıcı bu haberin konusunun "benim de tt kadar kaz yolma hakkım var." demek olduğunu anlar. Adamların derdi İSS'ler tarafından yolunacak kaz sayısının eşit olarak dağıtılmaması, pastanın çoğunluğuna TT'un çöreklenmesiyken siz hayırdır bir gaza gelmeler?

    Konudaki en mantikli yorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Slayer1987 kullanıcısına yanıt
    Tahmin edebiliyorum yazlık bölgelerde hiç sallamıyorlar adamları arayıp soruyorsun niye 3mbit geliyor diye hatlar yetersiz kalıyor ve kablolar eski deyip kapatıyorlardı yazlık bölgesinde kaç tane site var yenilemezler çünkü ankarada bile merkezi bazı yerlerde bile adslde 8mbit göremeyen arkadaşlarım var Ttnet kullanmak tamamen pişmanlıktır özellikle Adsl'inden uzak duracaksın.
  • Şaka gibi güya rekabet var. Tüm yatırımı Türk Telekom yapacak devletten ozelistirmeye para basacak diğer şirketlere port verecek. Sonra Türk Telekom niye yatırım yapmıyor. Niye yapsın salak mı başkası yapsın biraz da o kiralasin

  • Bence Telekom son zamanlardaki dolar yükselişinden dolayı yaptığı zararı açıkladığı için göze battı.

    Yoksa umursayacaklarını sanmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın birisi yazlıkta demiş biz yazlığı bırak evimizde bile zor görüyoruz 3 mbps yi.umarım batar da biz kurtuluruz türktelekom soygunundan.yıl 2009 hava atıyorlardı fiber falan gelicek diye ama şu an izmir de yaşıyorum yıl olmuş 2017 hala fiber internet yok ve normal internet bile 5,70 ancak alıyor arıyorsun soruyorsun diyor santrale uzaksın diyorlar o zaman benden 8 mbps parası alma 5 mbps al neden fazla para alıyorsun zaten hizmet sıfır.

  • sanırım 15 temmuz başarısızlıkla sonuçlanınca yönetim içindeki adamlarını kaybetmeye başladı sevgili teytey net. hükümetten önce AKN açıklaması sonra bu. haberler peşpeşe gelmeye başladı. haydi hayırlısı.

  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Millet acısını 2 gündür başlayan AKN kalkışı sonrası oluşabilecek sorunlara karşın TTNET'in yaptığı geçiş çalışmalarından hissetmeye başladı bile...


    Kalksın, öyle konuşalım.

    BU ALTYAPIYLA İMKANI YOK PING'SİZ HİZMET BEKLEME... ŞUAN 700 KÜSÜRLERİ GÖRENLER VAR.
  • TIRT TELEKOM ' u pişman ederler umarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    arap telekom batsa da kurtulsak

    Umarım batarlar, daha da beter olurlar, sürüm sürün sürünürler!!

    Küçük bir bilgi;
    Bu arada bu lanet olasıca şirketin büyük ortağı araplar değil yahudi ofer grubudur.
    Sadece şirketin ana binası Dubai'dedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 15 Şubat 2017; 9:2:34 >
  • Bunu yapan sadece turk telekom mu?

  • aylık telefon parasıyla sınırsız 8mb internet var 85 tl civarı yatırıyorum,1mb hızı zor görüyor bazen 3 mb e cıkıyor 10 senedir bir videoyu donmadan izlettirmediler daha ne diyelim soyun bakalım
  • Herkese Merhaba,

    29.01.2017 tarihinde evimi taşıdım. Vodofone süpernet kullanıcısıyım. Aynı gün vodafone süpernet müşteri hizmetlerini aradım ve internet nakil işlemlerini başlatılmasını istedim. Bir hafta sonra beni arayıp boş portun olmadığını söylediler. Dilerseniz iptal edebilir veya başka bir yere taşıyabiliriz dediler. Ben iptal etmek istemediğimi sizin müşteriniz olmaya devam etmek istiyorum dedim. Bu arada TTNET müşteri hizmetlerini arayıp adreste boş portun olup olmadığını sorduğumda adresimde boş portun olduğu bilgisini aldım. 15.02.2017 olmasına rağmen hala internetim yok. Her gün vodafone net müşteri hizmetlerini arıyorum. Sonuç alamıyorum beni oyalıyorlar. Turktelekom da onları oyalıyor. Sırf bu yüzden vodafone neti iptal ettirmek istemiyorum. Yaptıkları insanlık değil..

    Yazıklar olsun size 2017 yılında İstanbul Ataşehir'de boş port yokmuş kim inanır buna arkadaşlar. İnşallah çok ağır bir şekilde bedelini öderler..

    Bekleyip göreceğiz. Haberi paylaşan arkadaşa teşekkürler.




  • Zararına zarar katar Telekom. Sonra varlık fonu "bu kurum çok zarar ediyor" der ve 3 kuruşa başka birisine satar. 3 kuruşa alan adam bir 10 yıl kar eder sonra şirketin için boşaltır. Varlık fonu yeniden el koyar ve bu çok zarar ediyor deyip yeniden 3 kuruşa satar. Sonrası belli zaten al gülüm ver gülüm.

    Türkiye' de tekel olup, en kötü hizmete en yüksek ücreti isteyen bir şirketin batması için SOYULMASI lazım. Başka türlü batmasına imkan yok.
  • tt heralde satılacak daha öncede böyle bir haber çıkmıştı

  • umarım sağlam ceza yerler.
  • internet altyapısını devlet himayesi altına alsın, almak isteyen devletten alsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 15 Şubat 2017; 12:13:19 >
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Zaten tel ve net bağlıydı iptal ettirmeden gerekli devir belgelerini imzalayıp yolladım ellerine ulaştıktan 2-3 gün sonra şifrem geldi modeme girdim bağlandım,kopma vs olmadan.
  • Mart 12 taahut bıtıyor,2-3 hafta once telefon actılar taahut yenıleyecekmısınız dıye sordular,kesınlıkle hayır dedım,neden dıye sordular,diğer saglayıcılarda fıyatın daha uygun oldugunu soyledım,60 tl 8 mbıt akk lı fıber ınternet verıyorlar ama baglantı kopmalrını sıkayet ettıgın aman modem arızalı,kablo degısecek,modemı degıstırıyorsun,bu seferde baska bır bahane ılerı surerler,sonuc olarak taahut bıtınce abonelıgımı bıtırecegımı soyledım,bulundugumuz yerde superonlıne var var ona gecmeye calısacagım sorun cıkartmasalar bari,umarım batarlarda tekelci bir fırmadan kurutuluruz,

  • Ttnet diğer sağlayıcılara port vermeyi geçsin daha kendi müşterisine altyapı getirmiyor. 2 yıl önce yapılmış binada oturuyorum hala internet yok. Defalarca BTK'dan şikayet yazdım altyapı getirilsin diye ama "mevcut imkanlarla" getirilemiyormuş altyapı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar. Gerçi ortada kimi kime şikayet ediyorsun durumu da var.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.