Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aramışlar utanmadan biz size daha iyi hizmet verelim ttnete geçin diyorlar. Dedim neymiş o saha iyi hizmet 24 ay taahhüt dedi kadın hemen. Ben şuan 12 veriyorum ama. 8 mbit hız verelim ee dedim zaten 8 mbit alıyorum. Hayır efendim alamazsınız sistemde 3 görünüyor. Dedim gel sana 8 nasıl alınıyor göstereyim. Efendim 50 gb kota. Eee dedim.zaten bendede 50 gb kota. Tabi öncesinde sınırsız diye giriyorlar ardından a ka ne diye de kısalıyor kota. Dedim siz kendinize başka keriz bulun işi bilmeyen adam yok karşınızda. Tak iyi günler efendim o zaman deyip kapanan telefon, aldığım paha biçilemez haz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellestirirken 3 mantik one suruluyodu.1-altyapiyi kendi yapacak dolayisiyla devletten para cikmayacak,2-Devletin cebinden para cikmayacak satildigi icin de para girecek,3- Sureli satis bilmem kac sene sonra geri donecek.

    Kagit ustunde iyi gibi gorunse de adamlar kisa surede kara gecti uc kurusa bir ulkenin iletisim altyapisina sahip oldular en kotusu ise dogru durust yatirim matirim yapmadilar.El elin esegini bilmem ne yaparak cagirirmis gibi bir laf vardi bu is de aynen oyle.Bu milleti enayi yerine koymayi biraktirmasi lazim kurumlarin.Gerekirse cokun tepelerine adam akilli yapsinlar islerini.Ben aylik 80 lira veriyorum ay basinda internet yenilenmiyor normalde kota doluyken 2.4 gibi bir hiz aliyorum ay basi 14 16 arasi olmasi gerekirken lutfediyolar 2.8 e cikiyor hiz.Ay baslarinda da duzelmiyor benim internet hizi aradigimda ip no veriyolar o da biseyi cozmuyor modeminiz uzunn sure acik kalmis falan gibi argumanlarla geliyolar.

    Diger mevzu ise daha once bir konuda yazmistim adsl kullananlar bos yere 5-10 lira az verecem diye baska firmaya gecmeyin cunku ariza durumunda ilgilenilmiyor 1 ay internetsiz kalirsiniz demistim.Fiber yoksa firma degistirmeyin sonra ugrasip durursunuz.Benim kopma problemini 3 hafta cozmediler telefon kablosunu kopardim dedim agac dustu ertesi gun baglamaya geldiler oyle care bulduk.Normal olarak yildirim dustu agac devrildi kablolara dedigimde 3 hafta dalga gecer gibi ilgilenmediler.Ev telefonu aboneligim olmasa internet sorununu cozduremeyecektim.




  • Beter olsunlar.Turkcell'de çalışıyorum.Superonline talebi aldığımızda altyapı eğer ADSL ise ve port yoksa mecbur Türk Telekom'un kapısını çalmak gerekiyordu.Müşteri de uğraşamıyor kimi zaman sonra olan bize oluyor.Ama TTNET almak isteseniz size port feda olsun.Hele kimi zaman TTNET aboneliğini iptal edip X bir firmaya geçmek istediğinizde mevcut portunuzu kapatıyor veya ekip gönderip kablonuzu kestiğini dahi duydum.

    Not : Superonline'ın avukatı veya pazarlama departmanında değilim.Amacım kimseyi pofpoflamak değil sadece altyapı tek bir kişinin elinde olunca istediği gibi tekel olabiliyor.
  • ttnetten iğreniyorum

  • Turkcell önce aynada kendine baksın. Kendi altyapısı üzerinden sunduğu fiber internet abonelerine hangi hakla upload kotası koyabiliyor? Bunun da mı sebebi TT? Al birini vur ötekine. İSS'lerin alayı paragöz, şeref yoksunu firmalar. Millete fiber diye kakaladığınız tarifeleri alında siz anladınız onu. Yıl 2017 kaç yüz bin sözde fiber kullanıcısı var ulan bir tane bile simetrik tarife olmaz mı? Fiber ulan bu fiber teknik imkan var e o zaman nerede 100Mbit upload hızları sunan paketler? Hani nerede 50/50 100/100 simetrik paketler?

    Millette konuda gaza gelmiş. Aklı azcık çalışan bilinçli bir kullanıcı bu haberin konusunun "benim de tt kadar kaz yolma hakkım var." demek olduğunu anlar. Adamların derdi İSS'ler tarafından yolunacak kaz sayısının eşit olarak dağıtılmaması, pastanın çoğunluğuna TT'un çöreklenmesiyken siz hayırdır bir gaza gelmeler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 14 Şubat 2017; 23:41:31 >
  • Geç bile kaldilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah hak ettikleri yere giderler çok kişinin ahını aldı bu firma.

  • Süperonline her yere altyapı çekemiyor ki
  • 8 megabit aylık 70tl fatura mı olur sözde fiber diye aldık adsl çıktı bilgim olmadan tarifem degiştirildi sonrada inkar edildi.Umarım batarsınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırdıkmı hayır. Allahtan bu firma ile hiç bir bağlantım yok ve ona mecbur değilim.5 sene önceye kadar mecburdum telekoma ve neler çekmiştim. şu an 10 tl ye internet satsa dönüp bakmam. samimi söylüyorum. hatta e-devlette 12 tl alacağım gözüküyor telekomda onu bile gidip almadım

  • Bulunduğum yerde Türk Telekom fiber altyapısı olduğu için başka internet servis sağlayıcı bağlatamıyorum. Türk Telekom izin vermiyor. Bu yüzden ben de nefret ediyorum bunlardan. Rekabet kurumu buna da bir çare bulamaz mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zahmet oldu be rekabet kurumu!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllarca bize verdikle


    Allahım sen sabır ver aklıma geldikçe çıldırıyorum 8mpbs ne yaaaa çıldırmamak elde değil . Millet simetrik 300-400 mpbs ile uçuyo internette biz rezil oluyoruz paramızla . Hayır şaka gibi 8 veriyo bide 50'yi geçersen 3'e düşürürüm diyo Ya neresinden tutsan elinde kalır yıllarca ne yaşamışız biz bu firma ile böyle ya tam bir REZALET !!
  • Ben superonline fiber gelir gelmez geçtim şimdi kullanıyorum yazın yazlığın olduğu yerde fiber olmadığı için hatta ttnet adsl vermeye kalkıyorlar ama ttnet bir türlü gelip bağlamıyor geçen yaz bir arkadaşım 2 ay beklediğini gördüm kaldıki bağlatsan bile yazlık bölgesinde aldığın hız 3mbit sonra reklamda fiberliyoruz diye reklam yapar inşallah en kısa sürede batarlar ve piyasa iyice kızışır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

    Bulunduğum yerde Türk Telekom fiber altyapısı olduğu için başka internet servis sağlayıcı bağlatamıyorum. Türk Telekom izin vermiyor. Bu yüzden ben de nefret ediyorum bunlardan. Rekabet kurumu buna da bir çare bulamaz mı acaba.

    Benim de benzer durum. Hoş birkaç defa haricinde sıkıntı yaşamadım ve memnunum. Gelgelelim bu durum kulağımın üstüne yatıp insanlara yapılanları görmezden gelmeme sebep olamaz. Bunlar bu gidişle seneye Avrupa maçları ihalesini de kaybeder. O vakit oturduğum siteye Superonline gelir belki.
  • sonucu yazıyorum:

    Körler sağırlar birbirini ağırlar.

    veya;

    kör sağıra çay ısmarlama cezası verir herkes hayatına kaldığı yerden mutlu mesut devam eder!

  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Ağlanacak halimiz var. İyi kız kafayı sıyırmıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalker06

    Ben superonline fiber gelir gelmez geçtim şimdi kullanıyorum yazın yazlığın olduğu yerde fiber olmadığı için hatta ttnet adsl vermeye kalkıyorlar ama ttnet bir türlü gelip bağlamıyor geçen yaz bir arkadaşım 2 ay beklediğini gördüm kaldıki bağlatsan bile yazlık bölgesinde aldığın hız 3mbit sonra reklamda fiberliyoruz diye reklam yapar inşallah en kısa sürede batarlar ve piyasa iyice kızışır.

    Oda bişey mi bende seneler önce yazlığa ttnet sınırsız internet bağlatmıştım 1 ay gayet güzel bağlandıktan sonra 2. ayın başında internet gitti.Defalarca aradım işte ekip bakacak yok bakıyoruz yok modemi resetleyin derken artık sıkıldılar heralde dediler ki sizin portu başkasına verdik.Bende ne olacak dedim neti donduracakmışım yaz bitince yoğunluk azalınca tekrar bağlatacakmışım şaka gibi baştan hiç bağlanmasaydı.Bağlantı ücretidir bilmem nedir alırken iyiydi.İptal edince fatura çıkardılar bide ödemedim 5 kuruş alamadılar.




  • beter olsunlar!
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    bağlantınız kesilmeden nasıl bağlandı acaba ? bende başvuracağım bağlantı hiç kesilmeden nasıl gelir internet ? yalın kullanıyorum şuan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.