Şimdi Ara

Rekabet Kurumu, TTNET hakkında soruşturma başlattı! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
11.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hemrety

    Rekabet kurulunun armut topladığını sanıyordum. Güzel sonuçlar gelsin tüketici yararına artık.

    Armut toplamakla ilgisi yok, efendileri ne buyurursa onu yaparlar. Hükumet ile ters düşmüşlerdir, yeteri kadar yedirememişlerdir o yüzden buraya gelmiştir olay. Bu bir ilk tehdit, istediklerini alamazlarsa yüklü vergi borcu falan çıkartıp iyice bezdirip istediklerini alırlar, sonrasında yine canım cicim olurlar. Yani boşuna sevinmeyin bu üşkede tüketici yararına hiç bir olumlu hareket olmaz, olduğunu gören var mı?
  • ben de ekliyim.

    inşallah tez zamanda batarsın türk telekom.
  • TT batarsa ne yapıcaksınız,ülkenin çoğu internetsiz kalır veya daha pahalıya internet almak zorunda kalır.
    TT çoğu bölgede tekel olduğu için kimi kazıklasam kardır kafasında ama kafalarını uçurmak lazım bunların
    mesela mobilde rakipleri var ve bana göre en avantajlı TT mobil.
    TT ye rakiplerin gelmesi lazım yoksa bu böyle devam eder.
  • TTNET eski çok süper şimdi çok kötü başarşiz oldu beğenmıyorum.
  • ttnetden çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim, 6-7 yıldan sonra yetti dedim kablonet e geçtim. tavsiye ederim yine sorunlar oluyor ama çileden çıkacak kadar değil
  • Arkadaşlar btk ya şikayet ettim bende bana da boş port olmadıgını soylediler. 1 aydır bunla ugrasıyorum. Altta btk'ya yazdıgım sikayet var.

    Merhabalar,
    Ben vodafone net kullanıcıyım ancak türk telekomdan dolayı nakil işlemleri gerçekleştirilemiyor. 29.01.2017 tarihinde başvuruda bulundum ve vodafone net boş portun olmadığını söyledi. TTNET'i arayıp sorduğumda ise boş portun olduğunu dilerseniz vodafone net üyeliğinizi iptal ettirip türk telekomdan internet sağlayabileceklerini söylediler. Bu hiç adil olmayan bir davranıştır. Vodafone net müşterisi olduğum için boş port olmadığı bilgisini veriyorlar ama TTNET müşterisi olursam boş portun olduğunu söylüyorlar. Lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Alt yapı Türk telekomun diye sadece bu firmanın müşterisi olursak boş port olacak gerçekten bu yapılan haksız rekabettir. Bu sadece benim başıma gelmiyor. 2016 yılında 87 bin kişi bu yüzden interneti aktifleştirilmemiş. Buyurun alttaki linke Rekabet Kurumu TTNET'e soruşturma davası açmış.

    https://www.donanimhaber.com/operatorler--kurumsal-haberler/haberleri/Rekabet-Kurumu-TTNET-hakkinda-sorusturma-baslatti.htm

    Acil desteklerinizi rica ederim.
    İyi çalışmalar.




  • Sadece bu konudan aldığı bedduaya rağmen ayakta kalabiliyorsa, büyük şirketmiş. Ki bunun gibi daha kaç konu var
  • Hemen atlamissiniz sizde. Yapacaklari, paralari bir cebinden oteki cebine atmak olacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa sürede batması dileğiyle
  • Rekabet Kurumu >-< TTNET




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Şubat 2017; 17:15:12 >
  • 2 alt sokağa fiber internet hizmeti veriliyor ama diğer sokaklara alt yapı yapılmıyor

  • inşaALLAH Batarsınız
  • Birilerinin işine gelmemiştir o yüzden soruşturma açılmıştır. Sanki bugüne kadar diğer operatörler çok güzel hizmetler verdi. Onlara neden ses çıkmadı. Bu dünya çıkar dünyası çıkarı olan diğerini alt etmek için uğraşır
  • beyazsoy B kullanıcısına yanıt
    Sen yatırım yapmak isteyen bir internet servis saglayicisisin.

    Yatırım yapacağın yerde Türk Telekom un kanalları var. Bu kanalların kullanımı için ulaştırma bakanlığının tesis paylaşımı tarifesi var. Türk telekoma bunun parası neyse vereyim kirası bedeli neyse ödeyim bu kanalları ben de kullanayim diyorsun. Türk telekom a başvuru yapıyorsun. Ya cevap vermiyor. Ya orası paylaşıma uygun değil diyor. Ya da başka bir bahane uyduruyor.

    Belediyeye gidiyorsun kazacam bu yolu kablo doseyecem diyorsun. Belediye diyor öyle kafana göre dosettirmem. İzin vermiyorum. Ya da komşuda piser bize de düşer hesabı öyle bedavadan kazamazsin bizi de gör diyor. Bir sürü para istiyor

    Yıllarca bu böyle sürdü. Şimdi tabi davalar bilmem neler derken bazı seyler düzeldi. Superonline gibi alternatif iss ler vdsl yatırımı yapmaya bile başlamışlar duyduğuma göre. Bu da bence çok şeyi değiştirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriatın kestiği parmak acımaz..
  • Allah yok etsin. Amin.

  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Adam kendi yatırımını neden paylaşsın salak mı. Ama kanuna göre yeni yatırımcı da olsan paylaşacaksın. Doğal olarak kimse yatırım yapmak istemiyor üstüne yazdığın gibi belediyelerin avanta merkezi olması işleri çığrından çıkarıyor. Superonline (Turkcell) biraz biraz yatırım yapıyor (zengin semtlere) doğan gurubu TV'de reklam üstüne reklam ama iş yatırıma gelince arazi. Kısaca bu sorunu sadece Türk Telekom'a atılarak cozulmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş demiş, çay ısmarlama cezası verir sonra herkes işine bakar diye, tam olarak doğru demiş. Aman şirket sahipleri üzülmesin, tatlıya bağlayalım, sonra vergiden düşeriz diye diye özellikle halka hizmet veren TT gibi firmalara çay parası sayılacak cezalar verirsen, o çay parasınıda halktan çıkarırlar. Adam akıllı emsal teşkil edebilecek, diğer firmaları titretecek, küçük bir çakallık yapma fikrini bile akıllarına getiremecek derecede caydıracak bir karar verseler, bırakın 2019'u 6 ay içinde bariz gelişmeler sağlanır.

    TT kadar kan emici firma görmedim, bu derece fahiş fiyata, neredeyse süzerek, damla damla yatırım yaparak, resmen tekel firma olarak nasıl zarar gösteriyorlar, beynim almıyor. Her zaman ki gibi aylık çay parasına eşdeğer ceza verir, yanında kuruyemişi falan da kendi getirir, sonrası tüm masrafı bir şekilde faturalarda 1 TL ek safsata gösterip fazlasıyla bizden alırlar.





  • Turknet vs. hepsine söyledim defalarca.
    Bana TTnet ağzı ile konuşuyorlar arıza var falan port yok.
    Arıza falan yok amaçları bunlar bağlayamayacak bu interneti dedittirip başvurumu iptal ettirip TTnet'i aramam ve aynı gün kendileri bağlantıyı yapıcaklar diyorum.
    Siz uyuyun bu yalanlar vs. diye kaç defa söyledim. Başvuruma 2 ay santral arızası dediler salaklar dedim ne arızası ben ttnet'den zaten hizmet alıyorum vs. resmen tekel diye hepimizi öpüyor firmalar da dahil ttnet.
    Yine dedim bunlara bu port yok yalanı sadece bizim sorunumuz değil sizin de sorununuz böyle biz başvurduk bağlamıyorlar diyerek olmaz sonuçta sizde iş yapamazsınız batınca ne oldu dersiniz. Gerçi bu kaçıncı şikayet belli değil.
    Kesin olan hikaye bunlara bu kurum cüzi bir ceza kesiyordur.
    Bunlarda ticaretinde zaten hesap yaparlar ceza ödemek daha mantıklı gelir yine bir cacık olmaz. Allah belalarını versin BTK başkanına kadar yazıyoruz ama adamlar koyun güdemeyecek kişiler. Telekom yöneticilerine ricada bulunmuş beyfendi geçen konuşuyor.
    Kendi müşterinize 2 günde bağlıyorsanız diğer firmalara olsun hadi 4 günde bağlayın diyor. Adamlar 40 gün sallamıyor haberi yok. Hepsinin cehenneme kadar yolu var haram zıkkım olsun vergiler ile aldıkları maaşlar





  • quote:

    Orijinalden alıntı: unsur

    Bir arkadaş demiş, çay ısmarlama cezası verir sonra herkes işine bakar diye, tam olarak doğru demiş. Aman şirket sahipleri üzülmesin, tatlıya bağlayalım, sonra vergiden düşeriz diye diye özellikle halka hizmet veren TT gibi firmalara çay parası sayılacak cezalar verirsen, o çay parasınıda halktan çıkarırlar. Adam akıllı emsal teşkil edebilecek, diğer firmaları titretecek, küçük bir çakallık yapma fikrini bile akıllarına getiremecek derecede caydıracak bir karar verseler, bırakın 2019'u 6 ay içinde bariz gelişmeler sağlanır.

    TT kadar kan emici firma görmedim, bu derece fahiş fiyata, neredeyse süzerek, damla damla yatırım yaparak, resmen tekel firma olarak nasıl zarar gösteriyorlar, beynim almıyor. Her zaman ki gibi aylık çay parasına eşdeğer ceza verir, yanında kuruyemişi falan da kendi getirir, sonrası tüm masrafı bir şekilde faturalarda 1 TL ek safsata gösterip fazlasıyla bizden alırlar.

    Onun için diyorum hep bu ülkede bu firmalar çingene hesabı yapsada kazancının %90'ını hissedarlara paylaştıran firmadan bir cacık beklenmez.
    Sorun tamamen ülkeyi yönetenlerde ulaştırma bakanlarında btk denen yancı kurumda.
    Eminim yeni ulaştırma bakanı dsl fiber nedir bilmiyordur bile bu adamlardan ne cacık beklenir.
    Sanıyorlar ki herşeyi btk'ya atınca onlar hallediceklerdir.
    Adamların asıl iş tanımı bu firmaları korumak vatandaşı değil. Bakın hep bu pisliklerin aboneliklerin vatandaşı esir almasının arkasında btk kurul kararları var.
    İcabında tüketici yasasını bu firmaların direk delmesini sağlayan kurum btk kurul kararları.
    Uzatmıyorum orda çalışan tüm memurların vergilerimiz ile aldıkları maaşlar haram zıkkım olsun ekmeğini bizden alırlar zenginlere yalanmak için uğraşırlar.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.