Şimdi Ara

Reflu ameliyati olan varmi arkadaslar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
78.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delpzie.

Hocam ben de son 2 aydır nefes darlığı çekiyorum sizde ne kadar süredir nefes darlığı yapıyordu reflü ? Bir de 3 yıl geciktirdim demişsiniz 3 yıl önce durumunuz nasıldı 3 yıldır ilaç kullanmıyor muydunuz ?

4 yıldır ilaç içiyorum hocam bir ton ilaç içtim ilaçlar kesin çözüm değil anlık geçiriyor 1 gün içmesem ağrı oluyor bak mesala su an ilaç içtiğim halde yediklerim hep gırtlagımda ve şişkinlik var ağzıma geliyor yemek ilacı almasam yanma da olacaktı. yutkunamıyorum ve nefes alıp vermesi zor oluyor. en kötüsü gırtlakda devamlı bir şey var gibi yutkunuyosun
  • hayır ben hiç ilaç felan kullanmadım reflü şikayetlerim vardı ama pek umursamazdım kasım ayında ameliyat oldum kasım ayı içerisinde şikayetlerim çoğaldı nefes darlığı ve ne yersem yiyim tansiyonumu yükseltiyordu en son gece acil servise hastaneye kaldırdılar baygınlık geçirdim kalp ve göğüs hastalıkları doktorlarına göründüm sonuçlarım temiz çıktı en son ameliyat olduğum yerdeki dahiliye doktoruna göründüm şikayetlerimi anlattım ve endoskopi yaptilar orada çıktı hastalığım çok fazla geciktirdiğimi söylediler tek çare ameliyat dediler çok şükür şuan iyiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_._s -- 19 Ocak 2016; 21:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

hayır ben hiç ilaç felan kullanmadım reflü şikayetlerim vardı ama pek umursamazdım kasım ayında ameliyat oldum kasım ayı içerisinde şikayetlerim çoğaldı nefes darlığı ve ne yersem yiyim tansiyonumu yükseltiyordu en son gece acil servise hastaneye kaldırdılar baygınlık geçirdim kalp ve göğüs hastalıkları doktorlarına göründüm sonuçlarım temiz çıktı en son ameliyat olduğum yerdeki dahiliye doktoruna göründüm şikayetlerimi anlattım ve endoskopi yaptilar orada çıktı hastalığım çok fazla geciktirdiğimi söylediler tek çare ameliyat dediler çok şükür şuan iyiyim.

Su an saglikli biri gibimisin hocam yeme icme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • potur hocam reflünün nedenini söyler misin?yani sendeki sebebi ne?
  • potur kullanıcısına yanıt
    allaha şükür şikayetim kalmadı dediğim gibi artık yemek yememde sıkıntı yok sadece yerken küçük lokmalarla yiyorum çünkü ameliyatta mide ağzına dikiş atılıyor bu bir yöndende iyi oluyor hiç yoktan ağzındakı lokmayı iyice çiğniyorsun mideyi yormamış oluyorsun.

• Bende de reflü var, boğazımda şişkinlik hissediyorum ama yemek yerken herhangi bir takılma olmuyor. Acaba ameliyat vaktimi geldi?
  • c_._s kullanıcısına yanıt
    Endoskobi denen mereti olene kadar yaptiracak misin yoksa belli bir sure sonra tamam artik bi sorun olmaz diyolar mi

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum doktor sadece 6 ay sonra tekrar endoskobi yapip duruma bakacağız dedi ama şikayetin olmadığı sürecede sürekli yaptıracaklarını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Arkadaslar reflu ameliyati olacagim %99 cevresinde bu ameliiyati olan varmi simdiki durumu ne falan kafamda 1000 tane soru var. Senelerdir cekiyorum. Ilaclar yan etki yapmaya basladi artik. Varsa olan bana simdiki durumunu solesin lutfen

Allah yardımcın olsun Insallah kısa sürede iyilesirsiniz. Moralinizi bozmayın

• Bende Reflü ameliyatı oldum yumruk kadar bir parça almışlar yanlışıkla damar kesmişler çok kan kaybetmişim 3gün yoğun bakımda kaldım 2 gün normal oda sabah 8:30 girdim 12:30 çıkmışım tabi saatlerce buzhane gibi bir ameliyathane kalınca yoğun bakımda gözümü açtığımda tır tır tıtrıyordum yatak sallanıyordu resmen 5 gün hiç bir şey yemedim sadece serum dayadılar paso katı yemek yiyemiyorsun 1 hafta kadar hep çorba sulu şeyler şimdi çok şükür iyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyres -- 19 Ocak 2016; 22:14:52 >

• Oldum

• potur sinirsiz cizilmis la

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankabirdu

potur sinirsiz cizilmis la

Admine şirk koşmuş heralde

• endoskopi olunca doktormu diyor illa olacan ameliyat diye, yoksa ilaçlada gider diyormu ? bilgisi olan açıklasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

endoskopi olunca doktormu diyor illa olacan ameliyat diye, yoksa ilaçlada gider diyormu ? bilgisi olan açıklasın.

ilaç yazabiliyor 3 ay boyunca devam edecek şekilde.
  • Birkaç yıl önce endoskopi oldum mide ülseri gastrit ve heliko bakter teşhisi kondu, şimdi sanırım reflü kaynaklı Benim de son zamanlarda rahatsızlıklarım arttı zaman,zaman ağız kokusu Boğaz da bitmek bilmeyen ağrı, öksürük, hırıltı nefes darlığı, sanırım mide asidi üst solunum yolunu ve yemek borusunu tarip etmiş hiç iyi değilim sürekli kulak burun boğaz ve göğüs hastalıklarını ziyaret ediyorum, iyi bir doktor bulabilirsem muayene olacağım özel sağlık sigortam var ameliyat olan arkadaşlar baya zaman geçmiş şikayetleri var mı birde doktor öneriniz var mı? Şimdi den tşk.

• erosxman kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun aynı birebir sorunlar bendede var aynı durumdayız mide koruyucu kullanıyorum sabah aç karna öğlen sonuna kadar idare ediyor sonrasında yemek borusunda yanma boğazımda yanma balgam gürültülü öksürük ses kısıklığı oluyor sürekli boğazımda kurulukyutkunma vs vs bende ameliyat olmak istiyorum ama doktorlara gittiğimde devlet olma diyor özellerde net birşey söylemiyor napıcağımı bende bilmiyorum inşallah mevlam bi kapı açarda şifaya kavuşuruz

• Arasıra gelip vuruyor bu reflü bana. Sizlerde süreklimi oluyor ameliyati dusunen arkadaşlar?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    sürekli oluyor ama mevsim geçişlerinde biraz daha fazla hırpalıyor

• Bende çözüm oldu. Bi deneyin.
    Bende baya reflü oluyordum kilo aldığımdan beri. Ekmek poğaça vb yediğim zaman hele azıyordu. Gece öksürüğümde boğuluyordum. Herbalife diyet programı ile shake, çay tükettim. 13 kilo verdim ve o gün bugündür art Arda 2-3 dürüm yiyorum yinede reflü olmuyorum. Bir kere gece öksürerek uyanmadım. Hemen deneyin.
    Bu eleman bana tedarik etti.https://www.facebook.com/muradkumas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonic -- 31 Mart 2018; 23:26:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.