Şimdi Ara

Sirt ustu uyuyamayan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
8.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep yuzukoyun uyurum sirtustu hic uyuyamam ama boylede bas boyun agrisi oluyor ne yapacagiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzükoyun dışında hiçbir şekilde uyuyamam. Baş, boyun ağrısı filan da olmaz. Yastıktan olmasın?
  • Aynen ben de yüzükoyun uyurum. Hatta kafamı yastığa değil de, yastığın yanına koyarım.
  • bende sırt üstü uyuyamıyorum. eller yastığın altında yüzükoyun bir şekilde uyurum
  • Yuz ustu nefes alamadigimdan fazla duramiyorum. Sadece arada sirt ustu ve yana dogru yatmadan sıkıldıgımda yuz ustu yatiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

bende sırt üstü uyuyamıyorum. eller yastığın altında yüzükoyun bir şekilde uyurum

• Yok.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:6:53 >
  • yüzükoyun nasıl uyunur la rahat edemiyor insan ama ben sırtüstüde uyuyamıyorum illa yan durucam gerçi ben acayip yamuk uyuyorum sabahta her tarafım ağrıyor özellikle belim
  • yüzükoyunda uyuyamıyoum sırtüstüde.Yan uyuyabiliyorum anca.
  • Bende oyle uyuyorumda bisey olmuyo ama ben kafami yastigin altina sokuo uyuyorum.

• Olay sırt üstü yüz üstü değil, ortamın sıcaklıgı, nemi, elektronik aletlerin çokluğu, yatagın size uygun olup olmayısı, yastıgın uygunlugu.
    Rahat oldugun zaman betonda bıle uyursun ortam uygunsa, Şekil de cok onemlı degıl, Hamaktayken yuzustu yatmaya calısan varmı? Cunkı oylede rahat boylede. Neyse acıklayabılmısımdır umarım.
  • En rahatı bence yan

ve yan sağa doğru olmasının mantığı da galiba kalbi sıkıştırmamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Yuz ustu nefes alamadigimdan fazla duramiyorum. Sadece arada sirt ustu ve yana dogru yatmadan sıkıldıgımda yuz ustu yatiyorum

AYNEN BENDE AYNI ŞEKİLDE UYUYORUM FAKAT DOKTORLARIN AÇIKLAMASINA GÖRE YÜZÜSTÜ YATMAK İÇ ORGANLARA ZARAR VEREBİLİYORMUŞ BİLGİNİZ OLSUN.
  • onları boşverin de sırüstü yatınca uyku felci geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

bende sırt üstü uyuyamıyorum. eller yastığın altında yüzükoyun bir şekilde uyurum

Sol bacak karina dogru cekik sag bacak da duz olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Aynen ben de yüzükoyun uyurum. Hatta kafamı yastığa değil de, yastığın yanına koyarım.

Aynı ben. Bunları burçlara bağlamışlardi bı ara merak ettim acaba dogru mu hangi burcsun hocam

• la ben hep sırt üstü yatıyorum

• Her türlü pozisyonda yatabilirim yatırabilirim telefon için pm atın
  • quote:

aynen
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.