Şimdi Ara

Redirect Virüsünden kurtulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu illetten maalesef bir türlü kurtulamıyorum. Denemediğim yol kalmadı modemi 2 kez resetledim baştan kurdum. Arayüze giriş şifresini dahi değiştirdim fakat bu yöntem işe yaramadı.

Daha sonra farklı antivirüs programları denedim internet de önerilenleri özellikle. Bunlar; Malwarebytes, Kaspersky, Mcafee. Bunlarla bilgisayarı defalarca tarattım güvenli moda aldım bir de öyle tarattım ama yok virüs falan bulamadılar. Bunların haricinde bir de combofixi denemek istedim ama onu Windows kurmadı. İşletim sistemim Windows 10 64 Bit. Verdiği hatanın fotoğrafı ise;

Uyumsuzluk hatası diyor ama hangi versiyonunu indirdiysem de işe yaramadı hata aldım. Bu indirdiğim dosya da zaten indirmeden önce baktığım da win10 ile uyumlu yazıyordu fakat sistem bir türlü çalıştırmadı combofixi

• Güncell

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. .
  • hocam aynı sorun bende de var. Hemde aylardır uğraşıyorum. Spy Hunter 4 'ü çok önerdiler ki makinamda norton security orjinal ve malwerbytes yüklü. Buna rağmen bulaşmış. Spy hunter 4 ün full versiyonunu daha bulamadım. İnternette hem olumlu hemde olumsuz çok şey yazılı. Bazı yazılanlar 2011 yılına ait. Buda programın eski versiyonunun kullanıldığı anlamına gelebilir. Konuyla ilgili linkleri aşağıda veriyorum. Bak düşün taşın kararını ver. Hadi kolay gelsin. Bir çözüm bulursan mutlaka yaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53048439/tm.htm

http://virusler.web.tr/chrome-redirect-virus/

• reis bi çözüm bulamadım ama olay ilginç bir şekil de düzeldi ben de anlamadım. Özellikle de forumda dolanırken her iki tıklamamdan biri reklam sayfası açıyordu şuan hiç reklam almıyorum. Son zamanlar da farklı yaptığım bir şey de yok aksine kasperskyı da kaldırdım defendere bıraktım tamamen antivirüs işini şuan hiç bir derdi tasası yok çok şükür
  • acaba kullandığın internet tarayıcısında popup ları engellemiş olabilirmisin? ben ne yaptımsa kurtulamadım fakat 2 bilgisayardan birine bulaştığını düşünüyorum. onunda ağ paylaşımlarını tamamen kapattım. Bakalım zaman içinde görecez işe yarayıp yaramayacağını! senin adına sevindim, nasıl yaptığını bulursan bizede söylemeyi unutma! :)
  • El ile manuel olarak bir şey yapmadım. Fakat sorun bilgisayarımı tamamen terketmişe de benzemiyor çok az olsa da hala forum da mynette falan reklam alıyorum.

Pandayı kurdum bilgisayara tarattım riskli bir şey bulmadı sonra ağ güvenliğini de sağla dedim reklam açılınca engelliyor hemen siteyi ve rapor ediyor saldırı türüne "sistem arp" demiş ve ondan hariç 2 saldırıyı daha engellemiş o saldırı türleri de "udp port scan".

Arp virüsü sağlam virüsmüş sanırım biraz araştırdım ama çok sağlam yollar söylenmiyo aşağı yukarı aynı şeyler. Virüs pc de ustaca saklandıysa son çare yedeksiz format gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.