< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 8 Mart 2014; 15:19:14 > |
Mouse Orta Tuş Aşağı Kaydırırken Yukarıda Kaydırıyor 3 Aşağı 1 Yukarı kayıyor (Gelin Anlatıcam :D)

-
-
Farklibir mouse denedinizmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılımsal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Orta tuş ve çevresini temizleyip; takılma, sıkışma var mı kontrol edin.
@0x888 -
Fare eskiyse olabilir orta tuşu çok kullandıkça kaçırmaya başlıyor beim de eski faremde oluyordu.
fareyi yenilemenizi öneririm.Ya da içini açıp tekerleği ve etrafını bir güzel temizleyin. -
Bendede oluyordu mauı değiştirin
çözüm yeni bir mouse alın. -
Yapmayın daha alalı 4 ay olmadı steel series kinzu modeli garantisi vardı sanırsam inşallah atmamısımdır kişi
-
mousende dpi tuşu var ise 5sn basılı tut
-
Mouse'un orta tekerleğinde üfleyerek cevirdim ve düzeldi, siz toz vardır diyince denedim ve işe yaradı =) deneyin derim
-
Dayı yemin ederim bu sorundan dolayı motospeed v30 marka mousemi açıp daha kötü etmiştim, tam 1 ay önce Razer Deathadder aldım yine aynı sorun oldu mouse'u açmayı veya garantiye götürmeyi düşünüyordum üflemek alıma hiç gelmemişti üfledim düzeldi. ON NUMARA BEŞ YILDIZ ADAMSIN
-
Bende de aynı sorun vardı üfledim düzeldi.
-
Başlık eski ama çözüm çok iyi. Yanıtları yukarıdan aşağıya doğru okurken bir üfleyeyim ben de dedim. Çözüldü :D Sorunu yaşayan başka kişiler de varsa ilk olarak üflemelerini tavsiye ederim.
-
Evet konuyu açalı 8 sene olmuş. 8 senedir razer ve steelseries bir çok mouse kullandım. Bir zaman sonra bu sorun yaşanıyor.
Razerda yaşadım üfleyerek çözülmedi içini açıp temizliyim dedim deathrader onda alttaki kaydırma bantlarını sokmek gerektiği için söküp temizledim düzeldi ama takınca tekrar bantları bu sefer kaydırmada sorun oldu o alt kayan pad lerde satılmadıgı için çöp oldu sayılır eskisi gibi olmadı ve yine kaydırmada problem yaşadım.
Steelseries dede yine rival 600 de yaşadım en son ara ara oluyor üfleyince düzeliyor ama buda büyük ihtimal bi zaman sonra temizlemek gerekicek üflemek yetmeyecek.
Yani 2-3 yılı doldurunca mouse kullanımı bu tarz sorun oluyor çözülmezse yenisini alıyorum mecbur olarak.
Şuan rival 600 ve yeni aldıgım steelseries aerox 5 i kullanıyorum aerox yeni oldugu için su an yaşamaıdm. Rival düzelmediğinde üflemek ile ona geçicem fiyatlar artar diye almıstım. Yıllar geçmiş böyle bi açıklama yapayım dedim :d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X