Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı sönmüş ama popülerliği hala üst seviyede sabit kalan ender oyunlardan biri, arşivimde bekliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Fiyatı sönmüş ama popülerliği hala üst seviyede sabit kalan ender oyunlardan biri, arşivimde bekliyor...

Aynen öle.

Atakan GO Team! ve The Quick and Everyone Else... trophylerini denedik.

Bugun benı eklersen senınlede deneriz hem sana hem bana. PSN adresim ismim ile aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: eMRe_Dmrc

Hallettim hocam. Sıkıntı wantedlardaymış. Şimdi 20 Görevi aynı atla yapma trophysine başlıcam ama hiçbir bilgim yok.

Biraz araştırayım.

Ben ilk 20 görevi yapmıştım, Kolay oldukları için çabucak almıştım

I-C-O bende yeni başlıcam o göreve ne yapmam gerekli.

Mesela atım öldü diyelim ?
  • quote:

quote:

Fiyatı sönmüş ama popülerliği hala üst seviyede sabit kalan ender oyunlardan biri, arşivimde bekliyor...

Aynen öle.

Bugun benı eklersen senınlede deneriz hem sana hem bana. PSN adresim ismim ile aynıdır.

Go Team falan onlarda yardim ederim.Genelde bir TDM'ye girince ust uste 6-7 kez kazandiririm oldugum takima zaten.Cumartesi aksami veya ogle saatleri oynayabiliriz hocam.
  • quote:

quote:

Aynen öle.

her oyunda trophy kasmıyorum, sadece bana hitap eden oyunları taçlandırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 17 Ekim 2011; 15:24:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öle.

her oyunda trophy kasmıyorum, sadece bana hitap eden oyunları taçlandırıyorum

Bilal hocam trophy mesajını sana yazmamıştım. Zaten trophy için oyun alınmaz bende katılıyorum bu duruma.

Red Dead Redemptionu da taçlandırmak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hallettim hocam. Sıkıntı wantedlardaymış. Şimdi 20 Görevi aynı atla yapma trophysine başlıcam ama hiçbir bilgim yok.

Biraz araştırayım.

Valla atım hiç ölmediği için bilmiyorum
    Çatışmalı görevlere giderken atını gerilere park et
    Hayvancağız güvenli yerlerde seni beklesin.
    Tepelerden atlama, çakallara dikkat et.
    Bunları uygularsan atınla birlikte nice uzun ömür sürersin

• quote:

quote:

quote:

Biraz araştırayım.

Load yapman en geçerli yol

• Her görev bitirdigimde load yapmam lazım yani? At öldügünde diger loaddan devam edicem?
  • yaw su nal atma oyunuyla ele bışak batırmama gibi bi oyun var onları kazanamıyorum..yardımmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcio_nobre

yaw su nal atma oyunuyla ele bışak batırmama gibi bi oyun var onları kazanamıyorum..yardımmmmmmmm

Dostum nal atmada R2 ve L2 olması lazım ekranı dürbün gibi yapıyor. Nalı tam ortala bi kaç denemede girecektir.

Bıçak oyununda ise Piratik yapa yapa ögrenırsın. fazla acele etme.
  • Nal atmak için yapman gerekenler basit, bir kaç denemede çözersin.. Yalnız bıçak oyunu biraz zordur, bol bol deneme yapman lazım.. Fazla acele etme değil, çok fazla acele etmelisin.. Kombinasyonda 1 sn geç kalman sana oyunu kaybetirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Nal atmak için yapman gerekenler basit, bir kaç denemede çözersin.. Yalnız bıçak oyunu biraz zordur, bol bol deneme yapman lazım.. Fazla acele etme değil, çok fazla acele etmelisin.. Kombinasyonda 1 sn geç kalman sana oyunu kaybetirir..

Acele etmekten kasıtım yanlış tuşlara basmasıdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Nal atmak için yapman gerekenler basit, bir kaç denemede çözersin.. Yalnız bıçak oyunu biraz zordur, bol bol deneme yapman lazım.. Fazla acele etme değil, çok fazla acele etmelisin.. Kombinasyonda 1 sn geç kalman sana oyunu kaybetirir..

Acele etmekten kasıtım yanlış tuşlara basmasıdır

Doğrudur, başlarda elim ağım birbirine dolaşıyordu benim..

• Güzel rehber olmuş, teşekkürler, bu arada oyununun ana konusu var mı forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Güzel rehber olmuş, teşekkürler, bu arada oyununun ana konusu var mı forumda?

Ana Konu değil Kovboy Konu var

Link ;http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=39518026&mpage=97
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Güzel rehber olmuş, teşekkürler, bu arada oyununun ana konusu var mı forumda?

Ana Konu değil Kovboy Konu var

Link ;http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=39518026&mpage=97

Olsun bu da güzel, teşekkürler.

• Konuyu yukarı alayım. Oyun PSN'e geldi, yeni oynayanlardan bakmak isteyen olur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Konuyu yukarı alayım. Oyun PSN'e geldi, yeni oynayanlardan bakmak isteyen olur belki.

Aynen

UP
  • Konuyu incelerken High Roller trophy açıklamasının olmadığını farkettim. Bunu ben silmedim diye hatırlıyorum. Poker ile ilgili kısa bir ön bilgi yazdığım için yönetim tarafından silinmiş olabilir mi? Yönetimden biri bu konuda bilgilendirirse sevinirim?....

Edit: İlginç bir şekilde konuyu editleme seçeneğini açtığım zaman görünüyor ancak tamalayıp gönderince çıkmıyor. :S

Edit 2: Tamamdır resim kodlamasında problem olmuş sanırım ondan gözükmüyordu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 1 Aralık 2011; 17:20:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.