Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carcharot

Bu trophyleri Free Roam modunda da alabilir miyiz?

Hepsini değil ama bir kısmını yapabilirsin. Mesela uzun namlulu silahla 500 adam öldür, sabit silahla 500 adam öldür gibi. Ancak bunları yaparken ya single'da 500 kill yapacaksın ya da online'da. Yani atıyorum single 300 kill online free roam 200 kill yaparsan olmuyor...
  • Mesajım bulunsun
  • arkadaşlar ben oyunun ana görev ve yan görevlerini bitirdim kıyafetleri açtım sonra bi baktım Spurred To Victory hani 20 ana görevi aynı atla yapın dediği trophy' yi açmamışım ne yapacam illa baştan mı oynamam lazım

NOT:oyuna baştan başlasam trophylerime bir şey olmaz dimi lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604

arkadaşlar ben oyunun ana görev ve yan görevlerini bitirdim kıyafetleri açtım sonra bi baktım Spurred To Victory hani 20 ana görevi aynı atla yapın dediği trophy' yi açmamışım ne yapacam illa baştan mı oynamam lazım

NOT:oyuna baştan başlasam trophylerime bir şey olmaz dimi lütfen yardım

Oyuna yeniden başlayıp alabilirsin. Zaten oyunun başındaki hikaye görevleri çok zorlu değil. Atı kaybetme yeter. Önceki trophylere de birşey olmaz. Ama mutlaka eski oyundan kendin bir kayıt yap. Eğer otomatik kayıtla oyunu bitirdiysen eski kayıt dosyanın üzerine kaydedeceği için ilk oynadığın oyunun kayıt dosyasını kaybedersin. Kendin ayrı bir slota kaydedersen yeni oyuna başlamadan, sorun olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 18 Haziran 2011; 16:26:27 >

• çok teşekkürler bir sorum daha var ben bütün ek paketleri aldım platinum açmak için onlarında mı trophylerini açmam lazım yoksa tek oyununkiler yetiyormu?
  • quote:

çok teşekkürler bir sorum daha var ben bütün ek paketleri aldım platinum açmak için onlarında mı trophylerini açmam lazım yoksa tek oyununkiler yetiyormu?

Ek paket trophyleri platinumu etkilemez. Tüm oyunlar için geçerli.
  • quote:

çok teşekkürler bir sorum daha var ben bütün ek paketleri aldım platinum açmak için onlarında mı trophylerini açmam lazım yoksa tek oyununkiler yetiyormu?

ilk sorunun cevabı : Hocam oyuna yeniden başla ilk görevler zor değil . Trophy'lerine birşey olmaz merak etme

2.Sorunun Cevabı : Sonradan gelen Trophy'leri yapmakzorunda değilsin
  • Şu %100 trophy'sinin içeriğini ayrıntılandırsaydın çok süper olurdu.
  • Konu üste gelsin dediler
  • Trophy var dediler geldik
  • Oyunu elden çıkarmıştım. Tekrar almayı düşünüyorum. Ellerine saglık hocam.
  • Arkadaşlar şu anda çıldırmak üzereyim .
    Forumdan bir arkadaşla Trophy almak için oynamaya başladık .
    Açacağımız Trophy " Have Gun Will Travel "
    Başladık oynamaya 8 tane gang hideout var hepsini yaptık ama Trophy vermedi .
    Çıldırmak üzereyim neyi yanlış yaptık acaba ?
    Bu arada Free Room'da değil Private'de yaptık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Arkadaşlar şu anda çıldırmak üzereyim .

Free Roam'da yapman gerekiyor...

Torphy'nin açıklamasında zaten "Complete all Hideouts in a single public Free Roam session." yazıyor.

Bu da ps3trophies.org'da yazılan anlatım.

quote:

Join a Public Free Roam game and take a look on the map. The Hideouts are marked as bandit heads on your map. You will need to beat all of the Hideouts in one sitting in the same Free Roam lobby. You can do them by yourself or with your posse it doesn't matter as long as they are completed. Once you've beaten your last Hideout the trophy will unlock.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Arkadaşlar şu anda çıldırmak üzereyim .

Free Roam'da yapman gerekiyor...

Torphy'nin açıklamasında zaten "Complete all Hideouts in a single public Free Roam session." yazıyor.

Bu da ps3trophies.org'da yazılan anlatım.

quote:

Join a Public Free Roam game and take a look on the map. The Hideouts are marked as bandit heads on your map. You will need to beat all of the Hideouts in one sitting in the same Free Roam lobby. You can do them by yourself or with your posse it doesn't matter as long as they are completed. Once you've beaten your last Hideout the trophy will unlock.

Tamam hocam anladım . Ben hiç oraya bakmadım . Aklımda kalmıştı . Öyle kafama göre yaptım gitti 1 saat

Teşekkürler .

• %99.5 te kaldı oyun konuda yazan tüm şeyleri yapmama rağmen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 23 Ağustos 2011; 7:14:51 >
  • güzel rehber eline sağlık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

güzel rehber eline sağlık!

Sağol. Gerçi resim linkleri patlamış oma olsun.
  • Elinize saglık. Oyunu tekrardan aldım.

Liste çok yardımcı olucak.
  • Geçenlerde almıştım Platinum takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Geçenlerde almıştım Platinum takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam.

Teşekkürler hocam. İlk iş olarak Trophy listesi çıkarıp eleme yapmak olucak.

Oyunu ilk çıktıgı zamanlarda alıp oynayıp bitirmiştim. Şuan tüm bölümler açık Tüm bölümler açıkken alabildigim trophyleri almaya çalışacagım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.