Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilemeyeceğim valla denemediğim şeyler bunlar. 3 sene geçti üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bilemeyeceğim valla denemediğim şeyler bunlar. 3 sene geçti üzerinden.

haklısın
    peki şunu hatırlıyor musun?
    meksika'da suç işledikten sonra amerika'ya geçersem bounty aynen devam ediyor mu yoksa sadece o ülkeye mi ait oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

Sağolasın.

2 sene oldu konuyu açalı hala işe yarıyosa ne mutlu. :) Kopyala yapıştır olarak başka sitelerde de gördüm. :)

"Heading South on a white Bronco" trophy'si için suçları meksika'da işledikten sonra amerika'ya geçersek US marshal'ları peşimize takabiliyor muyuz?

"Mowing Them Down" için El Matadero'daki evin çatısındaki mounted weapon ile 500'ü tamamlamaya çalışıyorum. bu arada bounty'yi epey bir yukarı çektim zaten. ama şu anda atım hungarian halfbred değil. bounty'yi 1500$ yapıp sonra hungarian halfbred bulup amerika tarafına geçerek alabilir miyim trophy'yi? hatta bununla beraber "Friends in High Places" trophy'sini de alırım

hazır onca adam katletmişken boşa gitmesinler

"Heading South on a white Bronco" kupası için haritanın üst kısmında suç işleyip wanted oluyorsun sonra kupa için gereken atınla (hungarian halfbred) western filmlerinde de olduğu gibi Meksika'ya kaçarsın. Suç mahali haritanın üstü kaçış haritanın altı olması lazım hatırladığım kadarıyla. Bunun için youtube'da videolar da var, incele istersen.

"Friends in High Places" kupasını Blackwater'da yapmıştım, teras katta geleni gideni öldürüp istenilen para oluncaya kadar bekliyorsun, sonrada aşağıdaki posta ofisine koşup cezadan yırtıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

haklısın
    peki şunu hatırlıyor musun?
    meksika'da suç işledikten sonra amerika'ya geçersem bounty aynen devam ediyor mu yoksa sadece o ülkeye mi ait oluyor?

Bounty devam ediyor olması lazım.

• devam etmiyormus:

• The best way to escape from a high bounty is to cross the border to Nuevo Paraiso, since the two countries have their own bounties.

http://reddead.wikia.com/wiki/Bounty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifadami -- 17 Mayıs 2013; 10:59:48 >
  • eline sağlık emek verip hazırlamışsın ama bu Rockstar'ın trophyleri aşırı kasıyor aşırı zorluyon platin almak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

eline sağlık emek verip hazırlamışsın ama bu Rockstar'ın trophyleri aşırı kasıyor aşırı zorluyon platin almak :)

Çoğu öyle ama bu nispeten kolay gelmişti bana. multi olanları da çabuk toparlamıştım zamanın da. oyun da güzel olduğu için oynatıyordu kendini. :)
  • benin single'lar bitmek üzere. mounted 500 oluyor. bir de bu iki bounty trophy'si var.

ama daha henüz hiç multi oynamadım. onları nasıl tamamlarım bilemiyorum. özellikle 50 level olmak uzun vadeye kalır gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

eline sağlık emek verip hazırlamışsın ama bu Rockstar'ın trophyleri aşırı kasıyor aşırı zorluyon platin almak :)

Çoğu öyle ama bu nispeten kolay gelmişti bana. multi olanları da çabuk toparlamıştım zamanın da. oyun da güzel olduğu için oynatıyordu kendini. :)

rockstar gördümü ufaktan ufağa uzarım oradan (trophyden) :D

Çok fazla vakit istiyor trophyleri küçük bi ihtimal denemem :)
  • Hit The Trail trophyisini yaptım sayende. Zevkli trophymiş keşke bunun gibi bir tane daha olsa.
  • quote:

most wanted için eci'nin yazdığı açıklama yanlış anlaşılmaya müsait aslında.
    "10 dakika geçtikten sonra peşinizdeki kanun adamlarını atlatmanız gerekiyor" yazıyor.
    ben bunu okuyunca 10 dakika geçtikten sonra tekrar kanun adamlarını peşime takıp kurtulmam gerektiğini düşündüm ama öyle değilmiş.
    blackwater'da bounty $1000 olana kadar suç işledim. sonra wanted yazısı silininceye kadar kasaba dışına topukladım.
    10 dk doldurup geri döner yine wanted yazısını çıkartıp temizlerim diye düşünürken zaten buna gerek kalmadan 10 dk dolar dolmaz verdi trophy'yi.
    belki açıklamada küçük bir güncelleme gerekebilir

• Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption'ın trophyleri
    Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI]
    çok kolaydı.
    RDR'den platini kaptım, GTA4'te de neredeyse tüm trophyleri açmıştım ama glitchli trophy olan Petrovic'e yakalanınca bırakmıştım. 4-5 basit trophy kalmıştı. Tüm görevleri, yan görevleri yapmıştım. Stats'ten bakınca %90+ bitirmiştim.

Yani GTA'da da platinim var
    sayıyorum.
    Bu arada trophy sitelerinden Petrovic'in sorunlu olduğuna bakabilirsiniz.

• online trophy'leri almaya çalışan varsa beraber bakabiliriz
  • çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler
  • quote:

Bir şey soracağım. Oyunun gizli senaryo trophylerini alamıyorum. Görevi bitirmeme rağmen kupayı vermiyor. Sebebi ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Bir şey soracağım. Oyunun gizli senaryo trophylerini alamıyorum. Görevi bitirmeme rağmen kupayı vermiyor. Sebebi ne olabilir ?

Hile kullandıysan veya başkasının kayıt dosyası üzerinden devam ettiysen vermiyor olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Hile kullandıysan veya başkasının kayıt dosyası üzerinden devam ettiysen vermiyor olabilir.

Anladım. İlk kupayı 2010 yılında almışım. Şimdi tekrar oynamaya başladım. Diğer kupaları veriyor ( az rastlanır silahı satın al gibi ) ama senaryo tropyhlerini vermiyor ne yazık ki. Cheat kullandığımı da hatırlamıyorum hiç o zamanlarda.

• arkadaşlar oyuna yeni başladım xbox 360 ile hardcore seviyede oynamaktayım ve bazı sorularım olacak.

1.si düello nasıl kazanılır.? lt tuşuna basıp sağ analog ve rt ile rakibin üzerine işaretlemeler yapıyorum ama her defasında vurulan ben oluyorum, videolardanda izlemem rağmen bir türlü çözemedim sağ tarafta çizelgeye göre birşeyler yapıyoruz sanırım ama olmuyor..

2.zar oyunundaki mantık nedir.? bardağı açıp bakıyoruz sayı veriyoruz rakipleri kontrol ediyoruz bundanda hiçbirşey anlamadım.:(

3.Poker oyununu bilemediğim için haliyle bundada sınıfta kaldım.:) bana kısaca anlatabilecek varmı.?

4.Yakaladığımız yabani atları satma gibi bir durum varmı.?

5.snake oil ne işe yarıyor.? dead eyes tam olarak nasıl kullanılıyor.? adam sadece sigara yakıyor onu seçtiğimde bu mu yani çatışmalara katkısı nedir tam olarak.?

sorularım bunlar arkadaşlar bildiğiniz seçenekler üzerinden yardımcı olursanız bu mükemmel oyunu layık olduğu gibi oynayabileceğim.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

arkadaşlar oyuna yeni başladım xbox 360 ile hardcore seviyede oynamaktayım ve bazı sorularım olacak.

1.si düello nasıl kazanılır.? lt tuşuna basıp sağ analog ve rt ile rakibin üzerine işaretlemeler yapıyorum ama her defasında vurulan ben oluyorum, videolardanda izlemem rağmen bir türlü çözemedim sağ tarafta çizelgeye göre birşeyler yapıyoruz sanırım ama olmuyor..

2.zar oyunundaki mantık nedir.? bardağı açıp bakıyoruz sayı veriyoruz rakipleri kontrol ediyoruz bundanda hiçbirşey anlamadım.:(

3.Poker oyununu bilemediğim için haliyle bundada sınıfta kaldım.:) bana kısaca anlatabilecek varmı.?

5.snake oil ne işe yarıyor.? dead eyes tam olarak nasıl kullanılıyor.? adam sadece sigara yakıyor onu seçtiğimde bu mu yani çatışmalara katkısı nedir tam olarak.?

sorularım bunlar arkadaşlar bildiğiniz seçenekler üzerinden yardımcı olursanız bu mükemmel oyunu layık olduğu gibi oynayabileceğim.:)

Zar ve poker ile ilgili kısa bilgi ilk mesajımdaki rehberde yazıyor. Diğerlerini hatırlamıyorum. 4 sene oldu oyun çıkalı :P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

arkadaşlar oyuna yeni başladım xbox 360 ile hardcore seviyede oynamaktayım ve bazı sorularım olacak.

Zar ve poker ile ilgili kısa bilgi ilk mesajımdaki rehberde yazıyor. Diğerlerini hatırlamıyorum. 4 sene oldu oyun çıkalı :P

rehberi bir daha paylaşırımısın kardeşim zahmet olmazsa.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.