Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hit the Trail trophyi'si için iki kere uğraştım ama olmadı, ne zaman başlamak gerekiyor yolculuğa, gündoğumunda mı? Bir de bunu daha önce yapıp yapmadığımı anlmamın yolu var mı? Acaba önceden yaptım mı bilmeden diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hit the Trail trophyi'si için iki kere uğraştım ama olmadı, ne zaman başlamak gerekiyor yolculuğa, gündoğumunda mı? Bir de bunu daha önce yapıp yapmadığımı anlmamın yolu var mı? Acaba önceden yaptım mı bilmeden diye düşünmeye başladım.

Hocam ben online'da forumdan bir arkadaş ile yapmıştım.

Oyun saatine göre öğle 1'de başlamıştık . Zaten hemencecik gidiyorsun . Biz vardığımızda gün batımına daha çok vardı . Ama o arkadaş yolları felan biliyordu . O yüzden en kestirmeden gittik .
  • Fightin' Around the World trophysi için yumruk atınca elemanlar 1'er kere yere düşmesi yetiyor mu(ayağa kalkınca vurmaya devam mı etmeliyiz?) yoksa bu tuşla bir hareket yapabilirsiniz diye uyarı çıkıyor bazen sadece o hareketle yere düşürdüklerimiz mi sayılıyor?
  • 1000 bounty yapıp 13-14 dk. kaçtım polislerden bir trophy falan vermedi, bu trophylerle uğraşmak beni delirtecek gibi.
  • arkadaşlar ben bütün silver trophy leri aldım multiler hariç 98.8 de kaldım maplerin hepsini store dan aldımm actım ne kalmıs olabilir geriiye ?
  • Eline sağlık dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

Eline sağlık dostum :)

Sağolasın.

2 sene oldu konuyu açalı hala işe yarıyosa ne mutlu. :) Kopyala yapıştır olarak başka sitelerde de gördüm. :)
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

Eline sağlık dostum :)

Sağolasın.

2 sene oldu konuyu açalı hala işe yarıyosa ne mutlu. :) Kopyala yapıştır olarak başka sitelerde de gördüm. :)

Dostum gerçekten çok işime yaradı Allah razı olsun .. Mükemmelsin dostumm
  • Takip
  • arkadaslar ben oyuna yenı basladım yazdıklarınızı bıraz okudum fakat bu trophy dedıgınız seylere nerden bakılıyor ve bu trophy ler oyunun sıngle kısmındamı buluyor menudenmı secılıyor yoksa ? ayrıca oyunu kapatmak ıcın oyunun maın menusune nasıl donuluyor yardımcı olursanız sevınırım
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Spurred to Victory

Bu trophy için stats kısmından kontrol ettiğimde 30. görevdeyim. Ama henüz bu trophy açılmadı. İlk verdiği siyah at ve peşinden görevden verdiği Kentucky Saddler ile de devam ettim.
    Sadece birkaç saçma sapan yerde (kurt saldırısı vs.) Kentucky Saddler mefta oldu ama buralarda oyuna devam etmedim ve kaydetmeden çıktım. Sonrasında oyuna girdiğim her defasında da atımı tekrar çağırabildim.

Bu durumda bu trophy için oyunu tekrar mı oynamam gerekiyor?

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI]

• teşekkürler çok işşime yaradı

• Teşekkürler rehber için.
    Bu arada trophyler baya zormuş.Oyunun senaryo modunu bitirip, takaslarım herhalde.
  • online trophy'ler hala mümkün mü?
    oyun plus ile hediye edildiği için multiplayer ortamı canlanmıştır diye umut ediyorum.
  • Arkadaslar bana posse up trophysinde yardim edebilirmisiniz? Son trophym id nizi mesaj atarmisiniz ozelden ekliyim. C_TRanger ekledim seni ama kabul etmiyosun ya😁Birde blackjack de profit nasil yapiliyor? C_TRanger en cok yardimi senden bekliyorum platinum almis biri olarak.😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talat2106 -- 16 Ocak 2013; 21:04:15 >
  • Millet %100 icin ugrasiorm 99.1 de kaldkm nerede ne kadar wanted gorevi yapmaliyim.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Millet %100 icin ugrasiorm 99.1 de kaldkm nerede ne kadar wanted gorevi yapmaliyim.?

http://socialclub.rockstargames.com/ adresinden eksiklerini kontrol edebilirsin.
  • quote:

Sağolasın.

"Heading South on a white Bronco" trophy'si için suçları meksika'da işledikten sonra amerika'ya geçersek US marshal'ları peşimize takabiliyor muyuz?

"Mowing Them Down" için El Matadero'daki evin çatısındaki mounted weapon ile 500'ü tamamlamaya çalışıyorum. bu arada bounty'yi epey bir yukarı çektim zaten. ama şu anda atım hungarian halfbred değil. bounty'yi 1500$ yapıp sonra hungarian halfbred bulup amerika tarafına geçerek alabilir miyim trophy'yi? hatta bununla beraber "Friends in High Places" trophy'sini de alırım

hazır onca adam katletmişken boşa gitmesinler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.