Şimdi Ara

Red Dead Redemption Trophy Listesi [TÜRKÇE AÇIKLAMALI] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
28.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu oyunu daha yeni bitirdim :) platinum almayi istiyodum ama online olayi bitmis herhalde girmeyi denedim giremedim:) bu tropylerde multiplayer tropyleri ayirmalari lazim.belki ben oyunu 3 yil sonra bitircem ve platinum yapmak isticem:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski hesabimda platinum aldim yeni hesapta yine alicam
    O kadar seviyorum bu oyunu.

• John PHILIPS kullanıcısına yanıt
    ben de trophy leri bitirmek için tekrar oynamaya başladım, %78 de bırakmışım oyunu, aldığım trophy sayısı 15.
    2 yıl önce oynamışım en son :D o save üzerinden yeniden başladım.
    sanırım online bitmiş. girmeye çalıştım, 5 dakika bağlanıyor dedi, bağlanamadı. ben de daha fazla beklemeden reset attım xbox a :)

neyse şimdi single daki tüm trophy leri alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

ben de trophy leri bitirmek için tekrar oynamaya başladım, %78 de bırakmışım oyunu, aldığım trophy sayısı 15.
    2 yıl önce oynamışım en son :D o save üzerinden yeniden başladım.
    sanırım online bitmiş. girmeye çalıştım, 5 dakika bağlanıyor dedi, bağlanamadı. ben de daha fazla beklemeden reset attım xbox a :)

neyse şimdi single daki tüm trophy leri alacağım :)

Ya ben online da takilmak istiyordum daha cok Lemat revolverla milleti oldurmek asiri zevkli y.

• Talat2106 kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce de xbox gold um yoktu, o zaman da hiç online oynamamıştım. şimdi var ve oynamak istiyorum ama oynayamıyorum :(
  • Ben ps3 de takiliyorum ya xboxlari sadece exclusive oyunlar icin kullaniyorum.

• Peki bu görevlerin(trophylerin) hepsini yapana kadar ne kadar sürer?

• Yani bazi kumar oyunlarini az cok bilmen gerekiyor platin almak istiyorsan ben hep sansima yaptim onlari liars dice haric.Onun haricinde multide biraz vakit gecirmen gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Yani bazi kumar oyunlarini az cok bilmen gerekiyor platin almak istiyorsan ben hep sansima yaptim onlari liars dice haric.Onun haricinde multide biraz vakit gecirmen gerekiyor

Anladım hocam. Sağolun. Bende yeni aldım oyunu. Yeni yeni keşiflere başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Yani bazi kumar oyunlarini az cok bilmen gerekiyor platin almak istiyorsan ben hep sansima yaptim onlari liars dice haric.Onun haricinde multide biraz vakit gecirmen gerekiyor

Merhaba hocam bir tane daha sorum olacaktı. Multiplayer kapanmış sanırım, buna bağlı olarak multi olan trophyleri yapmasam platin alabilir miyim?

• Arkadaslar online trophyleri beraber yapmak isteyen varsa eklesin PSN : XXMAtrAKX (Isimle dalga gecmeyin ps3 aldigimda 13 yasindaydim )

• ŞU OYUNU yeni nesile remastered olarak getirseler adak kesicem.. abi böyle bir özlem olabilir mi?
  • witn

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.