Şimdi Ara

Red Dead Redemption --Multiplayer Konu-- [HD] Multiplayer Video!!(yeni video cıktı 2. sayfada) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amerika 18 Mayıs
    Avrupa 21 Mayıs

Muhtamelen bu tarihlerden birkaç gün önce spot piyasada olur... ;)
  • en iyilerden biri olacağı kesin
  • Oyun süper ama maalesef satış rakamı 500.000 i geçmez Ps3'te.Bu tür Amerikan oyunları Xbox360'ta satıyor genellikle.
  • satış rakamı kimin umrumda hocam ;) adam gibi oyun olsun gece gündüz başından kalmayalım.. isterse wii de olsun..
  • Oyunun resmi facebook uygulaması var. Facebook üzerinden oynuyorsunuz, videolu olma özelliği de var, düello şeklinde çok keyifli. Şu anda oyun sıralamasında 1230 cuyum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omentr

oyun çıkış tarihi artık bu saatten sonra erteleme olmaz diye tahmin ediyorum 18 Mayıs kesindir.
    oyunun demosunun çıkartılmaması kafamda soru işareti bırakmadı değil, inş satış amaçlıdır sadece diyorum..

BERGX hocam siz nereden aldınız türkiyede 109 tl den satılacağı duyumunu, bu fiyat kesin ise beklenir ve özenle 12 taksit çakılır ;) kaynak veriseniz sevinirim..

http://www.ps3oyunhavuzu.com/Red_Dead_Redemption_U10911.html

tabi 2-3 hafta ıcınde fiyatlar sanırım 89 a gelir

• quote:

satış rakamı kimin umrumda hocam ;) adam gibi oyun olsun gece gündüz başından kalmayalım.. isterse wii de olsun..

Online olarak değerlendirirsek benim bayağı umrumda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYSON80

quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: oww

Vay be.Harikaymış oyun.Ama ne yazık ki ben oynayamayacğım

niye ki??

ya ps3 ü yoktur yada alım gücü baska bir sebep olmaz herhalde

Evet PS3 veya XBOX'um yok.Seneye falan PC'ye çıkarsa anca oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

satış rakamı kimin umrumda hocam ;) adam gibi oyun olsun gece gündüz başından kalmayalım.. isterse wii de olsun..

Tabii ki Xbox'ta daha fazla satacaktır ama PS3'te de bir önceki mesajında dediğin 500.000 gibi böyle bir oyun için komik sayılacak rakamlarda kalmayacağı da kesin. Sonuçta bu Rockstar'ın oyunu ve "vahşi batı GTA'sı" konseptinde, Rockstar oyunun yeteri kadar reklamını da yapacaktır, yapıyor da zaten. Bu oyun satış rakamı konusunda sorun yaşamayacaktır bence, PS3'te de fazlasıyla satacaktır diye düşünüyorum, 2010'un en çok beklenen, merak edilen oyunlarından biri sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 24 Nisan 2010; 18:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Tabii ki Xbox'ta daha fazla satacaktır ama PS3'te de bir önceki mesajında dediğin 500.000 gibi böyle bir oyun için komik sayılacak rakamlarda kalmayacağı da kesin. Sonuçta bu Rockstar'ın oyunu ve "vahşi batı GTA'sı" konseptinde, Rockstar oyunun yeteri kadar reklamını da yapacaktır, yapıyor da zaten. Bu oyun satış rakamı konusunda sorun yaşamayacaktır bence, PS3'te de fazlasıyla satacaktır diye düşünüyorum, 2010'un en çok beklenen, merak edilen oyunlarından biri sonuçta.

Göreceğiz bakalım.Umarım en az 1 milyon satar

• animasyonlar şaka gibi süper bi oyun geliyor..alınacaklar listeme ekledim hiç beklemeden alıcağım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Oyunun resmi facebook uygulaması var. Facebook üzerinden oynuyorsunuz, videolu olma özelliği de var, düello şeklinde çok keyifli. Şu anda oyun sıralamasında 1230 cuyum. Tavsiye ederim.

link verirmisin bulamadim
  • kaçmaz bu oyun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Oyunun resmi facebook uygulaması var. Facebook üzerinden oynuyorsunuz, videolu olma özelliği de var, düello şeklinde çok keyifli. Şu anda oyun sıralamasında 1230 cuyum. Tavsiye ederim.

Şunu bir deneyebilir misin lütfen.

http://apps.facebook.com/reddeadgunslingers/

bir sorun çıkmaması lazım....

• Insallah su GTAIV motorunu iyice optimize etmislerdir, oyunla ilgili benim en buyuk cekincem oyunun motoru...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Insallah su GTAIV motorunu iyice optimize etmislerdir, oyunla ilgili benim en buyuk cekincem oyunun motoru...

ID Software'in yeni geliştirdiği Rage motorunu kullanıyor.
    Bildiğim kadarıyla bu oyun motoruyla ilk defa karşılaşacağız. (PC içinde bu motoru kullanan bir oyun olmadı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Insallah su GTAIV motorunu iyice optimize etmislerdir, oyunla ilgili benim en buyuk cekincem oyunun motoru...

Bildiğim kadarıyla bu oyun motoruyla ilk defa karşılaşacağız. (PC içinde bu motoru kullanan bir oyun olmadı)

Yok , o sadece isim benzerligi... Bu oyunun motoru RAGE, Rockstar Advanced Game Engine'in kisaltilmisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Rage'i Rockstar yapıyor diye biliyorum ben ID Rage diye bir oyun çıkaracak sadece o da id Tech 5 motorunu kullanacak zaten..

Edit:Arkadaş yukarıda açıklamasını yapmış görmemişim saniye farkıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 25 Nisan 2010; 20:02:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Şunu bir deneyebilir misin lütfen.

http://apps.facebook.com/reddeadgunslingers/

bir sorun çıkmaması lazım....

sanki baya bi kolay yapmışlar olayı.. durmadan level atlayabiliyosun taki sıkılıp bırakana kadar. her lvl dan sonra stamina 100 e ulaştığı için beklemene gerek kalmıyor.

• Oyunun single'ı kaç saat sürüyor, gezme varmı, çevre etkileşimi nasıl? Bide trophy desteği olacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.