Şimdi Ara

Red Dead Redemption --Multiplayer Konu-- [HD] Multiplayer Video!!(yeni video cıktı 2. sayfada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 355GTS

ya tamam kıyaslayın ne yaparsanız yapın mafia ile max payne ide kıyaslayın, ikiside tps zaten.

evet fazla uzatmayalım ama bu tip oyunlar birbirine azcık benzese bile karşılaştırmalar sürekli olacaktır
  • vay be OYUN DÜNYASI. sen nelere kadirsin
  • Ps3 çıktığından beri heyecanla ve merakla beklediğim 2.oyun Red Dead.
    Gow 3'ü heyecanla bekliyordum çıktı ve oynadım büyük bi zevkle..
    Şimdi Red Dead'i bekliyorum..Süper bir oyun olucak öle gözüküyor ayrıca online oyuna ap ayrı bi tat katacak..Başından kalkamıyacağız anlaşılan okul gene yalan olacak bi erteleme ile daha karşılaşmazsak tabi..
  • @BERGX
    @vcx

Arkadaslar lütfen sakin olalim birbirinizi kirdiginiza degmez.Anladigim kadari ile konuyu önce BERGX acmis ve vcx'in cevirdigi cümleleri konusuna dahil etmis.BERGX acikcasi konunun altina "ceviri icin vcx e tesekkürler" gibi bir not düssen daha etik olurdu.

@vcx sende biraz sert bir tepki vermissin,tamam isminin belirtilmesi daha dogru olurdu ama sonucta internet dünyasinda bol bol yasaniyor bu gibi durumlar.Benim yazdigim sega makalesi bircok sitede sanki kendileri yazmis gibi yayinlaniyor (hatta döndü dolandi DH'e geri geldi bi ara).Ben gayet normal karsiladim sonucta bunu engellemenin bir yolu yok.
    Neyse arkadaslar dedigim gibi birbirinizi kirdiginiza degmez,ikinizde emek vermissiniz paylasimda bulunmussunuz elinize saglik.
  • Shopto'da oyunun Limited Edition'u çok yüksek bir fiyatla satılıyor. Gerçi ön sipariş aşamasında henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 11 Nisan 2010; 11:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1299

Shopto'da oyunun Limited Edition'u çok yüksek bir fiyatla satılıyor. Gerçi ön sipariş aşamasında henüz.

Red Dead Redemption Limited Edition
    PlayStation 3

£42.85 =97 tl

Red Dead Redemption
    PlayStation 3

£36.85

aralarında 13 tl fark var

Türkiyede Red Dead Redemption normal versyonunun 109 tlye satılacagını göz önüne alırsak shopto da bu 82 tl(3 hafta ıcındede 70 e duser sanırım) bence Türkiyeye göre ucuz olacak

keske en pahalı oyun 60tl olsa ama olmuyr ıste
  • AC 2 nerelere düştü keza gow 3 de ilk çıktıgında saldırdık 129 ytl verdim şimdi 90 larda beklemek lazım tabi online modu olan oyunlar bu kadar çabuk düşmüyor. Worl cup la oyalanıp fiyatın düşmesini beklemek lazım.
  • Şahane olacak.
  • 8 kisilik mi ? dalga mi geciyorlar ne anlami kaldi o zaman multinin

8 kisiyle cete kurup ne yapicaz
  • Red Dead Redemption Gameplay Series #6: Multiplayer Competitive Modes

yenii multiplayer videosu!!! sanki biraz kendimizden gecicezz hadii artık cıksın şu oyun dedıgınızı duyar gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 23 Nisan 2010; 4:33:08 >

• vaayyy bee bu nasıl bişey arkadasım adamı deli eder bu oyun
  • Vay be.Harikaymış oyun.Ama ne yazık ki ben oynayamayacğım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oww

Vay be.Harikaymış oyun.Ama ne yazık ki ben oynayamayacğım

niye ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: oww

Vay be.Harikaymış oyun.Ama ne yazık ki ben oynayamayacğım

niye ki??

ya ps3 ü yoktur yada alım gücü baska bir sebep olmaz herhalde
  • Oyun muhteşem.Haziran'da kesin alacağım.Gene bir online oyun konusu açarız
  • Ne zaman geliyor yau çok oyunsuz geçiyor şu sıralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Ne zaman geliyor yau çok oyunsuz geçiyor şu sıralar

Mayıs 18.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Oyun muhteşem.Haziran'da kesin alacağım.Gene bir online oyun konusu açarız

Açılmalı zaten multisi de oyunun kendisi kadar sağlam olacak gibi, çete kurmalar falan.
  • oyun çıkış tarihi artık bu saatten sonra erteleme olmaz diye tahmin ediyorum 18 Mayıs kesindir.
    oyunun demosunun çıkartılmaması kafamda soru işareti bırakmadı değil, inş satış amaçlıdır sadece diyorum..

BERGX hocam siz nereden aldınız türkiyede 109 tl den satılacağı duyumunu, bu fiyat kesin ise beklenir ve özenle 12 taksit çakılır ;) kaynak veriseniz sevinirim..
  • Sıngleside multiside harika bir oyun teşekkürler video için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.