Şimdi Ara

Red Dead Redemption --Multiplayer Konu-- [HD] Multiplayer Video!!(yeni video cıktı 2. sayfada) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BERGX

Rockstar efsaneleri yaratmaya devam ediyor

GTA V DE eminim müthiş gelecektir yani 2tane daha bu tarz oyun yapsalar millet baska oyun almaz heralde

MafiaII çıksında o zaman görün bakalım bu türde en kral oyun nasıl yapılırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 9 Nisan 2010; 21:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

GTA V DE eminim müthiş gelecektir yani 2tane daha bu tarz oyun yapsalar millet baska oyun almaz heralde

Mafia2II çıksında o zaman görün bakalım bu türde en kral oyun nasıl yapılırmış

Valla ya hatırlıyorum da Mafia çıktığında GTA III'ü direk ezmişti
    Ama o zamanlar grafikleri GTA'dan 5 kat daha iyidi. Ama şimdi öyle bir olay yok umarım önceki oyunu kadar efsane olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_

quote:

Mafia2II çıksında o zaman görün bakalım bu türde en kral oyun nasıl yapılırmış

Valla ya hatırlıyorum da Mafia çıktığında GTA III'ü direk ezmişti
    Ama o zamanlar grafikleri GTA'dan 5 kat daha iyidi. Ama şimdi öyle bir olay yok umarım önceki oyunu kadar efsane olur...

5 kat kadar olmasada yine grafik olarak GTAIV den ve Red Dead'den iyi olacak bence

• Wowww ne oyunmuş ! İyi de bir arkadaş çevren varsa ( ps3lü ).
    Sabahlara kadar nasıl online oynanır,kasılır ya.İçim gitti vallahi..
  • bna pek 5 katlık fark var gibi gelmedi kıyaslamaya gerek yok aslında hepsi müthiş oyunlar ama Red Dead den iii olacagını sanmıyrm
    hatta Grand Theft Auto Liberty City nin yeninilenmiş grafikleriyle kıyaslayınca izlediğim videolardan aynı gibi geliyor

• quote:

bna pek 5 katlık fark var gibi gelmedi kıyaslamaya gerek yok aslında hepsi müthiş oyunlar ama Red Dead den iii olacagını sanmıyrm
    hatta Grand Theft Auto Liberty City nin yeninilenmiş grafikleriyle kıyaslayınca izlediğim videolardan aynı gibi geliyor

HD videosunu indirip izlerseniz GTA'dan daha iyi olduğunu görürsünüz

• @bergx
    hocam pm atmısın..ben pm yoluyamadıgım için senın profıldekı email adresıne atım cevabı..haberın olsun..kusura bakma cevap gece oldu..
  • GTA IV'ü zaten kafadan elemiş ama bu seferki rakibi çok daha sağlam.
    Vuruş hissi bakımından iki oyunda süper (şu anki oyunla) ama Crosshair çok kötü Mafia II'de
  • oyunu aşırı bekliyorum ya.Bir akrabam ps3 kafe açıyor.Yazın üniversiteden gelince ben bakacağım kafeye.Bunu ve world cup 2010 u aldıracağım oyunları eve getirip bitireceğim
  • Sıngle olarak Harika bir oyun olacağı zaten belliydi ,Multiplayer kısmıda bu video ile birlikte pekiştirilmiş oldu.

Teşekkürler video için
  • güzel oyun
  • tek kelime ile süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

oyunu aşırı bekliyorum ya.Bir akrabam ps3 kafe açıyor.Yazın üniversiteden gelince ben bakacağım kafeye.Bunu ve world cup 2010 u aldıracağım oyunları eve getirip bitireceğim

demek aşırı beklyrsn ozmn limited edition alman şart oldu ayrıca bence eve girip bitiremezssin multiplayer var ,daha çete kurup nam salacaksın topraklar ele gecıreceksın ....
  • başlık yine gta-mafia karşılaştırmasına dönmüş. hatta mafia2-red dead redemption. ya siz bir şeyi kıyaslamadan oynayamaz mısınız? sözüm ona hepiniz oyun oynuyorsunuz, bu işten zevk alıyorsunuz. oyundan zevk alan adam açar uncharted da oynar, 2d gta2 de oynar. bir oyun isterse dünyanın en iyi grafiğini versin, oynanış olmadıktan sonra o oyun hiçbir halta yaramaz. bu kadar meraklıysanız grafik görmeye gidin dağa mağa çıkın etrafı seyredin gözünüz bayram etsin. siz oyuncu moyuncu değilsiniz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

başlık yine gta-mafia karşılaştırmasına dönmüş. hatta mafia2-red dead redemption. ya siz bir şeyi kıyaslamadan oynayamaz mısınız? sözüm ona hepiniz oyun oynuyorsunuz, bu işten zevk alıyorsunuz. oyundan zevk alan adam açar uncharted da oynar, 2d gta2 de oynar. bir oyun isterse dünyanın en iyi grafiğini versin, oynanış olmadıktan sonra o oyun hiçbir halta yaramaz. bu kadar meraklıysanız grafik görmeye gidin dağa mağa çıkın etrafı seyredin gözünüz bayram etsin. siz oyuncu moyuncu değilsiniz çünkü.

karşılaştırma yapmadım ama karşılaştıran arkadaşların da oyuncu olup olmadığına karar verecek kişinin sen olduğunu düşünmüyorum
  • Arkadaşlar bu oyun ID Software'nin geliştirdiği "RAGE" grafik motorunu kullanıyor diye biliyorum.
    Umarım adam gibi 40 FPS'de oyun keyfi yaşattırır bize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

başlık yine gta-mafia karşılaştırmasına dönmüş. hatta mafia2-red dead redemption. ya siz bir şeyi kıyaslamadan oynayamaz mısınız? sözüm ona hepiniz oyun oynuyorsunuz, bu işten zevk alıyorsunuz. oyundan zevk alan adam açar uncharted da oynar, 2d gta2 de oynar. bir oyun isterse dünyanın en iyi grafiğini versin, oynanış olmadıktan sonra o oyun hiçbir halta yaramaz. bu kadar meraklıysanız grafik görmeye gidin dağa mağa çıkın etrafı seyredin gözünüz bayram etsin. siz oyuncu moyuncu değilsiniz çünkü.

karşılaştırma yapmadım ama karşılaştıran arkadaşların da oyuncu olup olmadığına karar verecek kişinin sen olduğunu düşünmüyorum

Yok zaten bana laf sokuyor , daha önceki konuda da sarhoş olduğumu iddia ediyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

evet ben ve benim gibiler neden? çünkü yazılardan kimin neyden ne kadar anladığı anlaşılıyor anlayana. mafia2 ile red dead redemption u kıyaslamak için oyuncu olmamanız gerekir çünkü biri elma biri armut. ikiside tps(meyve) diye ikisini kıyaslayamazsın bilmem anlatabildim mi.
  • Sabah sabah iyi geldi ya. Demek TPS oyunlarını meyve olarak sınıflandırabiliyoruz.
    Ben daha da abartıp bu oyunla Call of Duty serilerini karşılaştırmak istiyorum.
    Elma ile salatalığı karşılaştırıyorum şu anda

Tartışma çıkmasını istemiyorum madem ikisi de Open World TPS oyunu tabi ki karşılaştırma yapılır. Biri 1950'lerde diğeri 1800'lü yıllarda çekmesi birşeyi değiştirmez.
  • ya tamam kıyaslayın ne yaparsanız yapın mafia ile max payne ide kıyaslayın, ikiside tps zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.