Şimdi Ara

Red Dead Redemption --Multiplayer Konu-- [HD] Multiplayer Video!!(yeni video cıktı 2. sayfada) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun yalan oldu galiba 6 gün önce Türkiye'ye geliyor deniyordu. Spotçularda herhalde kül bulutlarına takıldı.
  • @BERGX

bu bilgileri oyunun ana konusunada koysan iyi olur 2 farklı ana konu olmuş

ayrıca haber süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

@BERGX

ayrıca haber süper

bu konu multiplayer ile ilgili oldugu için verdıgım bilgiler videolar paylasımlar burada herkesin yaptıgı paylasımda multiplayerla ilgili oyuzden bu konudan gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

@BERGX

ayrıca haber süper

bu konu multiplayer ile ilgili oldugu için verdıgım bilgiler videolar paylasımlar burada herkesin yaptıgı paylasımda multiplayerla ilgili oyuzden bu konudan gidiyorum

Üstat güzel şeler paylaşmışsın boşver sen anakonuyu yedek konuyu paylaşımlarına devam bir yere gitme

• multiplayer - online oynayacaklar PAL (2.bölge) almaya özen göstersinler ucuz region free asian -us 1-3- bölgeleri almasınlar

Türkiye ve Avrupa PAL oynadıgı için diger bölgeleri almayınız internetten oynarken sorun yasarsınız.
  • yanardağ yine kül püskürtmeye başlamış .bir haber sitesinde okumuştum.bulursam linkide paylaşırım.
    http://www.haber7.com/haber/20100517/Kul-bulutu-Avrupada-bin-havalimanini-kapatti.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 17 Mayıs 2010; 20:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

yanardağ yine kül püskürtmeye başlamış .bir haber sitesinde okumuştum.bulursam linkide paylaşırım.
    http://www.haber7.com/haber/20100517/Kul-bulutu-Avrupada-bin-havalimanini-kapatti.php

Shoptoya ön sipariş vermiştim genemi 25 gün bekleyecegiz

• ya kül bulutu ile ilgisi yok alla alla tırlarla gemilerle geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

quote:

Orijinalden alıntı: çapari

shoptodan ön sipariş geçicemde bu limited ile normal versiyon arasında ne fark var arada 15 ytl fark var

THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT
    Dead eye özelliğinin normalin 2 katı hızla dolmasını sağlıyor.

THE WAR HORSE
    Oyundaki atlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve hızlı bir at.

THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK
    Bu silahlarlı kullanarak düşmanlarınızı öldürdüğünüzde normale göre daha fazla nam salıyorsunuz. (fame'e şöhret demeye dilim varmadı bu oyun için. ) Bu sayede daha fazla yan görev açabilecekmişsiniz.

soundtrack'le ilgili bir madde daha var ama henüz açıklanmamış.

peki bu özellikler normal versiyonda sonradan mı açılıyor yoksa sadece limited editionda mı var?

birde bu limitedın içinde özel iskambil kağıtları yok muydu yav?

• quote:

Orijinalden alıntı: servetbugra

ya kül bulutu ile ilgisi yok alla alla tırlarla gemilerle geliyo

shoptodan alacaklar için kötü bir haber bu .shopto airmail ile yolluyor.
  • ilk 2si ps3 ve 3.sü xbox360 online multiplayer videolar

• Oyun duyurulduğunda freeroam 64 kişi olacak diyolardı ama 16 kişi olmuş.Koskaca harita 16 kişi kayboluruz.
  • Red Dead Redemption: Gang Shootout Gameplay (Multiplayer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 20 Mayıs 2010; 1:22:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.