Rockstar Game genelde demo cikartmaz ama insallah Red Dead Redemption'un demosu gelir ama zanletmiyorum.Bu muhtesem oyunu cok uzun zamandir markajima almisdim.ilkini ps2 de deliler gibi oynamisdim.Rockstar Games kendini epey gelistirdi.Teknik anlamda GTA4 un cok onunde.Yine 2011 de cikacak olan L.A Noire de ayni sekilde inanilmaz open world bir oyun olucak.Hakkini vermek gerek Rockstar Games bu isi cok iyi beceriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: vcx
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Oyunun resmi facebook uygulaması var. Facebook üzerinden oynuyorsunuz, videolu olma özelliği de var, düello şeklinde çok keyifli. Şu anda oyun sıralamasında 1230 cuyum. Tavsiye ederim.
Facebookda başlıgı var ama oyuna girmek isteyince sayfa hatası veriyor.
Allah'ım süper süper
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Oyunun resmi facebook uygulaması var. Facebook üzerinden oynuyorsunuz, videolu olma özelliği de var, düello şeklinde çok keyifli. Şu anda oyun sıralamasında 1230 cuyum. Tavsiye ederim.
Facebookda başlıgı var ama oyuna girmek isteyince sayfa hatası veriyor.
Sayfada bazen kitlenme oluyor, facebook da başka işlemler yapabiliyorsun ama uygulamaya geçince sayfa hatası veriyor zaman zaman. Ben 920. şu an...
Benim gibi "open world" tarzının hastası olanlar için ilah niteliğinde bir oyun olacak.
multisinde çete kurmak kasabaları basmak heyecanlı olucak, belki banka bile soyarız
multiplayer videosunu heralde bi 50 kere izledim genede izleyesim geliyor ;) seçeneklerin çokluğu herkezin istediği gibi takılmasını sağlayacak gibi, oynanış yönünden sıkıntısı olmazsa oblivian ın yarattığı bir etkileşim gibi bizi bekliyor..
Mafia2 ile birlikde en cok bekledigim iki oyundan birisi.Arkadaslar free roam da 8 erli gurublardan sadece 2 tanemi olucak birde free roam oyun modunda bu 8 erli guruplar haricinde oyun icindeki dige normal karekterlerlede catisma gibi etkilesimlerimiz mumkun olabilecekmi?
quote:
multisinde çete kurmak kasabaları basmak heyecanlı olucak, belki banka bile soyarız
bak haylaza hemen bankayı soydu
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
quote:
bak haylaza hemen bankayı soydu
Para lazım kanka başka türlü oyunlara para yetişmeyecek
shopto limited edition ön siparişini yine açtı beyler haberiniz olsun ben dün gece sipariş verdim hemen bir adet
quote:
Orijinalden alıntı: eribanez
shopto limited edition ön siparişini yine açtı beyler haberiniz olsun ben dün gece sipariş verdim hemen bir adet
Yok üstat şimdi baktım limited versiyonu yok normalin ön siparişi var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eribanez
Yok üstat şimdi baktım limited versiyonu yok normalin ön siparişi var
Pardon buldum üstat dediginde haklısın limited versiyonunu anasayfaya koymamışlar ama red dead limited yazıp aradınmı çıkıyor bende pro order geçtim.
beyler şimdiden çetemizi kuralım oyunun konusu güzel olsada olmasada multisi çok güzel olacağa benziyor.Toplu düellolar var,eğer head shot tek atarsa oyun güzel olmıya bilir.herkes kafaya nişan alır zevk alınmaz ama grub çatışmalarında güzel olur.
tren soygunu posta arabası soygunu gibi şeyler varmı multide çete ile oynarken
quote:
Orijinalden alıntı: yado1907
tren soygunu posta arabası soygunu gibi şeyler varmı multide çete ile oynarken
Seyrettigim videosunda öle bişe yok ama serbest olarak avlanma çete kurup çatışma var
kimse bilmiyor daha açıklanmadı
Beklediğimize değecek bi oyun olacak..Online baya sarıcak çete felan baya zevkli olur.. ama umarım online serverları sağlam olurda sorun yaşamayız..
sorun olursa kötü olur,lag ve bug olursa oyun ne kadar güzelde olsa kimse oynamaz