sorun olursa kötü olur,lag ve bug olursa oyun ne kadar güzelde olsa kimse oynamaz
Gta 4 liberty city de rockstar yaptı en ufak lag yok gayet akıcı bu oyunda rock starın sorun olmaz sanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Easy Ice
quote:
Orijinalden alıntı: servetbugra
sorun olursa kötü olur,lag ve bug olursa oyun ne kadar güzelde olsa kimse oynamaz
Gta 4 liberty city de rockstar yaptı en ufak lag yok gayet akıcı bu oyunda rock starın sorun olmaz sanıyorum
Alıntıları Göster
ah bi çıksa az kaldı azzzz
quote:
Orijinalden alıntı: Strongiron
ah bi çıksa az kaldı azzzz
Alıntıları Göster
Çokulu oyuncu daki, oyuncu sayısı maks kaç oluyor acaba..8 falan duydum çok komik sayılar bunlar..Uçsuz bucaksız haritalarda bence çokdaha fazla adam olmalıyıdı..
quote:
Orijinalden alıntı: Donatn
Çokulu oyuncu daki, oyuncu sayısı maks kaç oluyor acaba..8 falan duydum çok komik sayılar bunlar..Uçsuz bucaksız haritalarda bence çokdaha fazla adam olmalıyıdı..
Alıntıları Göster
Xbox forumunda konuşulan,oyunun bu hafta içinde spotçulara düşmesi konusunda bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bundy
Xbox forumunda konuşulan,oyunun bu hafta içinde spotçulara düşmesi konusunda bilgisi olan var mı?
Benim konuştuğum satıcı pazartesi veya salı bekliyoruz dedi.....
quote:
Orijinalden alıntı: Yeniada
quote:
Alıntıları Göster
çok güzel oyun
quote:
Orijinalden alıntı: can_38
quote:
yok artık yahu daha var biliyorum ben çıkmasına sanki
quote:
quote:
Can bey senin konuştugun satıcı iyi sallamış
quote:
Orijinalden alıntı: çapari
quote:
quote:
GTA San Andreas'a Niko yaması yapıp GTA IV diye satan Türk insanından her şey beklenir
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew Bro
quote:
quote:
quote:
GTA San Andreas'a Niko yaması yapıp GTA IV diye satan Türk insanından her şey beklenir
Alıntıları Göster
Günaydın arkadaşlar
ne zaman düşer bu oyun acaba. haftaya perşembe at üstünde kasabadan kasabaya gezebilir miyiz ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: yado1907
tren soygunu posta arabası soygunu gibi şeyler varmı multide çete ile oynarken
Alıntıları Göster
insan kendınden gecıo harbiden ruhu vermişler çok güzel olucak sankı
quote:
Orijinalden alıntı: Oppsional
Son vidyo kendimden geçirdi eritim bittim kapının altından akarak dışarı çıkacağım cidden çok fena yapmıslar oyun modlarıda baya fazla hadin gari oynayak :D
quote:
Orijinalden alıntı: tekseker
quote:
Orijinalden alıntı: Oppsional
Son vidyo kendimden geçirdi eritim bittim kapının altından akarak dışarı çıkacağım cidden çok fena yapmıslar oyun modlarıda baya fazla hadin gari oynayak :D
Alıntıları Göster
YEŞİLORMANCİNİ abi. az sabret. haftaya cıkar gibi. ben sana güzel yollu tedarik ettirim istersen. bende haber bekliyorum. az kaldı dağ bayır ova çimen gezcez senle hehe
quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER
YEŞİLORMANCİNİ abi. az sabret. haftaya cıkar gibi. ben sana güzel yollu tedarik ettirim istersen. bende haber bekliyorum. az kaldı dağ bayır ova çimen gezcez senle hehe
ok. senden haber bekliyorum hocam. nasılsın iyi misin bu arada. bir ara toplantı yapalım yaz geldi biralar soğudu
quote:
Orijinalden alıntı: yesil_ozgur_marti
quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER
ok. senden haber bekliyorum hocam. nasılsın iyi misin bu arada. bir ara toplantı yapalım yaz geldi biralar soğudu
Alıntıları Göster
Arkadaşlar altyazılı olarak izleyin video altta...
limited edition versiyonu yazmış bir arkadaş diğer oyundan farkı ne?
Türkiye de bir satış yapna bir sitede gördüm Red Dead Redemption YAKINDA !! fiyatı 99 tl bu fiyata alınır mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ziyaaaaaaaaaaaaa
limited edition versiyonu yazmış bir arkadaş diğer oyundan farkı ne?
Türkiye de bir satış yapna bir sitede gördüm Red Dead Redemption YAKINDA !! fiyatı 99 tl bu fiyata alınır mı?
Alıntıları Göster
gg ön siparişte 114 tl' di. bazı spotçularda 99 tl diyor çıksın tam fiyatları belli olur. bence çıktıktan 2-3 hafta sonra almak daha mantıklı fiyatları azda olsa düşüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Xdian
gg ön siparişte 114 tl' di. bazı spotçularda 99 tl diyor çıksın tam fiyatları belli olur. bence çıktıktan 2-3 hafta sonra almak daha mantıklı fiyatları azda olsa düşüyor.
Alıntıları Göster
shoptodan ön sipariş geçicemde bu limited ile normal versiyon arasında ne fark var arada 15 ytl fark var
quote:
shoptodan ön sipariş geçicemde bu limited ile normal versiyon arasında ne fark var arada 15 ytl fark var
THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT Dead eye özelliğinin normalin 2 katı hızla dolmasını sağlıyor.
THE WAR HORSE Oyundaki atlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve hızlı bir at.
THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK Bu silahlarlı kullanarak düşmanlarınızı öldürdüğünüzde normale göre daha fazla nam salıyorsunuz. (fame'e şöhret demeye dilim varmadı bu oyun için. ) Bu sayede daha fazla yan görev açabilecekmişsiniz.
soundtrack'le ilgili bir madde daha var ama henüz açıklanmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: xamaximax
quote:
THE DEADLY ASSASSIN OUTFIT Dead eye özelliğinin normalin 2 katı hızla dolmasını sağlıyor.
THE WAR HORSE Oyundaki atlardan daha güçlü, daha dayanıklı ve hızlı bir at.
THE GOLDEN GUNS WEAPON PACK Bu silahlarlı kullanarak düşmanlarınızı öldürdüğünüzde normale göre daha fazla nam salıyorsunuz. (fame'e şöhret demeye dilim varmadı bu oyun için. ) Bu sayede daha fazla yan görev açabilecekmişsiniz.
soundtrack'le ilgili bir madde daha var ama henüz açıklanmamış.
her biri ayrı ayrı değer bence ben limited siparişini geçtim çoktan