Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fatura harici karta taksit yok sanırım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Kira öder gibi fiyat çekmişler Ultimate'e
  • pre load olmayacakmış galiba. gta v i ön sipariş edenlere 7-8 gün önceden pre loadı açmışlardı. bunda niye öyle olmuyor ?
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müşterisiysen istersen faturana ek taksit, istersen de kredi kartına taksit yaptırabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

pre load olmayacakmış galiba. gta v i ön sipariş edenlere 7-8 gün önceden pre loadı açmışlardı. bunda niye öyle olmuyor ?
    redditteki şeyi söylüyorsan yalandır ya da supportun bilgisizliğidir
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Son hafta açılır büyük ihtimalle az buz değil en az 110-120 gb download yapılacak, sizin kaynağınız nedir ?
  • reddit
    r/reddeadredemption - No preload for RDR2 on pc. thanks rockstar
    https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/dm1j7r/no_preload_for_rdr2_on_pc_thanks_rockstar

hocam adam rockstar supporta mesaj atmış. oyun çıktıktan sonra indirmelere başlayacağını söylemiş support. linkten incele istersen.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    bence de supportun bilgisizliği hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Şimdi bende sorayım bari ben gta5 de bile herşey ultrada benchmarklarda 100fps civarı alıyorum. RDR2 de bu değer dahada düşük mü olur yoksa boş arazi diye 120fps leri görürmü ultra ayarlarda ?
    1080 p + 60 fps + ultra olarak rahat oynayacaksın. 60 fps olur - 80 fps olur orası ayrı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rockstar Support'ta böyle bir yazışma ekranı yok.
    hiçbir firma böyle bir akılsızlık etmez 150 gb'ı çıktığı gün vermek nedir? gta 5'i çıktığında preload olmadan indirdim 100 mbps ile 60 gb 16 saatte inmişti ite kalka söve söve

mutlaka 1 hafta önceden pre load açılmalı
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Bu 144hz lik monitörü yakında satıcam böyle giderse :) 2K 75hz lik birşey alayım daha iyi ya :) teşekkürler.

Bu arada varmı aklınızda monitör tavsiyesi 2k 27 inc 75 hz olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Bu 144hz lik monitörü yakında satıcam böyle giderse :) 2K 75hz lik birşey alayım daha iyi ya :) teşekkürler.

Bu arada varmı aklınızda monitör tavsiyesi 2k 27 inc 75 hz olarak ?
    Monitör hakkında çok bilgi sahibi değilim, yanlış yönlendirmek istemem ama 144 evet artık o kart ile zor gibi. 75 işini fazla fazla görecektir. 2k da değilde direk 4k ya geçiş yap bence uzun vadede. Bende 4k tv mevcut ama 1080 p Gaming monitörü tercih ediyorum her zaman. Büyük ekran gözlerimi yoruyor. One x ile rdr 2 muhteşem görünüyordu ama 4k tv de.

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Hocam 100mbit internet saniyede en az 10 MB indirme sağlar. Yani 1.5-2 saate 60 GB inmiş olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Hocam 100mbit internet saniyede en az 10 MB indirme sağlar. Yani 1.5-2 saate 60 GB inmiş olur.
    anlatamadım herhalde istersen 1000 mbps internetin olsun sunucular inanılmaz yoğun olacağı için sürekli iniş çıkış yaşayacak hızın, benim ortalama hızım 300 kb ila 1 mb arasıydı
  • Ravalond kullanıcısına yanıt
    Bu insanlar boş insanlar . Steamde insanlar para kazanabiliyor , bu sebepten Steam beklemek doğal .2-3 ay öncesine kadar steamimde 400₺ vardı . Şuan olsaydı çok doğaldı beklemem .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar demin de yazdım ama sanırım arada kaynadı

Special ve ultimate Versiyonları arasında çevrimiçi oyunda ne gibi ekstralar var acaba birbirinden ne farkı var yani

Bilgi verirseniz sevinirim

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    yazıyor sayfalarında, online bonuslara ekstra para vermeye değmez. rockstar herşeyi çok pahalı satıyor / satacak çünkü, en ucuz sürümü alıp geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Arkadaşlar demin de yazdım ama sanırım arada kaynadı

Special ve ultimate Versiyonları arasında çevrimiçi oyunda ne gibi ekstralar var acaba birbirinden ne farkı var yani

Bilgi verirseniz sevinirim
    hocam emin olmamakla birlikte, ultimate versiyonu daha fazla goldbar veriyordur.

bu arada oyunda crossplay olucak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 24 Ekim 2019; 18:9:45 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.