Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, bedava verdiği oyunlar vardı bende.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    vpn açıp alın 215 liraya
  • Şu comparison videolarına bakınca insanın içi gidiyor, düşünsenize konsollardaki oyuncu tabanının pc'lerde olduğunu ve oyunların pc ağırlıklı optimize edildiğini düşünsenize, akla kara kadar fark olurdu. Esas sıçrama büyük ihtimalle stadia gibi platformlar başı çektiğinde olacak ama ona daha epey zaman var gibi, konsollar ve genel olarak donanım farklılığının olmadığını düşünün ne oyunlar çıkar. Bir analizde yeni nesil konsolların (ps 5) son nesil olacağını yerlerini stadia, ps play gibi platformlara bırakıp donanımın direkt olarak kullanıcıya satışı döneminin biteceğini söylüyordu bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 24 Ekim 2019; 21:51:51 >
  • Ps4 save kaydı aktarılabilecek mı aça a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Türkçe çeviri çıkana kadar oynamayı düşünmüyorum, o zamana kadar da indirime girer diye düşünüyorum :)
  • Oyunu VPN ile aldık iyi hoş güzel de diyelim ileride region lock gelirse ayvayı yemiş olmuyor muyuz
  • Arkadaşlar ben bölge kilitli COD almıştım. 1 ay kadar vpn ile oynadım ama daha sonra kilit kendiliğinden kalktı. Steam de yaşadım bu olayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada humble falan epic store keyi satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar üzerinden TR fiyatı alırsak üzerine vergi mi yansıyor ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Orda ne yazıyorsa fiyat ona alıyorsun. ben normal banka kartı almaya çalıştım olmadı, kredi kartı ile aldım yaklaşık 11-12 lira kur farkı diye birşey kesti banka. yani 311 lira falan kesildi kartımdan. Daha sonra bankayı aradım itiraz ettim 2 gün içinde iade ettiler o fark tutarını.
  • Yılın oyunu çıkış tarihi son 10 gün;

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Yılın oyunu çıkış tarihi son 10 gün;

Geçmiyor Günler :/

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Yılın oyunu çıkış tarihi son 10 gün;

Geçmiyorr geçmiyorrrr

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Rahat olun, 160TL daha ucuza almanın keyfi başka oluyor, oyun region kilitli versiyon olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz, Rockstar hesapları tek tek kontrol edip, hangi ip üzerinden satın alınıp, hangi ip ile oynandığına bakmayı kendine iş haline getirirse başka.
  • ŞAFAK #10
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Eğer öyle bişey olursa GG'yiz.
  • VPN ile oradan buradan alıyoruz, sonra neden Türkçe altyazı yok oluyor. Türkiye satış sayıları düşük olursa adamlar neden altyazı için emek harcasın. Kendimizce fiyatlar konusunda haklıyız ama bana biraz yanlış geliyor. Ben ne yaptım derseniz ben Rockstar Luncher dan VPNsiz aldım. VPN'i denemedim denedim. Ama kredi kartı bilgileri ne olur bilemediğim için vazgeçtim.
  • akif87 A kullanıcısına yanıt
    Limitli sanal kart ile alıyoruz hocam, ne olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Ekim 2019; 12:30:3 >
  • sanal kart dünyadaki en güvenli şey.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.