Bildirim
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ne tartıştınız ya..sanki biri steam sahibi diğeri epic,RGS,battle.net felan..bırakın kim nereden alıyorsa alsın. -
31 henüz senin kadar yaşlanmadım
Hocam ekleyeyim id verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim milletimiz kendi bildiği doğruları başkasına dikte etmeden mutlu olamıyor maalesef. -
isteyen istediği yerden alır oyunu. Şaka gibi insanlar var forumda. Sizene kardeşim adam 1 ay bekler beklemez. İsteyen Steamden alır isteyen başka bir platformdan . Herşeyi ben bilirim diyen şu tiplerden o kadar çok nefret ediyorum ki yazmadan edemedim. -
Konunun aşırı derecede tadını kaçırıyor bazıları.
İsteyen istediği platformdan almakta Özgür. Kimseyi ilgilendiren bir mevzu da değil. Onun için konuya girdiğimizde oyun ile ilgili haberleri görmek, bilgiler almak istiyoruz.
Gidin istediğiniz yerden alın, konuyu rahat bırakın.
GTA V maceram oldukça uzundu Steam de. Sanırım RDR 2 de buradan satın alacağım.
Xbox da halkını çok güzel bi şekilde verdim ama online kısmı çok önemli ve gelişmekte.
Ön sipariş açılırsa saldıracağız. 60 FPS tecrübe etmek istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Ekim 2019; 14:34:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salsanız artık konuyu, ne dersiniz? -
60 fps için ben de imzamdaki sisteme güvenemiyorum. grafiklerin tadı için işlemci + ekran kartı güncellemesi yapacağım black friday indiriminde. 9400F ile 1660 ti ikilisinde karar kıldım şu an sanırım. Bir oyun bana pahalıya malolacak ama gelecek açısından değer -
Tüh ya Rockstar Games'den acele ettim aldım sanırım hata ettim bende mi Steam'den alsaydım ancak bu sefer de 80-90 TL fazla verecektim :/ -
160TL diyecektiniz herhalde, arada edition farkı da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Ekim 2019; 15:0:44 > -
ya da öyle .. Ultimate aldım bi de .. Gerçi Steam fiyatları da belli değil. Bilemedim kafam karıştı :/ -
Vurun bide siz vurun :) 1 yaşın lafımı olur ben nekadar yaşlıysam sizde okadarsınız :) siz biliyorsanız siz atın özelden ben benim Rockstar adımı hatırlayamıyorum :) -
şuan standart versiyonunu en uygun :https://www.greenmangaming.com/games/red-dead-redemption-2-pc/ veriyor. vpn ile special almaktan daha ucuz değil ama yinede bir alternatif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 24 Ekim 2019; 14:50:48 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X