Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oneimieno

Tüh ya Rockstar Games'den acele ettim aldım sanırım hata ettim bende mi Steam'den alsaydım ancak bu sefer de 80-90 TL fazla verecektim :/
    rockstardan alınca hiçbir şey kaybetmedin vpn ile alanlar karlı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 24 Ekim 2019; 14:56:54 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Mesajın yazılma maksadı dışında konulara değinmişsiniz ama yine de cevap vereyim.

70-80 liraya bazı ailelerin 2 gün karnını doyuruyor olmasının konumuzla uzaktan yakından ilgisi yok o kısmı tamamen es geçiyorum zira çok kısır ve manasız tartışmalara yol açabilecek bir konu, o zaman sizde 220 tl bir oyuna vermek yerine o parayı muhtaç bir aileye verin bir hafta karınlarını doyursunlar gibilerinden cevap vermek gerekiyor ki bence çok gereksiz.

vpn ile satın almanın (ki bence de sorun olmayacak) az da olsa riskleri var, bölge kilidi koyar, dil kısıtlaması koyar vs büyük ihtimalle böyle bir şey olmayacak vpn ile alanlar sorunsuz kullanacak ama 70 tl için bence gereksiz bir uğraş ve gereksiz alınan bir risk. Zaten önceki mesajlarımda da bunu belirttim siz 70 liraya bir aile 2 gün karnını doyuruyor demişsiniz, halbuki orada anlatılmak istenen bir oyuna 220 tl verebilen birinin 70 tl için az da olsa risk almasının gereksizliği idi. Kime göre ? Tabiki bana göre. Başkası başka türlü düşünüyor olabilir.

Steam'deki oyunlarda tabiki gerçek anlamda mülkiyet yok daha çok hizmet verenin hizmet vermeye devam edeceği sürece kiralık gibi bir şey. Sadece bu oyunu değil bütün oyunları steam'de toplamaya gayret gösteriyorum çünkü bana büyük kolaylık sağlıyor, 14-15 yıldır kullandığım bir platform zaman içinde bir önceki mesajımda bahsettiğim gibi pc oyunculuğunun facebook'u gibi bir şey. Yaşım 30, steam sayesinde dünyanın dört bir yanından 5-10 yıllık arkadaşlar edindim, benim için yalnızca iki tıkla oyuna girilip sonrasında kapatılan bir şey değil. 100'ü aşkın aktif arkadaşım var, ben bu adamlarla birlikte oynayacağım oyunu, coop oynayacağız, birbirimize oyuniçi fotoğraf yollayağız, ekran paylaşacağız vs vs steam büyük kolaylık. Tamam bunlar sizin için önemsiz olabilir daha önce de yazdım ama büyük çoğunluk için önemli olacak ki steam bu kadar popüler ve aktif.

Oyunların mülkiyet konusuna geri döneyim, bu konuda çok abartılan bir konu bana göre. İşin derinlemesine girersek fiziksel olarak aldığımız her üründe kiralık aslında çünkü bir süre sonra ya kullanılamaz hale gelecek ya da çok eskimiş olduğundan tercih etmeyeceğimiz bir şey haline gelecek, hatta işi daha da ileriye götürürsek bedenimiz bile kiralık sayılır. :) Steam kapandıysa zaten pc oyunculuğu da ölmüş demektir, veya oyun oynama şekli radikal biçimde değişmiş demektir hal böyleyken sadece steam oyunları değil fiziksel veya dijital bütün pc oyunları çöp olmuş demektir.

Steam'e alsakta oyun rsg launcher'dan açılacak demişsiniz, evet doğrudur da bu beni niye üzsün bilemedim açıkçası. İsterse uplay'den açılıp ardından da rockstar'a bağlansın benim için farketmez.

Son olarak oyun steam'de daha pahalıya çıkmayacak, sadece bonuslar olmayacak ki zaten umurumda da değil açıkçası zaten bedava verdiği oyunların tamamı bende mevcut diğer gold bar vs gibi ıvır zıvırlar benim için önem teşkil etmiyor. Açıkçası oyun çıkacak diye de öyle çok aşırı bir heyecanım falan da yok. Ben bu başlıkta neden steam'e almıyorsunuz diyen görmedim ama ısrarla steam'i bekleyecek olanlara laf atıldığını gördüm, yahu tamam sizler için önemsizdir bizler için önemlidir isteyen istediği yerden alsın olsun bitsin işte niye mesele edildi bu kadar bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 24 Ekim 2019; 15:10:34 >

• sözün özü, kimse herkesin hiçbirşeyine karışamaz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

60 fps için ben de imzamdaki sisteme güvenemiyorum. grafiklerin tadı için işlemci + ekran kartı güncellemesi yapacağım black friday indiriminde. 9400F ile 1660 ti ikilisinde karar kıldım şu an sanırım. Bir oyun bana pahalıya malolacak ama gelecek açısından değer
    düşük ayarlarda olabilir ama böyle bi oyunda görsel olarak zevki 0 a indirirsin, yazık olur. 1660 ti öneririm seni mutlu edecektir.

Xbox one x de oyun inanılmazdı ben şimdi 1070 im ile 60 fps deneyimlemek istiyorum, mutlu edecektir.

Keşke unutup baştan başlasam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk online başlayabilcezmi
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Beklemedeyiz bakalım

videoları bekliyorum bi de. benim sistemin performansa göre değerlendirme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 24 Ekim 2019; 15:9:23 >
  • Oyunu bekleyemiyorum :) bu şarkıyı dinliyor ve izliyorum öyle bekliyorum tribe girdim resmen

• sertacr88 kullanıcısına yanıt
  • Holy-Ghost kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın Ultimate burda 395 TL ben 277'ye aldım. Vpn ile Rockstar Launcher'dan
  • konsolda kontrol mekanikleri yavaş gibi gelmişti. hiç PC gameplay var mı yayınlanan?
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mndrs86 -- 24 Ekim 2019; 15:31:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistemi bende bu ay yükselticem. Ekran kartını değiştirmeden kafamda sistem şöyle.

Ryzen 5 3600

Msi b450 Gaming max

8x2 16 gb 3200 MHZ ram

RX 570 Nitro ekran kartı ( ekran kartını şuanlık değiştirmeyi düşünmüyorum )

Bakalım nasıl bir perfonmans sağlıcak . Şöyle high ayarlarda 50- 60 fps alsam of diyorum.
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Şimdi bende sorayım bari ben gta5 de bile herşey ultrada benchmarklarda 100fps civarı alıyorum. RDR2 de bu değer dahada düşük mü olur yoksa boş arazi diye 120fps leri görürmü ultra ayarlarda ?
  • Oyunu karta taksitle alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? Hangi sürüm olduğu fark etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online de
    Special ile ultimate Versiyonları arasında ne fark var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    www.playstore.com da açılmış ön sipariş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferucci

Oyunu karta taksitle alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? Hangi sürüm olduğu fark etmez
    Playstore
    Red Dead Redemption 2 (PC)
    https://www.playstore.com/urun/red-dead-redemption-2

Türk telekom kullanıyorsanız taksitle alabilirsiniz.

• manuelkart M kullanıcısına yanıt
    Oyunun yapısı öyle. Pc de daha hızlı olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.