< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (778. sayfa)

-
-
bi oyuna türkçe yama ekledim oyun açılmadı. bu da öyle olur mu düşüncesi oluştu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen hemen herkes Türkçe yama ile oynuyor bu oyunu. Açılır korkmayın
Türkçe yaması taş gibi çalışıyor ben buradan indirmiştim technopat sosyal
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Aralık 2021)https://www.technopat.net/sosyal/konu/rdr-2-sorunsuz-tuerkce-yama-final-sueruem-aralik-2021.1597093/?amp=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 25 Aralık 2021; 11:29:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır oyunu almak için sağlam bir Türkçe yama çıkmasını bekliyordum. Çıktığı zaman ilk indirimde aldım oyunu ve şuan 70 saat oldu hala büyük bir keyifle oynuyorum. Taş gibide çalışıyor Türkçe yama en ufak hata yok en ufak kapanma açılmama sorunu yok. Herkese tavsiye ediyorum..
-
Online da trade yapacağım gelmek isteyen varmı?
-
yama beklemek yerine ingilizce öğrenmek bence daha mantıklı. hem oyunu anında oynuyorsun hem de bütün dünyada geçerli bir dil öğrenmiş oluyorsun
-
Buraya da geldi tipini ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online da bile sürekli buralarda takılıyorum. Oyunun en sevdiğim bölgesi net buraları :) Fotolar harika !
I don't talk about him much, but I think about him...
çok özledim seni be arthur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twinzz -- 26 Aralık 2021; 11:6:23 > -
Şuan chapter 3'teyim. Bu oyun bittikten sonra başka oyunları nasıl seveceğim cidden bilmiyorum.
-
Sizcede bu oyuna uzaktan bakınca çok iyi gözükmüyor mu? Özellikle tv ekranından bakınca şahane gözüküyor
Teşekkürler,bende genelde buralarda geziyorum,ayrı bir büyüsü var gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 26 Aralık 2021; 13:54:38 > -
oyunu aldım ve indirdim. zaman ayırıp günde 2-3 saat oynayacağım. normalde tüm oyunlarda her şeyi atlar, şak şak bitirirdim. bu oyun için öyle yapacağımı düşünmüyorum.
-
Üçüncü kez bitirmeye az kaldı,halen daha önce görmediğim ve yeni keşffettiğim bir çok detay var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 26 Aralık 2021; 15:4:11 > -
Bugün itibari ile 3.kez bitti oyun. Online da 50-60 saatim vardı daha önce. Şimdi tekrar online tarafa biraz daha vakit ayırıp sonrasında vedalaşacağım artım bu muazzam baş yapıt ile.
Bu arada arkadaşlar Tr yama kurmuştum, onu nasıl kaldıracağım pc'den? Uninstall seçeneği yok, direk klasörden sağ tık sil mi yapmalıyım? Kurarken küçük bir setup yapmıştı da ondan sordum.
-
-
Tesekkurler
Zorunda mıyız 😏
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman beklenecek yani ne diyeyim? gezegenin en global dili bu sonuçta öğrenmek kimsenin zararına olmaz. aksine yararı olacak bir şey keşke doğan her çocuğa doğuştan bu dil öğretilse ve bu konu ortadan kalksa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X