Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (776. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Epic'de özel indirimlerle 89.50TL'ye geliyor. Almak isteyenler kaçırmasın Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şunu yabancılar görse kafayı yer. Biz de yiyoruz gerçi.

• Vay arkadaş oyun 3 sene boyunca 300 liraya satıldı ara ara 200 TL oldu ama 1 kuruş altına inmedi. Ben oyunu aldıktan sonra oyun normal indirimlerde 150 oldu şimdide kuponla bu oyun için bedava denilecek 90 liraya kadar düştü..

Bu fiyatla bu fırsatla bu oyunu almayan bu oyunu bi daha almasın. Bu sanat eseri için 90 lira gerçekten bedavadanda öte :) Kaçırmasın kimse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 17 Aralık 2021; 10:27:38 >
  • 300 tl olan standart edition 'u alınca online da oynanabiliyor mu yoksa onu da ayrı mı satın almam gerekiyor bilen var mı?

• Venus94 kullanıcısına yanıt

Tabiki Online ı da oynayabilirsin.

• Venus94 kullanıcısına yanıt

Tüm sürümlerde online var. Online sürümü hikaye modunu oynamayı düşünmeyenler için oyunu daha düşük fiyattan alsınlar diye çıkardılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle :) bu gizemli oyunlardan biri olarak ücretsiz verir mi Epic Games bilinmez ama ben sanmıyorum çok. Yine de isteyenler bir süre bekleyebilirler. Sonuçta kupon ve indirim duruyor 3 hafta :)

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayan bitme tavsiyeleriniz ne hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler 89,5 a değermi alınırmı ne diyosunuz Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• 5 dolara hala rdr2 alınır mı diye soran var mı cidden Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• oknglr O kullanıcısına yanıt
    89 a değmez 5 lira etmez bu oyun boşver alma sen

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Sana güveniyorumRed Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Bu konularda müneccim gibiyimdir bir oyun kötü diyorsam kesin öyledir hiç yanılmadım bana güvenmekle en doğrusunu yapıyorsun hocam

• Oyun seviyeyi Allahu Ekber dağlarına çıkarmış, oyunu konuşmayan kalmamış, dolar kuru bilmem kaç lira olmuş ve hala bu oyuna 89,5 tl verilir mi deniyor. Şaka gibi

Bu oyuna bu parayı vermeyen hiç oyun almasın zaten hatta oyun oynamayı bıraksın.

• 1650 ti olan bir dizüstü bilgisayarım var Epic de 90 TL ye düşmüşken alayım diyorum ama bu ekran kartıyla keyifli olur mu sizce ne dersiniz?

• S A M C R O kullanıcısına yanıt

Selamlar avatardaş Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Geçen sene i5 10400f+ 1650 ekran kartı vardı. 2k çözünürlükte rahat bir şekilde oynuyordum açıkçası. Fps 60-70 arasındaydı. Ayarlarım bi tane paylaşılmıştı, onu kullanıyordum. Hem görüntü kalitesi güzel, hem optimizasyon en iyisiydi.

89 olsa değerdi ama 89.5 işi bozuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

Hocam tatlı bir tesadüf oldu ss aldım ölümsüzleştirmek için Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]  Açıkçası çok beklentim yok orta ayarlarda 60 fps tuttursa yeter. Muhtemelen bir daha bu fiyatlara inmez.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt

Keyifli olur. Oyun, optimizasyonu başarılı ve düşük sistemlerde de rahatsız edici olmadan akıcı oynanabilen bir oyun. Ben 4770k işlemci ve GTX 980 ile oynamıştım. Xbox ayarları diye bir zımbırtı vardı, bu ayarlarla 60 FPS civarında performans almıştım. Bu oyun bu sistemle bile böyleyse, iyi bir sistemle kim bilir nasıldır diyip oyunu bitirdikten sonra tüm sistemi satıp 3080'li yeni bir sistem topladım ve o gün bugündür oyunu bir daha açmadım Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Oyun bana film oynuyormuşum gibi hissettirdi. Bu tarz oyunları ya oynamam, ya da fos bulurum. Daha çok RPG ya da FPS oyuncusuyum. Ama bu oyunu oynarken hissettiğim kaliteli bir iş yapıyormuş duygusunu yeniden hissedebileceğim 50 oyun olsun, sırasıyla hepsini oynar diğer oyunlara bakmam.

Keşke bir bu kadar daha oyun süresi verecek bir şeyler eklense oyuna.

• 
Sayfa: önceki 774775776777778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.